bu yaz annem erkek arkadaşımla tanışacakmış, çok gerginim

kusurlar sonradan da ortaya çıkar. sapasağlam biriyle evlenirsin düğün günü bir kaza ertesi günü felç bir adamla hayatına devam edersin. herşey kader kısmet. bence önemsencek ciddi bir sorun değil.
hepimizin başına gelebilir. Allah beterinden korusun. bence anneniz birşey demez heralde. ben yada benim annem olsa asla demez. çünkü Allah o kişinin ahını çıkarır bir yerden sizde yada annenizde gelişirse daha beteri diye düşüşün. elinde olan birşey değil çünkü.

anneniz çok büyük konuşmuş
bir gün aynısının başına gelebileceğini düşünmeden
ne olmuş değnek kullanıyorsa
Rabbimden gelen bir şey bu

gercekten sevıyosan askının arkasında dur...
bı zaman sonra annende askınıza ınanıcaktır...
tut kı evlendıkten sonra Allah korusun erkek arkadasının basına bı sey geldı ve koltuk degnegıyle yurumek zorunda kaldı.
annen napıcak o zaman "boşanın" mı dıcektı???
kazanın,hastalıgın ınsanın basına ne zaman gelıcegı bellı olmaz.
karsındakı adam olduktan sonra,senı sevdıkten sonra ınan gerisi boş...
annene bunu anlatmalısın...

Büyük konuşmıyım ama ben olsam asla bırakmazdım... Ki siz onu baştan o şekilde kabul etmiş ve sevmişsiniz.. Yani düşünüyorum, sonradan bile başına birşey gelse ve değil koltuk değneği hiç yğrğyemese dahşi sanırım bırakamazdım.. kıyamazdım.. ve kimin ne olacağı hiç belli olmaz arkadaşım... yarınımızın garantisi var mı... Belki (Allah göstermesin) ilerde siz ona muhtaç hale gelirsiniz... Bence sahip çıkın ilişkinizede sevdiğinizede..

yaa aslinda annenden cok seni ilgilendiren bir durum sen olumlu bakiyyorsan sorun olmamasi lazim
aama her anne ister kizinin yanindakinin mükemmel olmasini ama diger taraftan kimin ne olucagida hic belli degil

acaba diyorum bir sene daha beklesem mi ?? evlenmeye yakın tanıştırsam ,şimdi tanıştırırsam annem bir sene benim onu bırakmam için sürekli dırdır eder laf sokar ne biliyim ,düşünüyorum cocuktan ayrılmam için başka hiçbir sebeb yok ,ama bu yüzden ilişkim yıpranır bu bir senede diye çok korkuyorum

ya arkadaslar annenin daha kesin dedigi birsey yok ki!!!! o anda anlik psikolojiyle ciddi anlamda basina gelmedigi icin verilmis bir tepki baska birsey degil. Oturursun güzel bir dille anlatirsin ardindanda arkadaslarin dedigi gibi yarin kimin ne olacagi belli mi anne dersin ilk etapta sert cikabilir ama bu tamamen senin iyiligini düsündügü icin!! ardindan yumusayacaktir ve olaya daha ilimli bakacaktir merak etme tatlim!! ama sen sakin sinirlenip agir konusma annene karsi. basarilar...

önceden söyleyip aileni alıştır,tanışınca sorun çıkmasn
özür dileyerek soruyorum
ayrıca bu hastalık ilerleyen zamanlarda çok büyük sorunlara yol açar mı?
her şeyi anlat ailene sorun çıkmasn
tek değnek demişsin,çok iyi fizik tedavi merkezleri var
sizi takdir ettim gerçekten
mutluluklar dilerim size
yerimseniben

teşekkür ederim ..hastalığı stabil ben de çok araştırdım internetten ,, hatta 2 sene önce benim israrım üzerine fizik tedaviye gitti yürüyüşü baya düzeldi eskiye göre okulun son yılı çok ağır olduğu için tedaviye bir dönem ara vermek zorunda kaldı ,tamamen düzelip düzelmeyeceğini bilmiyoruz düzelse bile en azından birkaç yıl alacak gibi , her zaman değnek kullanmak zorunda değil aslında ama dışarıda genelde yanına alıyor cabuk yorulduğu için ...

anneme soyledim ,, demediğini bırkmadı bula bula onu mu buldun , normal birini bulamadın mı o mu sana layık bilmemne ,,keşke söylemeseydim.. sen ne dersen de birşey değişmiyecek benim okul seneye bitiyor ben istediğimi yaparım , en azından beni kaybetme dedim ,hala karşı çıkıyor .. daha babam bilmiyor ikinci bomba kopacak .. off öldüm ya ... keşke hiç söylemeseydim

bence iyi ki söyledin.. Ilk yükten kurtuldun.. sadece bu kadarcık birşey için engel olmazlar inşallah.. allah yardımcın olsun canım..

senn adına çok üzüldm umarm annenn söledkleri seni erkek arkdşndan soğtmaz ama ben senn onu bu şeklde kabl ettiğine inanıorm benm erkk arkadşm da hasta oldğu için seni çok ii anlıorm her ne kadr hastalıklrı birbrnden farklı olsa da...annen senn kararlğını ölçmeki stmş de olablr bundn emin olnca geri adm atacktr merk etme.

İyi ki de söylemişsin.
Eğer seviyorsanız birbirinizi buna onlar da zamanla
ikna olacaklardır.
Bence onlarda kabullenip çok da seveceklerdir.:1hug:
Bir ömür boyu mutlu olun emi

bence iyi ki söyledin.. Ilk yükten kurtuldun.. sadece bu kadarcık birşey için engel olmazlar inşallah.. allah yardımcın olsun canım..

teşekkür ederim kurtuldum ama çok ağladım bugun ..seneye okulum bitiyor zaten yüksek lisans ..engel olma gibi bir şansarı yok ama ben tek çocugum böyle olmasını hiç istemezdim ailemin de gönlü olsun isterdim ,,kadermiş demek ki

ailene söyledin mi ?? söyledşysen nasıl tepki verdiler çok meak ediyorum ...

Kalp gozu kör, ruhu topal, yuregi kabiz insanlar dolu bu dunyadan disardan secemezsin hangisi iyi hangisi kotu..Senin sevdiceginin hic bir seyi yok sadece kucuk bir engeli var.. Bunu boyle gorun ve ailene bunu dayat. Kader diyede uzulme uzulecek bir durum yok.. kucuk bir engel askinizi sorgulatmasin..

İlk yükten kurtulmuşsun.
Söyledin gitti.
O insanın fiziki sorununu sizin dışlamanız annenin kötü bakması cidden anlaşılabilir anlaşılabilir, annelik duygusu bu.
Ama zamanla alışır, hatta sever bile.
Şimdi her şey sende bitecek kararlı ol, ama asla agresif davranma a.s.

zamanla durulur. bir de onun tarafından bakmak lazım olaya.

sen eminsen kararından dik dur

dün bu gece geliyo gibi bişeyler yazmıştın sonra editledin sanırım.
gelemedi mi erkek arkadaşın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…