Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kadlı bitecek inşallah Gitmeme öyle kolay kolay izin vereceğini hiç sanmıyorumannen sana öyle davranırsa kardeşlerinin davranması çok normal rol model sonuçta..
üniversiteyi bitir çekgit derim
bitti mi okul?
kendi paranı kendin kazandıktan sonra isteidğin yere gidersin dinleyecek misin?Az kadlı bitecek inşallah Gitmeme öyle kolay kolay izin vereceğini hiç sanmıyorum
Hayatıma müdahele etmemesi için çok direndim hep. Nispeten de başardım sayılır. Ona rağmen okudum okuyorum mesela. Dhaa da fazlasını başarabilirim diyorum. Ama bazen Mesela bugün yine o kadar çaresiz hissettim ki Ufacık meselelerden onca şey yaptı ki sabah sabah Sanki bi anda bütün umutlarımı yitiriyorum Ölsem kurtulsam diyorumkendi paranı kendin kazandıktan sonra isteidğin yere gidersin dinleyecek misin?
böyle yapma ipleri ona verme ...
tamam ilk 1500 den yukarı maaş alman zor ama maaş durumuna göre ileride kaç kurtul derim..
Az kadlı bitecek inşallah Gitmeme öyle kolay kolay izin vereceğini hiç sanmıyorum
saçmalama annen böyl gelmiş böyle gider okuyomuşsun işte mezun ol mrsleğini eline al sonrada kendi yolunu çizHayatıma müdahele etmemesi için çok direndim hep. Nispeten de başardım sayılır. Ona rağmen okudum okuyorum mesela. Dhaa da fazlasını başarabilirim diyorum. Ama bazen Mesela bugün yine o kadar çaresiz hissettim ki Ufacık meselelerden onca şey yaptı ki sabah sabah Sanki bi anda bütün umutlarımı yitiriyorum Ölsem kurtulsam diyorum
biliyorum çok zor gelecek ama vurdumduymaz davranmak zorundası nHayatıma müdahele etmemesi için çok direndim hep. Nispeten de başardım sayılır. Ona rağmen okudum okuyorum mesela. Dhaa da fazlasını başarabilirim diyorum. Ama bazen Mesela bugün yine o kadar çaresiz hissettim ki Ufacık meselelerden onca şey yaptı ki sabah sabah Sanki bi anda bütün umutlarımı yitiriyorum Ölsem kurtulsam diyorum
Şu yaşımda, koca kız olmuşum, o kadar salağım ki Bazen gidip sarılmak isterim, bazen bi öpmek şsterim. Hep iter hatta canımı yakar Hep unuturum aptal gibi Kendi aptallığımdan bıktım Bugün durduk yere bana bağırdı çağırdı vurdu. Sanki çok sevgi gösteriyormuş gibi, parmağını yüzüme sallaya sallaya Bi daha bana gelip sarılıp öpmeye kalkma seni istemiyorum diye bağırdı suratımakendi çocugun olduğunda sen evladına anne sevgisi şevkati gösterirsin. annenin yarasını öyle kapatırsın. şok oldum hangi anne kollarını açmış sarılmak isteyen evladına git sevmiyorum seni der? ben çocuğumu öpmekten bıktırtıyorum artık. o beni ittiriyor hala daha kafasını koklamaya çalışıyorum.
Aynen öyle Bundan öyle eminim ki, bir gün kıymetimi kesinlikle anlayacak Bundan öyle eminim ki. Çünkü ben bir gün olsun saygıda kusur etmedim Kardeşlerim hayırsızın teki hep Bi gün hatasını anlayacak eminimbiliyorum çok zor gelecek ama vurdumduymaz davranmak zorundası n
işin bitinceye kadar idare et..sonra da kendi yoluna
eminim sonra çok pişmanlık duyacak annen ama iş işten geçmiş olacak..
Evlatlikmisiniz?gercekten merak ettimm...yok ozse bile anneniz cok.gunaha giriyor yazik.degilmi uzulmeyin sabredin biraz ber anne bir olmuyor malesef iki dunyadada karsiliginizi alirsiniz ama sevkat sevgi pek beklemeyin beklentinizi dusurunki hayal kirikligi yasamazsinizŞu yaşımda, koca kız olmuşum, o kadar salağım ki Bazen gidip sarılmak isterim, bazen bi öpmek şsterim. Hep iter hatta canımı yakar Hep unuturum aptal gibi Kendi aptallığımdan bıktım Bugün durduk yere bana bağırdı çağırdı vurdu. Sanki çok sevgi gösteriyormuş gibi, parmağını yüzüme sallaya sallaya Bi daha bana gelip sarılıp öpmeye kalkma seni istemiyorum diye bağırdı suratıma
Evlatlık olsam bu kadar üzülmezdim var ya Keşke öyle olsaydıEvlatlikmisiniz?gercekten merak ettimm...yok ozse bile anneniz cok.gunaha giriyor yazik.degilmi uzulmeyin sabredin biraz ber anne bir olmuyor malesef iki dunyadada karsiliginizi alirsiniz ama sevkat sevgi pek beklemeyin beklentinizi dusurunki hayal kirikligi yasamazsiniz