Amin sağolun zaman ayırıp yazdıgınız için.Sırf kardes ıcın dogurulmaz
Kardesten daha yakın dostları olur
Eşim 3 erkek kardesler bırbırlerıyle gorusmuyorlar
Hele belli bi yasın ustunden sonra dogurnak bence bencıllık sen 80 yasında cocuk 40 yasında... dadılık yapacak annesınden bırsey anlamayacak...
Cocuk ıcın en saglıklı ortam mutlu evlılık sızde bu yok.
Bence ozel dadı tutacak en ıyı sartlarda okutacak ıyı gıden evlılık gıbı durum yoksa ıkıncı cocuk yapılmamalı
Zaten cocugunuz var saglıkla buyusun allah olmayanlara versın bence
Babam bizi hiç kucaklamazdı,oyun oynamazdı,iyiydi hoştu aslında ama ilgisi yoktu,kendini seven kendini düşünen biridir hala.esimin oğluşum diyisi o kadar enteresan geliyor ki.zevkle yemek yediriyor,bir mamayı sevdigi zaman cok seviniyor mesela.uzerine titriyor aglayinca kosarak geliyor.kişisel hijyen konusunda ve hayır kelimesini bilmemesi dışında babalığından tereddütüm yok aslinda.Yaşınız engel değil.
Ama çocuk yetiştirmede babanın etkisi göz ardı edilemez. Babasız çocuk büyüten arkadaşlarımız var, Allah tuttuklarını altın etsin, ama çok çok da zordur eminim.
Eşiniz iyi bir eş değilse iyi bir baba nasıl olacak. Baba evdeki erkek figür olarak çocuklara örnek olacaktır, çoğu erkek babasına benzer, çoğu kadın babası gibi biriyle evlenir. O yüzden sevmediğiniz adamdan çocuk yapmayın derim ben.
Ya çoktuhaf geliyor buradan bakınca. Siz bu sorunu ona aynı bu şekilde ilettiniz mi?Yıllar önce sevmiştim onu.ilgisizliginden ayrılmıştım.iki sene sonra pişmanim deyip pesime dustu.6sene koştu.her derdime koştu.hep destek oldu.en sonunda evet dedim.ama bir daha asla toparlayamadım.yıllarca arkadas gibi takildık.evlenince de değismedi olmadı bir türlü.hatta birgun kavga aninda istersen bosanabiliriz bitsin bu evcilik oyunu sana da yazık dedim.hicbirsey demiyor.onun dışında yiyoruz iciyoruz geziyoruz guluyoruz onsuz da olamam .ne tuhaf değil mi cok seviyorum can yoldaşım o benim ama öpemiyorum bile
Evet aslında en büyük tereddütlerimden birisi bu.ben 60 olacağım oğlum 20 yaşındayken.okul veli toplantılarında gencecik velilerin arasında mesela anneanne gibi mi olacağım der üzülürüm.annem kizkardesimi 35te doğurdu.ilkokulda iken okuluna gidip onu sordugumda arkadasları babaannesi götürdü onu demişti .annemi babaannesi sanmıştı minikler .bunu hiç unutamadım hiç.Ben eşinizle bi problem göremedim aranızda. Gayet övgüyle söz ediyorsunuz. Bir bikkinlik ve bitmislik olsa söylemleriniz bu kadar nazik olmaz diye düşünüyorum.
Annemle 35, babamla 47 yaş var aramda. Bunun sıkıntısını hala yaşıyorum. Illa ki her ailede değişir ama ben kendimi hep çok geç kalmış hissettim. Düşünün ben 20 yaşında hayatımın baharındayken babam 70e çok yakındı. Bu biraz zor bir durum.
Diğer yandan, ailemle aramdaki bu yaş ve yaşın getirdiği uyumsuzluklari iki abimle aştım. Abilerimin olmadığı bir hayatı asla düşünemem, hic bir cocuk yalnız kalmayı hak etmez. Eger sağlığınız el veriyorsa hemen derim şahsen.
Karartılan hayat benimki mi canım.?inan 41 yıllık hayatımda o kadar acılar yaşadımve hatalar yaptım ki...oğlumla nasıl mutluyum tarif edemem sana.bir hayat nasıl karartılır...
Bu kötü dünyaya muhabbetlerini bırakalım artık. Güzrl şeylerde var bahsettiğin kötü dünyada,onları bulabilmek marifet bence. Ozaman kötü dünyacılar topluca intihar etsin,beğenmiyorsanız solumayın kardeşim oksijenimizi :)Yasi gec, bu kotu dunyaya bi cocuk daha getirmek istiyor musun ? Onu sorgula..
Çok plan yapmak doğru gelmiyor bana ince düşünüyorsun fazlasıyla eşin de istiyorsa yap bence çocuk ama önce eşinin kişisel bakım sorununu çözmen gerek sen yıka gerekirse bir hafta hergün sonra rahatlatıcı dinlendirici temizleyici birşey olduğunu anlar duş almanın belki...Evet aslında en büyük tereddütlerimden birisi bu.ben 60 olacağım oğlum 20 yaşındayken.okul veli toplantılarında gencecik velilerin arasında mesela anneanne gibi mi olacağım der üzülürüm.annem kizkardesimi 35te doğurdu.ilkokulda iken okuluna gidip onu sordugumda arkadasları babaannesi götürdü onu demişti .annemi babaannesi sanmıştı minikler .bunu hiç unutamadım hiç.
