- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi feracelife
-
Ac kalmadan kilo verilmiyor ki canim.öyle
normalde 41 kilo olmam lazım
boy ile kilo arasında 10 kilo fark olması lazımmış
benim ise 20 kilo fazlam var
aslında bu yaşlarda kilo vermesi o kadar kolay ki...ben 16yaşında 94ten 51e düşmüştüm.bu diyete ciddi olarak girmede belli bir dönüm noktası oluyor oraya gelmeden başlarsın umarım..
Şeker rahatsızlığı bulunan kişiler çok susar ve çok sık idrara çıkar,su içsede içmesede gün içerisinde çok sık çıkma ihtiyacı çıkar.hatırlamıyrmilaç verilmedi sadece diyet listesi yapıldı
bazen şekeri fazla kaçırınca midem bulanıyor başım dönüyor
bir keresinde 3 tane kadayıf yemiştim sabah aç karnına bayılmştm
okulda kemalpaşa tatlısndan bir dilim aldım sadece hemen midem bulanmaya başladı
bunlar normal mi blmyrm ?
idrar sorunu derken ? su içince hemen tuvaletin gelmesi gibi mi eğer öyleyse bendede vr bu idrar sorunu
inş o iki kiloda gider :)Ac kalmadan kilo verilmiyor ki canim.
Ben de 58e dusmeye calisiyorum 4 kilo fazlam vardi ikisini verdim kaldi iki. Gunde iki ogun yiyorum, kahvaltiyi gec yaparsam aksama kadar acikmiyorum, hamur isi cok nadir yiyorum, onun haricinde sebze, tavuk agirlikli yiyorum.
diyet+spor.formül hep aynı.yaklaşık 1,5yıl diyet listesinde verilerin dışına 1 gün bile çıkmadım,hergün ertesi gün 2 sınavım olsa bile 1saat spor yaptım.öyle yapınca verememek tuhaf oluyor zaten..oooo nasıll başardınızz ??? :)
Şeker rahatsızlığı bulunan kişiler çok susar ve çok sık idrara çıkar,su içsede içmesede gün içerisinde çok sık çıkma ihtiyacı çıkar.
diyet+spor.formül hep aynı.yaklaşık 1,5yıl diyet listesinde verilerin dışına 1 gün bile çıkmadım,hergün ertesi gün 2 sınavım olsa bile 1saat spor yaptım.öyle yapınca verememek tuhaf oluyor zaten..
sEN yinede bir dahiliye doktoruna git,tiroit,şeker,kolestrol düzeyine baktır,adetlerin nasıl düzenlimi peki?yok ozaman çok şükür dediklrniz olmuyr bnde
canım zaten direkt diyetisyene gidilmiyor çocuk doktoru hormonlar vs normalse diyetisyene sevk ediyorsEN yinede bir dahiliye doktoruna git,tiroit,şeker,kolestrol düzeyine baktır,adetlerin nasıl düzenlimi peki?
sEN yinede bir dahiliye doktoruna git,tiroit,şeker,kolestrol düzeyine baktır,adetlerin nasıl düzenlimi peki?
kılonun ilerde veririm nasılsa dıye bi avunması olamaz..
17 yaş fit olman gereken bi yaş,gorunum ıcın degıl sağlığın için..
Alıyor,16 yaş sınırı var diye biliyorum devlet has.Adet düzensizliğine tiroit ve pko sebep olur,tiroit ve pkoda kilo yapar.hayır düzensiz
yalnız dahiliye 18 yaşını geçmeyenleri almıyr diye bilyrm? biz o yuzdn hep çocuk doktoruna gittik
canım zaten direkt diyetisyene gidilmiyor çocuk doktoru hormonlar vs normalse diyetisyene sevk ediyor
zaten dahiliyeye gidemezsin 18yaş sınırı varevet benimkiside öyle olmuştu :) yukarıda yazmıştım bunu
Alıyor,16 yaş sınırı var diye biliyorum devlet has.Adet düzensizliğine tiroit ve pko sebep olur,tiroit ve pkoda kilo yapar.
yaşım 17. acayip iştahlı bir insanım. acaba bu yaşlarda olabilecek bir şey mi
ileride verebilir miyim aldığım kiloları ?
ama bi yandan korkuyrm her nekadar ileride kilo verecek olsamda şimdiden hastalıkları getirmeye başladı bu kilolar
bana tavsiye verir msnz
zaten dahiliyeye gidemezsin 18yaş sınırı var
zaten çocuk doktorları dahiliyenin yaptığıyla aynı şeyi yapıyorevet dahiliyeye hiç gidemedim yaş sınırı var diye ama yukarıda gidilebilir denilince şaşırdm bir sorayım yoksa ben mi yanlış blyrm dedm
Siyah çayıda fazla tüketmeyin,annemde çok fazla çay içer 5-6 bardak dan bile fazla vitamin eksikliği var doktor hem şeker hastası olduğu için hem de siyah çayı çok tükettiği için olduğunu söyledi.Ben iştahlı bir insan değildim.Ben de 17 yaşındayım.
Ama son 1 ayda her şeyden canım çekmeye başladı.Kolaya ara verdiğimden midir bilmem günde 5-6 bardak çay içiyorum ki ben günde en fazla 1 bardak içen bir insandım....
Ama dikkat etmeliyiz bence.Çünkü ergenlikte kilo kolay alınıp,kolay veriliyor.1-2 yıl sonra bizim için çok zor olur alınanları vermek
Her ne kadar şekerli çay favorim olsa da şekeri bırakacağım benSalata ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum şu aralar.Aslında çok kilolu değilim ama yediklerim beni çok şüphelendiriyor
Bu arada mide bulantısı tatlılarda bende de oluyor.Ben 9.sınıfta yoğun bir mide bulantısı geçirmiştim.Üstelik tatlı ile alakalı falan da değildi.Ondan sonra hiç bir şerbetli tatlıdan canım çekmedi.2 yıl geçmiş aradan hala aynıyım.Şerbetli tatlı görünce en fazla 1 tane yiyebiliyorum midem bulanıyor fazlasında.Baklava-kadayıf en sevdiğim tatlılardandı.Şimdi en fazla 1 tane onu da bayılarak yemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?