Bu yaştan sonra önemli değil tabi kafalar uyuşsun ama komik mi görünürüz?

Çiftler arasındaki kilo orantısızlığına takılmıyorum ama 15-20 cm’den fazla boy farkı tuhaf duruyor gerçekten.

Bir de üstüne kilo farkı da eklenince, çocuğu gibi duruyor bazı kadınlaro_O

Görüntünün dışında öpüşmek falan da zor olur herhalde:KK53:

Kız elma ülke kadınları 160 ortalamada

15 cm uzun 175 eder ona da kısa diye kimse bakmaz

Babam 172 mesela eskiden çok kısa değilmiş de şimdi standart altı hoş annemden 20 cm den fazla uzun

Öpüşürken de sıkıntı olmuyor

tanıştırmak istedikleri bir bey var aynı yaştayız.yaşlar 30ların başı.nişanlımla kesin birtikten sonra evlenmeyi de kafama taktım açılçası.karşıma biri çıktı boy 193.ben 167 168.komik mi dururuz dışarıdan?ve o iri baya kilolu da ben de taş çatlasın 55 im.sanki yanında görünmem gibi geliyo:KK12:
Hiç komik olmaz

Çiftler arasındaki kilo orantısızlığına takılmıyorum ama 15-20 cm’den fazla boy farkı tuhaf duruyor gerçekten.

Bir de üstüne kilo farkı da eklenince, çocuğu gibi duruyor bazı kadınlaro_O

Görüntünün dışında öpüşmek falan da zor olur herhalde:KK53:

Kucagina alinca opusmek sorun olmuyor cok merak ettinse. :D agir gelmiyor hem.

Kız elma ülke kadınları 160 ortalamada

15 cm uzun 175 eder ona da kısa diye kimse bakmaz

Babam 172 mesela eskiden çok kısa değilmiş de şimdi standart altı hoş annemden 20 cm den fazla uzun

Öpüşürken de sıkıntı olmuyor

Aaa sen yaşıyor muydun:63:

Erkek ortalaması da 175 civarında değil mi zaten :dondurma:

Adam eğildikten sonra her türlü öpüşülür de ben rahat rahat öpüşmeyi kastetmiştim. 20 cm üzeri fazla geliyor gözüme. Eşimle aramda 13 cm var, o bile fazla geliyor bazen.

Tek derdiniz dışarıdan görüntüyse, evet, kimi insanlara komik görünürsünüz, kimileri takmaz. Doğru doğru dosdoğru. Kimi insanların yakıştırmayıp komik bulması size çok dokunacaksa hiç başlamayın bile, boyunuza uygun birini bulun.

tanıştırmak istedikleri bir bey var aynı yaştayız.yaşlar 30ların başı.nişanlımla kesin birtikten sonra evlenmeyi de kafama taktım açılçası.karşıma biri çıktı boy 193.ben 167 168.komik mi dururuz dışarıdan?ve o iri baya kilolu da ben de taş çatlasın 55 im.sanki yanında görünmem gibi geliyo:KK12:
En görmekten hoşlandığım çift tipi,çıtı pıtı kadın iri yarı adam,
Çok da tatlı olursunuz.

Pehlivan gibi adam bulmuşsun ablacim daha ne istiyorsun hayret bir şey:duduk:

Bana hep komik gelir . Ama hayat senin kime ne?

Back
X