Bu kötü dünyaya muhabbetlerini bırakalım artık. Güzrl şeylerde var bahsettiğin kötü dünyada,onları bulabilmek marifet bence. Ozaman kötü dünyacılar topluca intihar etsin,beğenmiyorsanız solumayın kardeşim oksijenimizi :)
2. Ye karar verirseniz, tüp bebek yapabilirsiniz belki deMerhaba kk.nın akıllı ve güzel hanımları.Danışmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.39 yaşımda evlat sahibi olma fırsatını kaçırma paniğiyle evlendim.Hep okudum okudum çalıştım çalıştım.Kardeşimi okuttum.Aileme hala destek olurum.Neyse konuma derdime döneyim.Eşim çok iyi,merhametli,anlayışlı bir insandır.Lakin sevemedim.Beni seven dünya iyisi bir insan aşk nasılsa bitiyormuş bir yuvam olsun severim zamanla dedim.Ama çekim yok olmuyor bir türlü.Allaha dualar ettim hala ediyorum.Bebeğimiz de oldu.Nasıl oldu ben biliyorumdogumdu ,lohusalıktı,oglum bensiz 10 dk.durmuyor derken iyice uzaklaştık,asker arkadaşı ev arkadaşı olduk.Banyo yapmadığı için,tütün ter ve ayak kokuları da iyice soğuttu beni ondan.iki iyi arkadaş gibiyiz.oğlumuz o kadar tatlı ki bayılıyoruz ona ilgileniyoruz beraber isbirliğimiz yemeklerimiz herseyimiz süper ama karı kocalık bitti sanırım.
Çok uzattım özür dilerim kızlar.Durumu iyice kavramanızı istedim ki ona göre tavsiyeler verinözetle:yaş oldu 41 .cinsellik olmadan sürdürülen bu evcilik oyununda oğluma kardeş istesem nasıl olacak?Daha doğrusu ikinci bebeği yapmalı mı?tek cocuk olan oğlum bizi kaybedince aynı acıyı onunla birtek kardeşi paylaşmaz mı?yapayalnız kalır mı?eşime nasıl yaklasmali nasil ısınmalı?e ya çocuğum olmazsa?hamilelikte çok şiştim ayaklarım kasintidan sabaha kadar su dolu kovadaydı.uyumazdim.offf offfff hakkınızı helal edin kafam karmakarışık..
Yıllarca bir cinsel hayatı olmadan yaşamış .benden başkası da olmamış hayatında.duygusal ve uzun sevişmeler zaten olmadı ki hiç aramızda.o bunu isterdi hep. baktı hissetti tabi kacışlarımı. en basiti öpüşmek istemezdim.vazgeçti o da belli ki iyice.Ya çoktuhaf geliyor buradan bakınca. Siz bu sorunu ona aynı bu şekilde ilettiniz mi?
Bak ben seni çok seviyorum, ama ev arkadaşından da fazla olmak istiyorum. Evlilik bu mu? Senden istediğim şey altı üstü gün aşırı 15 dk lık bir duş, sonrasında roll-on ve dişlerini düzenli fırçalaman..Bu dediğimi yap, ben de daha eğlenceli bir eş olucam sana desen... yapmaz mı hakkaten? hiç mi yok libido denen şey bu adamda?
Düşüncen,izin vs vs? Bi baksana çok alakasız. Yorum yazarken birilerininde size cevap verme olasılığını göze alarak yazmanız geriyor,yoksa yazmayın.Sanane yahu benim soludugum oksijenden. Ben yorumumu yaptim gectim. Senden mi izin alacaktim dusuncemi yazarken. Pembe gozlugunle mutluluklar.
Uzun ve zorlu bir süreç sonucunda tutmama ihtimali de var.yok ya canım maddi manevi bu da etkiler bizi saniyorum.2. Ye karar verirseniz, tüp bebek yapabilirsiniz belki de
Ya çok zor ikiniz için de. Ama sevnek istiyorsanız önce sevmediğiniz yönlerini yazın, sonra sevdiğiniz yönlerini. Birlikte orta yolu bulmaya sevmediğiniz özelliklerini düzeltmeye çalışın. Hatta aynı şeyi o da yapsın. Nasıl heyecanlanırsınız, nasıl etkikenirsiniz bunları bulmaya çalışın belki de yakın dostunuza aşık olursunuz.Yıllarca bir cinsel hayatı olmadan yaşamış .benden başkası da olmamış hayatında.duygusal ve uzun sevişmeler zaten olmadı ki hiç aramızda.o bunu isterdi hep. baktı hissetti tabi kacışlarımı. en basiti öpüşmek istemezdim.vazgeçti o da belli ki iyice.
Yıllarım bebek istemekle geçti kavusunca anladım ki asıl çalışma, para kazanma,işyerindeki entrikalar daha cekilmezmiş.nasıl olur derdim evde cocuk mu bakılır çalismak uretmek varken.ama bu duygu da bambaskaymis ya:)ilk gülüşü,ilk oturuşu,bir hareketi herseyini izlemek mucize gibi.kendimi tatilde hissediyorum o dereceyim.ne yorulmuşum meğer.sanırım doydum herşeye.Bu yaştan sonra bebek çekilmez ya...şahsen ben yapmazdım....hele koca diye bişey ortada yokken...kanka kalmışsınız anlıyorum ama çocuğa gerek yok bence
Hem belki oğlunun kardeş gibi dostlukları olur...bilemezsin
Bunu yazmaktan utanıyor ve cekiniyorum ama dişlerimi sıkıyordum bereber olurken
Yalnız da olamıyorum.işten gelişini bekliyorum ohh bi saat kaldı falan diyorum.yemekler yapıp beraber yemeyi,ona tshirtler almayı cok seviyorum.oyle bir çıkmazdayım ki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?