Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok amatör bu yapan özel fırçası olur kırık fönün bu baya acemi daha iyisini bulayımm

COK GECMIS OLSUN ENISTEYE CANIM YAAA :teselli:
KIMI ISTEMEYE GELIYOLAR KIZZZ... :1shok:
AYYY YARIN BENIM SÖZÜM VARRR :lepi:

Saolasın canım..
Ben istemeye gelecekler sandım valla..O faslı atlattınız demek.Ayy bende bi atlatsaydım.

geçmiş olsun kuşummm umarım iyidir sefgulun geç olsun güç olmasınn yanıma ortak arıyorum:1hug::1hug::1hug:
aslı çatlıyordu en sonn yerinde duramıyordu
aslıı huuuuuuuuu burdamısınnn

Saolasın canım.Şimdi daha iyi biraz daha dinlense iyi olacak..

hep aynı video paylaşılmış canım benim az buçuk bişi anladınmı

hımm olabilir ama sen yarın bence kuaförüne sor kuşumm onlart biliyor bu işi

Saolasın canım.Şimdi daha iyi biraz daha dinlense iyi olacak..[/QUOT
hiç bir zaman dinlemezler benim sefgulumde öledir perlin perişan olsun yinede dışardadır iş bitsin eve geleyim yeteım demez ilaç almazzz

CANLARIM YANIMDA OLDUGUNUZ ICIN TESEKKUR EDERIM
BEN CIKIYORUM
IYIKI VARSINIZ CANLARIMMMMM...
:asigim:

ayy toplantı var içerde bi nefes alamadımm aslım gitmiş allahım inşallah aksilik çıkmaz
boswer canımcım aslında bakma böyle diyoruzda sevgisinden çıkıyor çıksın çıksın sen ona bakar iyileştirirsin

tamam canım sorarım tabı yerimseniben ben masayı pazar gununede dayansn dıe ıstedm kuzum yaa..pazarda bı akrabanın dugunu warda o yuzden
Aslıcımmm inşallah günün güzel geçer,saçında istediğin gibi olur içine siner şekercim şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah biran önce tamamını erdirsin

Darısı diğer kızlarla başımızaaa:asigim:

Oyyyy kızlar Aslıcık uçuyodur şimdiiii:teytey::teytey:

Canım napıyosun Aslı da hazırlıklarını bitirmiştir heralde ayyy saçını nasıl yaptırdı acaba:sm_cool:

kuşumm iyiyimm aslının tel var aslında arayayım diyorum ama şimdi telaşı vardır onun yaaa ama meraktan çatlıcam faceden bakıyordum ona acaba bişiler oraya yazarmı diyeee şu saatlerde heralde kuaförden çıkmış fotoğrafgçıdadır sanırım

Evet kızlar. Sonunda isteme ve söz oldu. Müthiş güzel bir gündü. Darısı diğer kızların başına. Allah hepimiz için tamamını erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…