- Konu Sahibi Nazli Altin Oran
-
annene soylemedin o zaman
dürüst olmak gerekirse buna müdahale eden sırf bu sebepten olmaz diyen anneye ben anne diyemem.
dürüst olmak gerekirse buna müdahale eden sırf bu sebepten olmaz diyen anneye ben anne diyemem.
televizyonda bir filmde aynı durum vardı ,, sen olsan ne yapardın dedi ben asla izin vermezdim diyince söyleyemedim henüz
kesinlikle önceden annene düzgünce anlatmalısın...o an da öğrenmesi tepkileri kontrol edememsi sevdiğini çok yaralayabilir.
onun yaşadığını çoğumuz bilemeyiz anlayamayız ama ben ne yazık ki aileden gelen benzer vakayla büyüdüğüm için çok yakınım. nolur canının acımasına izin verme...
ah canım basına gelmedigi icin oyle demistir sen otur guselce bir konus bakalım tanısınca belki hic umursamıycak bile
kesinlikle önceden annene düzgünce anlatmalısın...o an da öğrenmesi tepkileri kontrol edememsi sevdiğini çok yaralayabilir.
onun yaşadığını çoğumuz bilemeyiz anlayamayız ama ben ne yazık ki aileden gelen benzer vakayla büyüdüğüm için çok yakınım. nolur canının acımasına izin verme...
yapacak birsey yok sen istiyorsan evlenirsin benim dusuncem bu neticede onunla yasayacak sensin senin hayatın senin kararlın annen dahi olsa buna karısmaya hakkı yok sadece fikir verebilir gerisi sana kalmıs bir sey benim icinde mahsuru olmazdı bu durumun saglam olup evlenirsin sakat kalır ne olcagı belli olmaz ozamanda bosanacakmısın hayır birbirinizi sevdikten sonra sorun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?