Nesi geç yav ben 24 yaşındayım 3. sınıfa geçtim. Üniversite öyle herkesin aynı yaşta olduğu biyer değil 1 senede olsa gitmişsin bunu nasıl bilmiyosun da böyle düşünüyosun. Benim şuan sınıfımda benimle aynı yaşta olan, benden büyük olan birrrr sürü arkadaşım var. Bende önce bi üniversiteye gittim, bölümü beğenmedim 1 sene sonra bıraktım. Sonra tekrar hazırlandım şimdi sevdiğim bi okulda sevdiğim bi bölümde okuyorum.
Ayrıca insanlara kulak asma, eksiklik bulmak isteyen ararsa zaten bulur. Bana göre normal şartlarda ''vay be vazgeçmedi okumaktan çalıştı istediği biyeri kazandı mezun oluncada istediği işi yapmış olcak'' demeleri lazım.
Fakat kötü niyetli olan insan bu yaştan sonra ne okulu diye de konuşur konuşmak istedikten sonra.
Bir de çok dönemsel düşünme, bugün senin için bu yaştan sonra ne okulu diyen, bundan 5-6 yıl sonra seni sevdiğin işi yaparken sabahları işine kalkıp giderken görücek. O zaman söylicek laflarıda yok. İstedi ve yaptı'dan başka cümle o durum için nah kurulur artık:)))