- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi Nazli Altin Oran
-
önceden söyleyip aileni alıştır,tanışınca sorun çıkmasn
özür dileyerek soruyorum
ayrıca bu hastalık ilerleyen zamanlarda çok büyük sorunlara yol açar mı?
her şeyi anlat ailene sorun çıkmasn
tek değnek demişsin,çok iyi fizik tedavi merkezleri var
sizi takdir ettim gerçekten
mutluluklar dilerim sizeyerimseniben
anneme soyledim ,, demediğini bırkmadı bula bula onu mu buldun , normal birini bulamadın mı o mu sana layık bilmemne ,,keşke söylemeseydim.. sen ne dersen de birşey değişmiyecek benim okul seneye bitiyor ben istediğimi yaparım , en azından beni kaybetme dedim ,hala karşı çıkıyor .. daha babam bilmiyor ikinci bomba kopacak .. off öldüm ya ... keşke hiç söylemeseydim
anneme soyledim ,, demediğini bırkmadı bula bula onu mu buldun , normal birini bulamadın mı o mu sana layık bilmemne ,,keşke söylemeseydim.. sen ne dersen de birşey değişmiyecek benim okul seneye bitiyor ben istediğimi yaparım , en azından beni kaybetme dedim ,hala karşı çıkıyor .. daha babam bilmiyor ikinci bomba kopacak .. off öldüm ya ... keşke hiç söylemeseydim
bence iyi ki söyledin.. Ilk yükten kurtuldun.. sadece bu kadarcık birşey için engel olmazlar inşallah.. allah yardımcın olsun canım..
senn adına çok üzüldm umarm annenn söledkleri seni erkek arkdşndan soğtmaz ama ben senn onu bu şeklde kabl ettiğine inanıorm benm erkk arkadşm da hasta oldğu için seni çok ii anlıorm her ne kadr hastalıklrı birbrnden farklı olsa da...annen senn kararlğını ölçmeki stmş de olablr bundn emin olnca geri adm atacktr merk etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?