Bu yaşta bu mümkün mü?

Bi kere şu elalemi cikaricaksiniz kafanızdan.sizinle aynı durumda sayiliriz cünlü benimde yaşım 23.bende üniversite okucam dyince.havalaniyolar hde kendi paramla.onara neyse. Şunu soyliyim benim sana bakarsa ölmem lazım cünku ben Almanya yi düşünüyorum.Hem çalışıyorum hemde deli gibi üniversite resimlerine bakıyorum

okursun da iş de bulursun, 50 yaşında okuyup meslek sahibi olan adamlar var, insan istedikten sonra önünde hiçbir engel duramaz, ki senin istediğin gayet yerinde ve mantıklı birşey bence KESİNLİKLE gerçekleştir bunu

Dalgami geciyorsun.benim yas 32 seneye 2.üniversitesi icin sinava gircem
Elalemden sanane ne istiyorsan onu ol sevdigin işi yaparsan ömür boyu çalışmamis olursun

Allah aşkına saçmalama okumanın yaşı olur mu
Ben 1 ay sonra 22 olucam evliyim ve 1 oğlum var
2012 de Türkiye 13. Oldum Boğaziçi üniversitesindeydim. Aşık oldum bıraktım geldim hukuka başladım
3. Sınıfım benim de stajdı vs 25 i bulacak :))
Değdi mi dersin ? :) oğlum için kesinlikle evet diğer kısımlar biraz şüpheli :)

Bence cok yalniw oyle duwunmen okumanin yawimi var benim uni arkadim 32yawinda ve gelicek yil mezun olucak bende wuan dondurdum ve ileride okuyucam

27 de mesleğe başladım. Biri de çıkıp demedi ki sen niye herkes gibi 23ünde başlamadın.. Sıkıntı yok be canım, 22 çok tatlı ayrıca

Ben de 22 yasinda gittim üniversiteye ustelik arkadaşlarımın bir çoğu öğretmen olarak mezun olup ise baslamisti
Yani cok gec degil
30um hala daha ikinci uni kapsaminda okumayı düşünüyorum ustelik dgsye de gireceğim muhendislik icin
Yani yasin onemi yok yeter ki iste

yasinda hic bi sey yokki bizim okulda biri vardi 25 yasinda basladi 29 yasinda mis gibi mezun oldu simdi kadrolu ogretmen. ilerde keske diyecegine iyiki demek istiyosan yasa hic takilma git guzelce oku

Hayır geç değil, aksine kendini tanımaya başladığın yaşlar ve daha mantıklı kararlar alabilirsin bu yaşlarda.

Teyzenleri hiç umursama bile... Başarılı olmaya bak, asıl o zaman izle komediyi :)

Bizum bölümde 60 li yaşlarında bi amca vardı.. hoca niye aramızda oturuyor derken.. Meğer bizim bölüme sevdalı bir öğrenci imiş.. büyüteç ile okurdu bazen..

Yani 27 yaşında uni mezunu biri ol lütfen..
Madem imkan var.. yap..

Teyzenler dediğin gibi kisilerse tekrar uni ye baslarsan kahrolurlar zaten bişey demene gerek kalmaz..

bende sevmedğim bir bölumde okuyorum.3 sınıfa geçtım 20 yaşndym 21 e az kaldı.geçen yıl bende dusundum unv tekrar hazrlanmayı ama gözum kesmedı.korktum cekındım.blkı psıkolojı hukuk ıcın bır daha hazırlanmk ısterdım ama yorucu bı surec olucak.teyzelerım kuzenlerm akrabalrm cevrem de kım bılır ne der dıye bnde dusundum.vazgectm smdı sevmedıgım bölumde okumaya devam .)

Anneniz babanız arkanızdaysa diğerlerini neden umursuyorsunuz?
Size laf sokuştururlarsa siz de gülerek diyin, olsun ne olacak teyze , hiç okumayıp evde oturmaktan iyidir diye.
Çok sinir bozucu gerçekten kendilerini ilgilendirmeyen konularda yorum yapmaya bayılan akrabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…