30 yasindan sonra taktiran bile var. Rahat olun.Merhaba kk hanımlari "bu yaş" diye bilirttiğim durum 20 üzerı 30'a yakın diyelim
Her neyse konuya gelicek olursak dişlerime tel taktırsam ne kadar zamanda etki eder acaba?görüldüğü üzere çok aşırı sorun yok sadece resimlerde iyice belirgin çıkıyor nedense..
Doktora elbette gideceğim ama tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim. Evliyim ve tel taktırsam uzun da sürmese iyi olur teknoloji belkide ilerlemiştirResimi de ekledim .Eki Görüntüle 2079517
Merhaba kk hanımlari "bu yaş" diye bilirttiğim durum 20 üzerı 30'a yakın diyelim
Her neyse konuya gelicek olursak dişlerime tel taktırsam ne kadar zamanda etki eder acaba?görüldüğü üzere çok aşırı sorun yok sadece resimlerde iyice belirgin çıkıyor nedense..
Doktora elbette gideceğim ama tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim. Evliyim ve tel taktırsam uzun da sürmese iyi olur teknoloji belkide ilerlemiştirResimi de ekledim .Eki Görüntüle 2079517
Disipinin sadece disler arasinda kalan seyleri cikarmasina yardimci oluyo diye biliyordum..dişleriniz çok güzel
diş ipi kullanıyormusunuz
onunda çok faydasını görürsünüz diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?