- 23 Ağustos 2012
- 51.240
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.568
- 898
- Konu Sahibi Dindirella
Msj tekrarı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pehlivan gibi adam bulmuşsun ablacim daha ne istiyorsun hayret bir şey![]()
Bence sorun olmaz komik falan gozukmezsiniz ilerleyen zamanlarda cok sorun edersen esinle konusur kilo vermesini saglarsn sende biraz kilo alirsn tamamdir:)tanıştırmak istedikleri bir bey var aynı yaştayız.yaşlar 30ların başı.nişanlımla kesin birtikten sonra evlenmeyi de kafama taktım açılçası.karşıma biri çıktı boy 193.ben 167 168.komik mi dururuz dışarıdan?ve o iri baya kilolu da ben de taş çatlasın 55 im.sanki yanında görünmem gibi geliyo![]()
Dikilerek de öpüşülüyor merak etmeyinDikilerek öpüşmenin tadı başka![]()
tanışacağız önce daha tanışmadık.elbette tek endişem bu değil ama diğerlerini burada paylaşmaya gerek duymadım30 yaş üzerindesiniz ve evlenmeyi düşündüğünüz insanla ilgili tek endişeniz bu mu?
Ne bileyim pehlivan gibi adamı uzun kızlar mı alsa acaba diyendüşünmüyo değilim.davul fengi denginePehlivan gibi adam bulmuşsun ablacim daha ne istiyorsun hayret bir şey![]()
173 komik durmaz da ben biraz daha kusayım fark aynı olsa da 173 boy iyi zatenErkek arkadaşım 1.96, ben 1.73'üm. Sizinle aşağı yukarı aynı miktarda boy farkımız var. Komik durmuyoruz bence, çok kafanıza takıyorsanız topuklu giyersiniz ama uzun boy erkeğe yakışıyor zaten.
173 komik durmaz da ben biraz daha kusayım fark aynı olsa da 173 boy iyi zaten
Ne bileyim pehlivan gibi adamı uzun kızlar mı alsa acaba diyendüşünmüyo değilim.davul fengi dengine
Ne bileyim pehlivan gibi adamı uzun kızlar mı alsa acaba diyendüşünmüyo değilim.davul fengi dengine
Ahaha iyi madem yatın söyleyeyim tanıştırsınlarNe güzel ayol, "Gel seni bir seveyim" dediğinde tıpış tıpış gider kucağına tünersin. Ben öyle yapıyorum da![]()
Uarına tanıştırın diyeceğim bakalım kısmet yazarım gelişmeleri :)Bence sen bunu al bu çok eyiymiş![]()
sen minyonmusun türk standartları üstüsün yeme biziNe güzel ayol, "Gel seni bir seveyim" dediğinde tıpış tıpış gider kucağına tünersin. Ben öyle yapıyorum da![]()
sen minyonmusun türk standartları üstüsün yeme bizi
tü tüüü maşallahBenimkinin yanında minyon kalıyorum ya, benimki hem enine hem boyuna geniş maşallah.![]()
Cagonoz muIyi bir sey tabi 1.70lik cuce caganozu ne yapacaksin
Al bunu gitsin