çok amatör bu yapan özel fırçası olur kırık fönün bu baya acemi daha iyisini bulayımm
COK GECMIS OLSUN ENISTEYE CANIM YAAA :teselli:
KIMI ISTEMEYE GELIYOLAR KIZZZ... :1shok:
AYYY YARIN BENIM SÖZÜM VARRR :lepi:
geçmiş olsun kuşummm umarım iyidir sefgulun geç olsun güç olmasınn yanıma ortak arıyorum:1hug::1hug::1hug:
aslı çatlıyordu en sonn yerinde duramıyordu
aslıı huuuuuuuuu burdamısınnn
Saolasın canım..
Ben istemeye gelecekler sandım valla..O faslı atlattınız demek.Ayy bende bi atlatsaydım.
hep aynı video paylaşılmış canım benim az buçuk bişi anladınmı
hımm olabilir ama sen yarın bence kuaförüne sor kuşumm onlart biliyor bu işi
Saolasın canım.Şimdi daha iyi biraz daha dinlense iyi olacak..[/QUOT
hiç bir zaman dinlemezler benim sefgulumde öledir perlin perişan olsun yinede dışardadır iş bitsin eve geleyim yeteım demez ilaç almazzz
Saolasın canım.Şimdi daha iyi biraz daha dinlense iyi olacak..[/QUOT
hiç bir zaman dinlemezler benim sefgulumde öledir perlin perişan olsun yinede dışardadır iş bitsin eve geleyim yeteım demez ilaç almazzz
Biz aynı işyerinde çalışıyoruz.Raporunu ptesi versede olurdu yok illa dün akşam dışarı çıkıp bana getirdi (amaç beni görmek gerçi)
Bu akşamsa iyileştim be çıkşta gelecem diyor.5 dakika için geliyor ya.. yarında birlikteyiz bide.. yok dinlemiyor bu beni
ıns snde hayrlsyla atlatrsn cnm :Saruboceq:
Aslıcımmm inşallah günün güzel geçer,saçında istediğin gibi olur içine siner şekercim şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah biran önce tamamını erdirsintamam canım sorarım tabı yerimseniben ben masayı pazar gununede dayansn dıe ıstedm kuzum yaa..pazarda bı akrabanın dugunu warda o yuzden
Canım napıyosun Aslı da hazırlıklarını bitirmiştir heralde ayyy saçını nasıl yaptırdı acaba:sm_cool:ayy toplantı var içerde bi nefes alamadımm aslım gitmiş allahım inşallah aksilik çıkmaz
boswer canımcım aslında bakma böyle diyoruzda sevgisinden çıkıyor çıksın çıksın sen ona bakar iyileştirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?