- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Ya tamam 22 olcam evet 22 genc bir yas ama yeniden uni ye girmek icin pekte genc degil sanki?Daha 22 delirdin mi bende 22 yaşındayım geç falan değilll.
Ya tamam 22 olcam evet 22 genc bir yas ama yeniden uni ye girmek icin pekte genc degil sanki?
hayir gec degil evli cocuklu olan ben o yaslarda olsam da unv okuyaydim diyorum
Haklisin ben zaten teyzem ve kuzenim disinda kimseyi takmiyorum. Onlar dalga gectigi icin takiyorumBen 26 yaşına girdikten 3 gün sonra mezun oldum kime ne ki?
26 yaşında hukuk fakültesine girdim, 30 yaşında mezun oldum...Yaşın "acaba geç mi kaldım" demek için çok genç. Sakın böyle şeylerle doldurma kafanı, çalış, istediğin yere gir ve oku...
Gec degil tabi ki,hem de hic gec degil .
Kuzeninize ve teyzenize vereceginiz en guzel cevap sirasiyla ;basarili bi sinav sonucu -istediginiz fakulte-mezuniyet-harika bi kariyer .
Oldukça genç bende üni okuyorum ama bugn bölümümü sevmesem bugün bırakır hazırlanırımYa tamam 22 olcam evet 22 genc bir yas ama yeniden uni ye girmek icin pekte genc degil sanki?
Haklisin ben zaten teyzem ve kuzenim disinda kimseyi takmiyorum. Onlar dalga gectigi icin takiyorum
Okumak için ne 22 geç, ne de 32.
Millete bakma sen. Kendin de diyorsun kıskançlık yapıyorlar diye. Bırak onlar bi köşede oynasınlar. Sen iste, planla ve yap..
30 yaşındayım bu sene girmedim sınava pişmanım seneye hazırlanıp gireceğim . tekrardan bi güzelde okuyacagım.
Al sana bi örnek vereyim Amcam 62 yaşında ve Hukuk Fakültesinde. delikanlılardan daha delikanlı bir öğrenci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?