Bu yaştan sonra önemli değil tabi kafalar uyuşsun ama komik mi görünürüz?

Ee ne guzel iste. Ayni boyda veya yakin olunca daha mi estetik duruyor? Ha senin kendi boyunda cok minik degil ayrica 1.70ten 1-2 cm eksik niye gorunmeyesin adamin yaninda abartma allasen.
Benim boyum bit kadar 1.57yim esimle aramizda 28 cm fark var sizden fazla :) cokta guzel bence..

Ama kilo durumu kotu. Bilmiyorum herkeste ayni mi ama benimde gecmiste baya uzun ama baya da ust kilolu bir arkadasim olmustu biraz kotuydu. Hareketli seylerde cabuk yorulma, bi hantallik, yazin sapir sapir surattan terleme filan igrenmedim degil. 1 ay dayanmadim.

tanıştırmak istedikleri bir bey var aynı yaştayız.yaşlar 30ların başı.nişanlımla kesin birtikten sonra evlenmeyi de kafama taktım açılçası.karşıma biri çıktı boy 193.ben 167 168.komik mi dururuz dışarıdan?ve o iri baya kilolu da ben de taş çatlasın 55 im.sanki yanında görünmem gibi geliyo:KK12:
Ahahhahha cok güldüm
Şimdiki asık oldugum eşimle sırf bu yüzden sevgili olmak istemedim
Hayatta yanında yürümem diyordum
Ben 1.60 boy 54 kilo
Eşim 1,92 boy 90 kilo

Baslarda 15 cm topukla geziyordum yanında
Şimdi umrum değil aklıma bile gelmıyor uzun boyu
Ve dısardan gören uzun boylu hanımlar eminim dag gibi adam bu kızı niye almıs diyordur:KK70:
Hiççççç umrum da değil
Sizin de olmasın

Eşim 1.87 ben 1.58 bile zor varım. Evlendiğimizde o 95 kilo ben ise 52 kilo idim :-) tatlı duruyoruz bence :-) omzuna zor geliyorum üstelik :-)

30 yaş üzerindesiniz ve evlenmeyi düşündüğünüz insanla ilgili tek endişeniz bu mu?

Çiftler arasındaki kilo orantısızlığına takılmıyorum ama 15-20 cm’den fazla boy farkı tuhaf duruyor gerçekten.

Bir de üstüne kilo farkı da eklenince, çocuğu gibi duruyor bazı kadınlaro_O

Görüntünün dışında öpüşmek falan da zor olur herhalde:KK53:

Back
X