Bu yaşta ikinci çocuk???

Amin sağolun zaman ayırıp yazdıgınız için.

Babam bizi hiç kucaklamazdı,oyun oynamazdı,iyiydi hoştu aslında ama ilgisi yoktu,kendini seven kendini düşünen biridir hala.esimin oğluşum diyisi o kadar enteresan geliyor ki.zevkle yemek yediriyor,bir mamayı sevdigi zaman cok seviniyor mesela.uzerine titriyor aglayinca kosarak geliyor.kişisel hijyen konusunda ve hayır kelimesini bilmemesi dışında babalığından tereddütüm yok aslinda.

Ya çoktuhaf geliyor buradan bakınca. Siz bu sorunu ona aynı bu şekilde ilettiniz mi?
Bak ben seni çok seviyorum, ama ev arkadaşından da fazla olmak istiyorum. Evlilik bu mu? Senden istediğim şey altı üstü gün aşırı 15 dk lık bir duş, sonrasında roll-on ve dişlerini düzenli fırçalaman..Bu dediğimi yap, ben de daha eğlenceli bir eş olucam sana desen... yapmaz mı hakkaten? hiç mi yok libido denen şey bu adamda?

Evet aslında en büyük tereddütlerimden birisi bu.ben 60 olacağım oğlum 20 yaşındayken.okul veli toplantılarında gencecik velilerin arasında mesela anneanne gibi mi olacağım der üzülürüm.annem kizkardesimi 35te doğurdu.ilkokulda iken okuluna gidip onu sordugumda arkadasları babaannesi götürdü onu demişti .annemi babaannesi sanmıştı minikler .bunu hiç unutamadım hiç.

Bu yaştan sonra bebek çekilmez ya...şahsen ben yapmazdım....hele koca diye bişey ortada yokken...kanka kalmışsınız anlıyorum ama çocuğa gerek yok bence
Hem belki oğlunun kardeş gibi dostlukları olur...bilemezsin

evliliginizin yürüyecegini düşünüyorsanız vakit kaybetmeden mutlaka ikinciyi yapın bence yaş farkı falan hiç endişe etmeyin yeni dogan bebekler aileyi gençleştriyor

Yasi gec, bu kotu dunyaya bi cocuk daha getirmek istiyor musun ? Onu sorgula..
Bu kötü dünyaya muhabbetlerini bırakalım artık. Güzrl şeylerde var bahsettiğin kötü dünyada,onları bulabilmek marifet bence. Ozaman kötü dünyacılar topluca intihar etsin,beğenmiyorsanız solumayın kardeşim oksijenimizi :)

Çok plan yapmak doğru gelmiyor bana ince düşünüyorsun fazlasıyla eşin de istiyorsa yap bence çocuk ama önce eşinin kişisel bakım sorununu çözmen gerek sen yıka gerekirse bir hafta hergün sonra rahatlatıcı dinlendirici temizleyici birşey olduğunu anlar duş almanın belki...
duştan sonra dişlerini fırçalayıp bi roll on oh mis olur adam tarzını beğenmiyorsan giyim kuşam bi gardrop yenilemeye bakar duştan sonra da senin başlattığın bi ilişki ya da duşta ilişki sizi
birbirinize yaklaştıracaktır
Birlikte uyuyun mutlaka
Takdir edin davranışlarını
Geçmiş güzel günlerden söz edin
Birbirinize zaman ayırıp eğlenmeye çalışın
Önerdiğim yöntemle adam günde 2 kere duş almış olacak hem

Bende tek çocuktum annem 37 yaşında kardeşimi doğurdu ve annemle babam hep sorunlu bir evlilik geçirdiler... Ve sonuç annem 48 yaşında vefat etti ve şimdi bana kalan 12 yaşında kız kardeşim yoldaş oldu annemin kaybı beni çok etkiledi. Eğer çocuğunuz düşünüyorsan benim yaşadıklarım bunlar bil istedim..

Sanane yahu benim soludugum oksijenden. Ben yorumumu yaptim gectim. Senden mi izin alacaktim dusuncemi yazarken. Pembe gozlugunle mutluluklar.

Son düzenleme:
2. Ye karar verirseniz, tüp bebek yapabilirsiniz belki de

Yasin bebek icin asla asla gec degil.gunumuzde bu bole artik. Okul kariyer derken kizimin okul velilerine bakiyorum hemen hepsi 43 44 yaslarinda ve 2.bebeklere hamile dogurdu ya planliyor.
Fakat artik asker arkadasi gibiyiz ve sevmiyorum dediginiz bir adamla yeniden bebek yapmak ne kadar saglikli olur.
Konusmalisiniz evliligimiz ev arkadasligina donustu ve bu bize yetmez heyecan sevgi tutku eksik nasil yapalim tamamlayalim diye

Yıllarca bir cinsel hayatı olmadan yaşamış .benden başkası da olmamış hayatında.duygusal ve uzun sevişmeler zaten olmadı ki hiç aramızda.o bunu isterdi hep. baktı hissetti tabi kacışlarımı. en basiti öpüşmek istemezdim.vazgeçti o da belli ki iyice.

Sanane yahu benim soludugum oksijenden. Ben yorumumu yaptim gectim. Senden mi izin alacaktim dusuncemi yazarken. Pembe gozlugunle mutluluklar.
Düşüncen,izin vs vs? Bi baksana çok alakasız. Yorum yazarken birilerininde size cevap verme olasılığını göze alarak yazmanız geriyor,yoksa yazmayın.
Uslubu sizinkine çevireyim.. sanane kardeşim sana mı sorucam düşünce mi yazarken ? :)
Pembe gözlüğüm yok,fazlasıyla gerçekçi yaşayanlardanım.. yaşıyorsak bu dünyada iğrenç,kötü,pis diye kendimizimi yiyelim yoksa biraz güzellik mi arayalım ?

Ya çok zor ikiniz için de. Ama sevnek istiyorsanız önce sevmediğiniz yönlerini yazın, sonra sevdiğiniz yönlerini. Birlikte orta yolu bulmaya sevmediğiniz özelliklerini düzeltmeye çalışın. Hatta aynı şeyi o da yapsın. Nasıl heyecanlanırsınız, nasıl etkikenirsiniz bunları bulmaya çalışın belki de yakın dostunuza aşık olursunuz.

Yıllarım bebek istemekle geçti kavusunca anladım ki asıl çalışma, para kazanma,işyerindeki entrikalar daha cekilmezmiş.nasıl olur derdim evde cocuk mu bakılır çalismak uretmek varken.ama bu duygu da bambaskaymis ya:)ilk gülüşü,ilk oturuşu,bir hareketi herseyini izlemek mucize gibi.kendimi tatilde hissediyorum o dereceyim.ne yorulmuşum meğer.sanırım doydum herşeye.

Ve sunuda eklemek isterim benim babamla aramda 43 yas kardesimin babamla arasinda 46 yas var.
Babamin dizinden baska yerde oturmam su yasimda hala.
Yada kardesim babamla aktivitelerini keyifle yapar.
Esinizle sevgi ortamini halledebilirseniz yasiniz asla size engel olmasin cocuk yapmak icin.

bunlar normal duygular değil öncelikle ikinizin de psikolojik tedavi görmeniz lazım. çok arada kalmışsın ve belki de sendekileri hissettiği için eşin de kendine bakma ihtiyacı hissetmiyordur.. sizin mevzunuz ikinci çocuk değil daha büyük ve daha önemli. burda herkesin kafasından çıkan fikirlerle şekillenecek bir durum da değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…