- 16 Ağustos 2014
- 352
- 69
- 38
- 37
- Konu Sahibi feracelife
-
kilona bağlı..17 yaşındayken diyet yapılabilir..yaşım 17. acayip iştahlı bir insanım. acaba bu yaşlarda olabilecek bir şey mi
ileride verebilir miyim aldığım kiloları ?
ama bi yandan korkuyrm her nekadar ileride kilo verecek olsamda şimdiden hastalıkları getirmeye başladı bu kilolar
bana tavsiye verir msnz
kilona bağlı..17 yaşındayken diyet yapılabilir..
Çok yemenin bir nedeni olabilir sık sık mı acıkıyorsun hiç şekerine baktırdın mı?yaşım 17. acayip iştahlı bir insanım. acaba bu yaşlarda olabilecek bir şey mi
ileride verebilir miyim aldığım kiloları ?
ama bi yandan korkuyrm her nekadar ileride kilo verecek olsamda şimdiden hastalıkları getirmeye başladı bu kilolar
bana tavsiye verir msnz
Kac kilosun ki?
Ben de 15 yaslarimda topluydum biraz. Sonra boy attikca kilolarimi kaybettim.
İstahlisin diye cok yeme bence, ama metabolizman hizliysa kilo almazsin zaten.
Boyun kac peki?metabolizmam hızlı değil. yediğimi hemn yakmıyr
en son ramazanda tartıldım 61 idim
dahada tartılmdm korkuumdnn
Çok yemenin bir nedeni olabilir sık sık mı acıkıyorsun hiç şekerine baktırdın mı?
düzenli beslenirsen kilo vermemek imkansız gibi bir şey.tabi hormonlarında sorun yoksa.biraz da iradeyle ilgilidiyetisyene daha önce çok gittim .
kilo da verdim . ama diyetisyene gitmeyi bırakınca hemen verdiğim kiloları geri aldım hemde fazlasyla
o yuzden benim alışkanlıklarımı değiştirmem gerek ama yapamıyrmherhangi bir diyete başlamaya korkuyrm herkes bir şeyler söyluyr napcm bilemedm
Boyun kac peki?
düzenli beslenirsen kilo vermemek imkansız gibi birpşey.tabi hormonlarında sorun yoksa.biraz da iradeyle ilgili
Kan şekeriniz kaç çıkmıştı peki aynı şekilde kolestrolünüz ilaç verdimi peki,annemde şeker hastası ama kilolu değil sık sık acıkırdı,çok susardı idrar sorunu vardı ve uyku hali vardı sürekli,tiroitlerine bakıldımı peki,sık sık acıkmıyrm . kan şekerm yüüksekmiş bir de kolestrolum , ama bunlra kilomdan dolayıymış
bu yzdn doktor beni diyetisyene sevk etmişti
tutacaksın kendini,başka çaresi yoktest fln yapıldı
çok şükür hormonlarımla alakalı değil .
örneğin beş gün çok iradeli davrandıysam 6. patlak veriyr
Boyuna gore kilon fazla sanki1.51 di sanırım geçen yıl ölçtürmüştüm en son
Daha sonra veririm yaşım genç diye kilo almayı abartmamak lazım. 25 yaşından sonra o metabolizma zamanla yavaşlıyor. Onun bunun sözüyle de diyete girme. Bir diyet,syenden yardım al ya da fazla yemeyi bırakıp sporla ilgilen.
Boyuna gore kilon fazla sanki
Kan şekeriniz kaç çıkmıştı peki aynı şekilde kolestrolünüz ilaç verdimi peki,annemde şeker hastası ama kilolu değil sık sık acıkırdı,çok susardı idrar sorunu vardı ve uyku hali vardı sürekli,tiroitlerine bakıldımı peki,
aslında bu yaşlarda kilo vermesi o kadar kolay ki...ben 16yaşında 94ten 51e düşmüştüm.bu diyete ciddi olarak girmede belli bir dönüm noktası oluyor oraya gelmeden başlarsın umarım..öyle
normalde 41 kilo olmam lazım
boy ile kilo arasında 10 kilo fark olması lazımmış
benim ise 20 kilo fazlam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?