A
askmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi askmm
-
iki alyans alın bence.ailenle görüştüğünde pasta yaptırmalarını söylersin.yüzükler gümüş tepsiye konulurmuş,annem öyle söylüyor.bende meraktan öğrendim her şeyi.erkek tarafı çiçek,çikolata alacak.sana bişeyler takacaklarsa o da onların tercihi tabiki.ama söz nişan birada olacaksa bile bi tektaşın olsun yani.benimde böyle olucak,tek taş istiyorum sevgilimden.annemde böyle olursa daha iyi olacağını söylüyor,bide kız tarafı damada saat takarmış.eğer fotoğrafçıda fotoğraf çektirmek istiyorsanız,annenler sizin için bi fotoğrafçıdan randevu alsa iyi olur.annen her şeyi bilir aslında,panik yapmana gerek yok canımsenin için bi kuafördende randevu alsın mutlaka,zor durumda kalma sonra.hepsi bu kadar.tatlı yorgunluklar bunlar.çok mutlu olursunuz inşallah!
iki alyans alın bence.ailenle görüştüğünde pasta yaptırmalarını söylersin.yüzükler gümüş tepsiye konulurmuş,annem öyle söylüyor.bende meraktan öğrendim her şeyi.erkek tarafı çiçek,çikolata alacak.sana bişeyler takacaklarsa o da onların tercihi tabiki.ama söz nişan birada olacaksa bile bi tektaşın olsun yani.benimde böyle olucak,tek taş istiyorum sevgilimden.annemde böyle olursa daha iyi olacağını söylüyor,bide kız tarafı damada saat takarmış.eğer fotoğrafçıda fotoğraf çektirmek istiyorsanız,annenler sizin için bi fotoğrafçıdan randevu alsa iyi olur.annen her şeyi bilir aslında,panik yapmana gerek yok canımsenin için bi kuafördende randevu alsın mutlaka,zor durumda kalma sonra.hepsi bu kadar.tatlı yorgunluklar bunlar.çok mutlu olursunuz inşallah!
benimde isteme olayım var ama benim hala babama açılmamı bekliyorlarama bir türlü açılamıorum korkuorum
canım maddi acıdan problemleri varsa ve snn ailende resmiyete dönüşmesini istiosa tektaş aldırma..sadece gidip söz yüzüğü aldır..söz yüzükleri en pahalısı 300 tl fln..birde çikolata ve çiçek yetio zatn..nişanı da zaten kız tarafı yapıo..sevgilinin ailesi istediği zmnda nişan yaparsınız..sonucta nişanda erkek tarafı takı takıo die onların düşüncesine göre yaparsınız..
Ramazan sonrası eyLüL26 da istemeye geLiyorLar. sonra da gün beLirLenip aiLe icinde nisan gibi bisey yapıcas. 6yıLdır bu zamanLarı bekLiyoruz.cok cok cok heyecanLıyım.günLer gecmek biLmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?