bu yaşlarda...

geçmiş olsun
şekerli çayı ben diyetisyene gittiğim zamanlarda bıraktım . bir dahada içmedm . istesemde içemiyrm çok tatlı gelmeye başladı . ben kilolarımı çok çabuk aldım ama maalesef çok çabuk veremyrmm sen okuldan eve geldiğin zaman nasıl besleniyorsn ? yemek yedkten sonra yürüyüş yapıyr msn ?

canim kas yag oranima filan da baktir kilodan daha onemli. seni korkutmak istemem ama senin boylarinda 45-47 arasi biseydim simdi 158 ve 56. beslenmene dikkat et fast food ve abur cubur yeme. zamaninda dikkat etmedim oyle pismanim ki. universiteye geldigimden beri 6 kilo aldim bu da 3 yilda

evet dahiliyeye hiç gidemedim yaş sınırı var diye ama yukarıda gidilebilir denilince şaşırdm bir sorayım yoksa ben mi yanlış blyrm dedm
Mhrs randevu sisteminden baktım,kendi şehirim için devlet hastahanesi 16 yaş ve üzeri yazıyor.Bizim burada bakıyorlar.

teşekkür ederim inş hemen verirsiniz aldığınız kiloları
bende ileride pişman olmak istmyrm
diyetisyen dışında kas ve yağ oranıma nerden baktırablrm ?
annemin gittiği diytsyen kas ve yağ oranına bakmştı hatta metabolizma yaşını söylemişti
ama şimdi nerden öğrnblrm ?

Yürüyüş yapacak pek vakit kalmıyor ne yazık ki...Eve geldiğimde saat 4 buçuğa yakın oluyor ancak ayaklarımı uzatıp yemeği yiyebiliyorum ondan sonra zaten bir bakıyorum saat 5 buçuk...Sabahları desem servis 7 de alıyor kaçta kalkıp kaçta gideceğim olmuyor yani yürüyüş okul zamanı
Beslenmemi hiç sorma...Geçen yıl okuldan geldikten sonra direk kola ya da ice tea-yanına cips bisküvi vs. o tarz şeylerdi.Çok pişmanım ama Kilodan değil de sağlığımı çok bozdum.Özellikle de kola.Yazın her gün su gibi içtim neredeyse.O yüzden kestim artık içmiyorum kolayı.Kahveyi de içmiyorum O da selülit yapar diyorlar emin değilim ama.
Şimdilerde de bazen makarna yapıyorum.Zaten hazır dürüm tarzı şeyleri yiyemiyorum fazla.Bazen de çay + bisküvi Şimdilik şekeri kısmaya bakıyorum ama ne kadar başarılı olabilirim bilmiyorum...

dikkat et mutlaka gencim eritirim diye çok yeme hastaliklar bu yasinda cikar valla ilerde ugrasmak zorunda kalirsin

Gerçekten mi
Bilmiyordum bunu çok teşekkür ettim.

ergenlikte istah fazla olur diyolar ama yasla cok ilgisi oldugunu dusunmuyorum, yapi ile ilgili bence.. ne kadar kilolusun bilemiyorum ama saglik sorunu demissin, o nedenle dikkat etsen daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…