bu yaşlarda...

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
yaşım 17. acayip iştahlı bir insanım. acaba bu yaşlarda olabilecek bir şey mi
ileride verebilir miyim aldığım kiloları ?
ama bi yandan korkuyrm her nekadar ileride kilo verecek olsamda şimdiden hastalıkları getirmeye başladı bu kilolar
bana tavsiye verir msnz

kilona bağlı..17 yaşındayken diyet yapılabilir..

Kac kilosun ki?
Ben de 15 yaslarimda topluydum biraz. Sonra boy attikca kilolarimi kaybettim.
İstahlisin diye cok yeme bence, ama metabolizman hizliysa kilo almazsin zaten.

kilona bağlı..17 yaşındayken diyet yapılabilir..

diyetisyene daha önce çok gittim .
kilo da verdim . ama diyetisyene gitmeyi bırakınca hemen verdiğim kiloları geri aldım hemde fazlasyla
o yuzden benim alışkanlıklarımı değiştirmem gerek ama yapamıyrm herhangi bir diyete başlamaya korkuyrm herkes bir şeyler söyluyr napcm bilemedm

Çok yemenin bir nedeni olabilir sık sık mı acıkıyorsun hiç şekerine baktırdın mı?

Kac kilosun ki?
Ben de 15 yaslarimda topluydum biraz. Sonra boy attikca kilolarimi kaybettim.
İstahlisin diye cok yeme bence, ama metabolizman hizliysa kilo almazsin zaten.

metabolizmam hızlı değil. yediğimi hemn yakmıyr
en son ramazanda tartıldım 61 idim
dahada tartılmdm korkuumdnn

düzenli beslenirsen kilo vermemek imkansız gibi bir şey.tabi hormonlarında sorun yoksa.biraz da iradeyle ilgili

Daha sonra veririm yaşım genç diye kilo almayı abartmamak lazım. 25 yaşından sonra o metabolizma zamanla yavaşlıyor. Onun bunun sözüyle de diyete girme. Bir diyet,syenden yardım al ya da fazla yemeyi bırakıp sporla ilgilen.

sık sık acıkmıyrm . kan şekerm yüüksekmiş bir de kolestrolum , ama bunlra kilomdan dolayıymış
bu yzdn doktor beni diyetisyene sevk etmişti
Kan şekeriniz kaç çıkmıştı peki aynı şekilde kolestrolünüz ilaç verdimi peki,annemde şeker hastası ama kilolu değil sık sık acıkırdı,çok susardı idrar sorunu vardı ve uyku hali vardı sürekli,tiroitlerine bakıldımı peki,

evet onun bunun dediğiyle diyet yapmıyrm korkuyrm metabolizmamın işleyişi fln değişir diye
ama diyetisyende bir işe yaramyr artık spor yapıyrm gunde yrm saat ya yürüyrm ya da bisiklet sürüyrm
ama hiç vermyrm alıyrm hep

hatırlamıyrm ilaç verilmedi sadece diyet listesi yapıldı
bazen şekeri fazla kaçırınca midem bulanıyor başım dönüyor
bir keresinde 3 tane kadayıf yemiştim sabah aç karnına bayılmştm
okulda kemalpaşa tatlısndan bir dilim aldım sadece hemen midem bulanmaya başladı
bunlar normal mi blmyrm ?
idrar sorunu derken ? su içince hemen tuvaletin gelmesi gibi mi eğer öyleyse bendede vr bu idrar sorunu

öyle
normalde 41 kilo olmam lazım
boy ile kilo arasında 10 kilo fark olması lazımmış
benim ise 20 kilo fazlam var
aslında bu yaşlarda kilo vermesi o kadar kolay ki...ben 16yaşında 94ten 51e düşmüştüm.bu diyete ciddi olarak girmede belli bir dönüm noktası oluyor oraya gelmeden başlarsın umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…