Bu yaştan sonra aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçen senede 43 müş🤷‍♀️

her konusunda da ayrılın demeyin istemiyorum yorgunum demiş.
1978 doğumluyum.
Eski konu yeni ne farkeder?
Hepsi aynı değil mi?
Buraya yaşadığınız şey yeni gibi yazınca birşey değişmiyor sizin hayatınızda. Yapılacak yorumlarda işe yaramayacak.
Bu oflamayı eşinize yapabilseniz keşke.
Sizin gibiler yüzünden dert paylaşılmaz burda ya, ben ne diyorum siz ne. Yazmayın bari mecbur değilsiniz ki. Yasiniz kaç sizin merak ettim. Ablan yaşındayımdır.

1978 doğumluyum.

Sizin gibiler yüzünden dert paylaşılmaz burda ya, ben ne diyorum siz ne. Yazmayın bari mecbur değilsiniz ki. Yasiniz kaç sizin merak ettim. Ablan yaşındayımdır.

Sizin bize gerizekali muamelesi yapmaniz normal yani. Rica ediyorum yapmayin sunu ya.

Benim daha once de boyle konularim vardi, bilen ve hatirlayan arkadaslar olacaktir diye konu acsaniz kimse eski konulariniz boyle demezdi zaten.

Canım sen hep mutsuzmuşsun haberin yok.

Hiç kavga olmayan evlilikte illa ki bir iletişimsizlik vardır.

1978 doğumluyum.

44 yaşındasınız yani 46 değil.
neyse zaten bu çokta önemli değil.

dert paylaşabilirsiniz tabi yazın rahatlayın ancak çözüm aramıyorsunuz siz. şikayetlenmeye gelmişsiniz.
mesela neden destek almıyorsunuz bağımlılığınızla ilgili?
neden sizi sevmeyen yıllardır boşanmak istediğini söyleyen adamdan boşanmıyorsunuz? madem çok seviyorsunuz neden mutlu olmasını istemiyorsunuz?

1978 doğumluyum.

Yaşınızla, yaşımla ne alakası var bunun?

Benim gibiler derken? Bu yaştan sonra aklıma gelmezdi deyip yıllardır yaşadığınız şeyi yeni birşey gibi yazınca ne oluyor anlamıyorum ki?
Siz çözüm bulmak için açmıyorsunuz konularinızı, yazın rahatlayın madem.

İyi forumlar size.

Yaşınızla, yaşımla ne alakası var bunun?

Benim gibiler derken? Bu yaştan sonra aklıma gelmezdi deyip yıllardır yaşadığınız şeyi yeni birşey gibi yazınca ne oluyor anlamıyorum ki?
Siz çözüm bulmak için açmıyorsunuz konularinızı, yazın rahatlayın madem.

İyi forumlar size.
Seni gözardı ettim yazsanda goremem. Siz kötü ve ard niyet arayan insanlar. Çoğaldınız bu dünyada.

Sizi yargılamıyorum ancak eşiniz zaten sizden ayrılmak istiyormuş. Eğer bunu bilmeseydim, yaştan dolayı hormonlar düşüşe geçmiştir yazacaktım.

Üzgünüm daha gençsiniz, yeni bir hayat kurmaya mecbur görünüyorsunuz.

Diğer arkadaşların dediği gibi eşiniz yıllardır boşanmak istiyor ama siz istemiyorsanız,
Muhakkak eşinizin neden boşanmak istediğini biliyor olmanız lazım.
İletişim bozukluğunuz veya sizin yüzleşmek istemediğiniz şeyler olabilir.
Oturup konuşulmayan olaylar yıllarca böyle devam eder.

Belki sizin hastalığınız sebep belki başka bişey.
Biz dışardan siz anlattığınız kadarını biliriz. Ama siz daha fazlasını biliyorsunuzdur.
Hastalığınız için geçmiş olsun umarım.

Ama eşinizin bunu neden istediğini az buçuk biliyor olmanız lazım. Burada yazmasanız bile kendinizle yüzleşmeniz emin olun size de iyi gelecektir.
Belki toparlarsınız belki bitirirsiniz bilemeyiz.
Ama 2 türlüsü de olması gerektiği için olacaktır.

Sorunlarınızı belki de daha fazla ayrıntılı anlatmanız gerekiyordur…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X