Bu yaştan sonra önemli değil tabi kafalar uyuşsun ama komik mi görünürüz?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
tanıştırmak istedikleri bir bey var aynı yaştayız.yaşlar 30ların başı.nişanlımla kesin birtikten sonra evlenmeyi de kafama taktım açılçası.karşıma biri çıktı boy 193.ben 167 168.komik mi dururuz dışarıdan?ve o iri baya kilolu da ben de taş çatlasın 55 im.sanki yanında görünmem gibi geliyo:KK12:

Böyle cok örnek var ki. Cogu da ünlü ciftler.

Kafaya takilacak bir seu degil bana kalirsa. Kaldi ki siz de cok kisa sayilmazsiniz.Topukluyla hele gayet iyi idare edersiniz.

Önemli olan birbirinize olan sevginiz saygınız tutkunuz.. Şöyle bir mesela avm gidince her çeşit çift görüyoruz yani.. Bana garip gelmiyor başkalarını bilemem.

Ahaha ya niyeyse boyu çok uzun olanların işlevi tam tersi gibi geliyo bana yanılabilirim tabi.
Şimdi tam anlayamadığım için söylüyorum

İşlevden kastınız insanlıksa eğer belli olmaz bu durum, ön yargıyla yaklaşmayın derim ben
Ama diğer 'İşlev'den bahsediyorsak orasını bilemiycem, benim rahmetlilerde 175den uzun yoktu :KK14:

Bos versene ne komik gorunmesi esim 1.87 ben 1.63 boyundayim esim zayif sadece gobege kilo aliyor ben her yerden sistim dogumdan sonra ama hicte komik durmuyor bence kim ne dersede desin

Back
X