- Konu Sahibi Dindirella
Boşverin böyle şeyleri bırakın yaşayın aşkınızı aşk kazansın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanışacağız önce daha tanışmadık.elbette tek endişem bu değil ama diğerlerini burada paylaşmaya gerek duymadım
Ya çok özür dileyerek bi şey soracağım şimdiki eşim demişsiniz de ikinci evliliğiniz mi?mutlu musunuz benim de ikinci olacak bulursam birini :)Valla ne güzel bence
şimdiki eşim 190 110 kilo ama spor yaptığı için vucutlu kaslı
ben 168 55 kilo insanım abes durmuyor hatta eviriyor çeviriyor seni oynuyor güzel oluyor![]()
Valla onları da düşünüyorum ben çok ciddiyimMaşallah bütün herkes 1.85 1.90 çocukları kapmış ben de dahil. Uzun boylu kız arkadaşlarım da ağlıyo bana hep benden kısalar yazıyo diye. Bütün uzunları biz kapmışız onlara da yazık![]()
Eşim 1,83tanıştırmak istedikleri bir bey var aynı yaştayız.yaşlar 30ların başı.nişanlımla kesin birtikten sonra evlenmeyi de kafama taktım açılçası.karşıma biri çıktı boy 193.ben 167 168.komik mi dururuz dışarıdan?ve o iri baya kilolu da ben de taş çatlasın 55 im.sanki yanında görünmem gibi geliyo![]()
Baba kız gibi diyenler oluyor mu ?
Ya daha tanışmadım belki olmayacak hani hiç mi buluşmasam acaba demiştim boydan dolayı.ya ne bileyim çok uzun sporcu da değil adam kilolu biraz da.Eşim 1,83
Ben 1,60
gayet iyi duruyoruz . Her şey tamamsa buna takılmayın bence..
Adamı fiziksel olarak çekici bulmazsanız devam etmezsiniz olur biter..Ya daha tanışmadım belki olmayacak hani hiç mi buluşmasam acaba demiştim boydan dolayı.ya ne bileyim çok uzun sporcu da değil adam kilolu biraz da.
Allah mutlu etsin darısı başımaAdamı fiziksel olarak çekici bulmazsanız devam etmezsiniz olur biter..
Ama boy farkı çok hayati bir şey değil.
Ben 170 im, eşim 195.
Sırıtmıyoruz Yanyana..
Yukarda da açıklamıştım :)Nasıl bir bağlantı kurdunuz? Boy farkından baba-kız olmaya :) yaş farkı olsa anlarım da, merak ettim gerçekten..