Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok gzel açıklamışsın canm

yarin sözümüz oluyor nisani ramazandan sonra yapmaya karar verdik hem alyansimi da türkiyeden alabilirim allah kismet ederse. Tek Tasa karar verdik bizde... nedense hic heyecan falan bisey kalmadi bende, sanirim yolda baslar heyecanim. Saclarimi sevgilimin kiz kardesine yaptiracam maalesef burada pazar günleri kuaförler acik olmuyor tanidigimiz bi kuaförde türkiyede tatilde yani baska carem yok hic yapilmamis saclarla karsilarina cikmaktansa daha iyi yerimseniben u,arim herseyi bi hayirlisiyla kazasiz belasiz atlatiriz. Umarim annem aglamaya baslamaz cok duygusal birisidir kiyamam ben ona senağlama

benimde isteme olayım var ama benim hala babama açılmamı bekliyorlarama bir türlü açılamıorum korkuorum

Vee Sözlendik :asigim: Ilk adimi attik ve gercekten üzerimden büyük bir yük kalkti...

sorunda bu...annem biliyor ve onaylıyor ama anne ve babam ayrı görüşmüyorlar.babamda çok sert birisi şaşırdım kaldım

ilgilendiğin için teşekkür ederim canım.
İnan onlara masraf yaptıracak değilim, gelsin istesinler yeter ki öyle pahalı takılarda yüzüklerde gözüm yok.

Ramazan sonrası eyLüL26 da istemeye geLiyorLar. sonra da gün beLirLenip aiLe icinde nisan gibi bisey yapıcas. 6yıLdır bu zamanLarı bekLiyoruz.cok cok cok heyecanLıyım.günLer gecmek biLmiyor:)

Ramazan sonrası eyLüL26 da istemeye geLiyorLar. sonra da gün beLirLenip aiLe icinde nisan gibi bisey yapıcas. 6yıLdır bu zamanLarı bekLiyoruz.cok cok cok heyecanLıyım.günLer gecmek biLmiyor:)

Hayırlısı olsun canmm :)

hepinize hayırlı olsun kızlar.. bize de aralık gbi tanışmaya geliekler..ocak gibi de söz olur inş...şimdiden çok heyecanlıyım zemuszemus

Benide istemeye gelcekler ama ben nedense bu kadar sevinemiyorum aksine düşünmekten kafayı yiycem aşkım bu ayın 11. de babasıyla konuşcak tabi babasıda babamın amcasının oğlu yani babamla akrabalar ee bizde akraba oluyoruz ben babama nasıl sölüycem bilemiyorum düşünmekten çıldırcam babam muğlada çalışıyo bayramda gelecek o zaman sölüycem ama benim annem babam ayrı olduğu için iş başa düşüyo ben nasıl açıcam konuyu babama kızlar bi fikir verin sevgilim haftaya sölüycek benim daha sölememe var napcam ben yaa

Slm kızlar bizim iş aralık ayına kaldı şu maddiyattan yaa offf

Slm kızlar,

bize de Ekimin 10 unda gelicekler tanışmaya. Çok heyecanlıyım.delikafadulden

kız tarafı damada saat mı takarmış ? şaşırdım şimdi valla. öyle birşey mi var ?

evet kızlar sonucu açıklıyorum babama anlattım ama babam işin maddiyatında tabiki beni düşünüyo ama bizi çok üzdü biz umutlanmıştık nişanlancaz diye ama olmadı şimdi iki ailede olmaz diyo ama biz birbirimizi çok seviyoruz yok benim okulum biticekmiş yok onların arsası yokmuş köyde ben yaşayamazmışım ve dahası çok yıkıldık

slm kıslar ekim ayında benide istemeye gelicekler 4ekimde anneleri konuşmaya gelicek nasıl olucak falan diye onların adeti ne bizim adetimiz ne gibi isteme tarihide o zaman belli olucak.bizim büyük ihtimalle sadece isteme olucak yüzük takılıp adı konucak yakın zaman içindede nişan yapılıcak şimdilik biraz rahatım ama zaman yaklaştıkça heyecanım artmaya başlıyo nasıl geçicek bakalım

sonunda eyLüL 26 geLdiii sositososito
bu aksam bekLiyoruz misafirLerimizi cok cok cok cok heyecanLıyım :sm_cool:
güseL haberLerimLe dönerim ins :Saruboceq:

selam kızlar benide haftaya istemeye gelecekler çok heyecanlıyım cumartesi günü geldiler aileler tanıştı o zaman heyecanlanmadım ama şimdi aklıma geldikçe elim ayağıma dolaşıyor.

selam kızlar beni de aranıza alın lütfen biz de gelecek ay nişanlanmak istiyoruz ama ne sevgilimin kadrosu geldi ne benim işim belli oldu o yüksek lisans yapıyor şimdi beklemedeyiz anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…