Bu yaşta bu mümkün mü?

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
38
Kizlar 21 yasindayim 4 ay sonra 22 olcam. Ben 2012 de universiteye girdim ama sadece 1 sene gittim sonra biraktim cunku nefret ettim bolumden, hic bana göre degilmis ya aglaya aglaya gidiyodum. Bu sene iyice hazirlanip tekrar sinava girmek istiyorum ama sizce bunun icin yasim gec mi? 22 yasinda baslayip 5 sene sonra mezun olcam ya o yasta is bulamazsam? Birde benim teyzem ve kuzenim cok kiskanc, ben okula gitmeyi biraktigimda benle cok dalga gecmislerdi. Simdi bu yasta yeniden uni ye başlarsam yine dalga gecerler gibi geliyo. Onlara agzinin payini vercek ne diyebilirim?

Ya tamam 22 olcam evet 22 genc bir yas ama yeniden uni ye girmek icin pekte genc degil sanki?

26 yaşında hukuk fakültesine girdim, 30 yaşında mezun oldum...Yaşın "acaba geç mi kaldım" demek için çok genç. Sakın böyle şeylerle doldurma kafanı, çalış, istediğin yere gir ve oku...

Gec degil tabi ki,hem de hic gec degil .

Kuzeninize ve teyzenize vereceginiz en guzel cevap sirasiyla ;basarili bi sinav sonucu -istediginiz fakulte-mezuniyet-harika bi kariyer .

26 yaşında hukuk fakültesine girdim, 30 yaşında mezun oldum...Yaşın "acaba geç mi kaldım" demek için çok genç. Sakın böyle şeylerle doldurma kafanı, çalış, istediğin yere gir ve oku...

Peki sence mutercim tercumanlik nasil bi bolum? Bu yasta okumaya deger mi?

Gec degil tabi ki,hem de hic gec degil .

Kuzeninize ve teyzenize vereceginiz en guzel cevap sirasiyla ;basarili bi sinav sonucu -istediginiz fakulte-mezuniyet-harika bi kariyer .

Ya cok haklisin onlari guzelce yapicam zaten ama ilk sinava girdigimde falan dalga gecip moralimi bozcaklar o an ne demeliyim?

Okumak için ne 22 geç, ne de 32.
Millete bakma sen. Kendin de diyorsun kıskançlık yapıyorlar diye. Bırak onlar bi köşede oynasınlar. Sen iste, planla ve yap..

30 yaşındayım bu sene girmedim sınava pişmanım seneye hazırlanıp gireceğim . tekrardan bi güzelde okuyacagım.
Al sana bi örnek vereyim Amcam 62 yaşında ve Hukuk Fakültesinde. delikanlılardan daha delikanlı bir öğrenci.

Aa bi örnek daha vereyim arkadaşımın babasıda 50 yaşında üniye gidip makina mühendisliği okudu. ve o yaştan sonra mezuniyetiyle alakalı müs gibi iş buldu çalıştı.

Reactions: KV_
Okumak için ne 22 geç, ne de 32.
Millete bakma sen. Kendin de diyorsun kıskançlık yapıyorlar diye. Bırak onlar bi köşede oynasınlar. Sen iste, planla ve yap..

Ama kucuk gorcekler yani daha doğrusu bunuda yapamicam gozuyle bakcaklar. Ben derslerimde basarili olcam ama simdilik onlari susturmak istiyorum

Cok iyi yaa cok hosuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…