- Konu Sahibi askmm
-
ahh kuzummm para sıkıntımız var alacaklarımızı alamıyoruz
önce okul dedik o bitirdi sonra benim okulum bitsin dedik benimki bitti:lepi:
askerlik dedik bitti:lepi:
iş dedik işide hallettik:lepi:
babam sorundu hallettik sayılır:lepi:
paramız yoktu nişana onuuda hallettik:lepi:
ama paralar bisde değilllllklava: klava:
ya bu kadar şey için beklemişizz paramız olsunnn hemencecik isticek benii:asigim:
Haydi bakalım Aslım Yarın büyük günopuyorumnanaktanyaa sedam bi görsen halimi var yaa... elim ayağım birbirine dolanıyo oturamıyorum kalkamıyorum
stresten erken regl oldum sen düşün artık halimi :kedi:
allahtan yarın 4.günüme denk geliyoda fazla rahatsız olmam :Saruboceq:
saçlarımı maşa yaptırmayı düşünüyorum canım ne dersin CADIARZU
Haydi bakalım Aslım Yarın büyük günopuyorumnanaktan
Allahım inşh içine sindirsin:Saruboceq: Darısı caponummm la benim başıma artık sırada biz varızkaydirigubbakcemile
Canım saçın uzunsa baya maşa güzel olur ama omuzlarında falansa maşa yapınca kısalıyor baya...
Aslııııı şöyle dalaga değilde kırık uç fönü diyorlar bir sor kuaförüne biliyorsa onu yaptır fön fırçası ile dalgalı gön oluyor ama çok dehşet
geldimmmmmm sonuunda patron içerde ama ben kaçtım kıslar aslım bence maşa iyi olur ama istersen kırık fön çekip böyle onu açıyorlar hafiften oda çok hoş oluyor amakırık fön daha sık şekilde çekiyorlar
yaa sedam bi görsen halimi var yaa... elim ayağım birbirine dolanıyo oturamıyorum kalkamıyorum
stresten erken regl oldum sen düşün artık halimi :kedi:
allahtan yarın 4.günüme denk geliyoda fazla rahatsız olmam :Saruboceq:
saçlarımı maşa yaptırmayı düşünüyorum canım ne dersin CADIARZU
Haydi bakalım Aslım Yarın büyük günopuyorumnanaktan
Allahım inşh içine sindirsin:Saruboceq: Darısı caponummm la benim başıma artık sırada biz varızkaydirigubbakcemile
Canım saçın uzunsa baya maşa güzel olur ama omuzlarında falansa maşa yapınca kısalıyor baya...
Kırık fön mü ilk defa duydum canım onu nasıl oluyor ki?resmını bulabılrsen paylassana canım yaa
hava felaket ıstanbulda..yarında cok kotu olucak.cok yagmur var.fon cektırırsem ıcıne edılır sacımın yagmurda kızlar..yuruyerek gıdp gelcem cunku kuaforden eve
ahh caponummcum baya bişeyler bitirmişiniz:sm_cool:
inşallah para işinide bitirip muradınıza erersinizopuyorumnanaktan
kuşum maşada bozulurum şemsiyey sığınırsın bişi olmaz hayatım olmadı taksiye binemezmisin
çok hoş oluyor foto arıyorum canım yollayacam
oda olur canım elbisene göre çok abartı bişi yaptırma kuşum elbisenin havasını bastırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?