- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi askmm
-
sonunda eyLüL 26 geLdiii sositososito
bu aksam bekLiyoruz misafirLerimizi cok cok cok cok heyecanLıyım :sm_cool:
güseL haberLerimLe dönerim ins :Saruboceq:
anLatırım tabi :CüvCüv:
biz tanısma oLacak diye bekLerken gecenin sonuna dogru sewgiLimin aiLesi konuyu istemeye getirdiLer.bizim niyetimizin tanısma oLdugunu biLdikLerinden aradaki mesafeyi bahane ederek beni babamdan istediLer.annem iLk basta aiLe büyükLerimiz yok dese de babam hayırLı oLsun dedi sositososito
nasıL oLdu nasIL geListi pek bisey anLayamadık ama böyLesi daha iyi oLdu. aiLeLerimizin karsıLıkLı uyumu isimizi daha da koLayLastırdı. ekim 17de nisanımız war hatta hayırLısıyLa.
darısı dier arkadasLArımın basına :Saruboceq:
selam kızlar beni de aranıza alın lütfen biz de gelecek ay nişanlanmak istiyoruz ama ne sevgilimin kadrosu geldi ne benim işim belli oldu o yüksek lisans yapıyor şimdi beklemedeyiz anlayacağın
anLatırım tabi :CüvCüv:
biz tanısma oLacak diye bekLerken gecenin sonuna dogru sewgiLimin aiLesi konuyu istemeye getirdiLer.bizim niyetimizin tanısma oLdugunu biLdikLerinden aradaki mesafeyi bahane ederek beni babamdan istediLer.annem iLk basta aiLe büyükLerimiz yok dese de babam hayırLı oLsun dedi sositososito
nasıL oLdu nasIL geListi pek bisey anLayamadık ama böyLesi daha iyi oLdu. aiLeLerimizin karsıLıkLı uyumu isimizi daha da koLayLastırdı. ekim 17de nisanımız war hatta hayırLısıyLa.
darısı dier arkadasLArımın basına :Saruboceq:
burada herkesin tarihi belirli galiba bir ben beklemedeyim :gitme:
neyse sizin tecrübelerinizden yararlanırım bende
benim de en yakın arkadaşım nişanlanacak 15inde ona yastık yapıyorum sade birşey olacak ama sizinle paylaşırım bitince
kızlar büyük gün bugün bu akşam geliyorlar ve ben heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum şuanda işteyim 2 gibi kuaföre gidip fön çektircem saçıma sonra evde uzuuuun bi bekleyiş başlayacak ay nolur benim için dua edin
kızlar büyük gün bugün bu akşam geliyorlar ve ben heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum şuanda işteyim 2 gibi kuaföre gidip fön çektircem saçıma sonra evde uzuuuun bi bekleyiş başlayacak ay nolur benim için dua edin
aynı kaderi paylaşıyoruz canım..bi 3-4 ay sonra olucak ama tarih belli değil..bu beklemede olmak kötü yaaa :gitme:
benim için yarın büyük gün. 10.10.2009 da geliyorlar. Ayyy nasıl da heyecanlıyımmmmmdelikafadulden
tahmin edebiliyorum canım ama sakin ol dün sabahtan bende çok paniktim sonra ya ne olabilir ki falan derken bi baktım heyecan kalmamış böylece hem daha güler yüzlü oluyorsun hemde rahat hareket edebiliyorsun. yanlnız bişey söyleyeyim hani istedikten sonra el öpme merasimi varya o çok koyuyo insana ya ben çok kötü oldum o an ağlıcaktım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?