Evet kızlar. Sonunda isteme ve söz oldu. Müthiş güzel bir gündü. Darısı diğer kızların başına. Allah hepimiz için tamamını erdirsin.
Aslıcımmm inşallah günün güzel geçer,saçında istediğin gibi olur içine siner şekercim şimdiden hayırlı uğurlu olsun allah biran önce tamamını erdirsin
Darısı diğer kızlarla başımızaaa:asigim:
Oyyyy kızlar Aslıcık uçuyodur şimdiiii:teytey::teytey:
Canım napıyosun Aslı da hazırlıklarını bitirmiştir heralde ayyy saçını nasıl yaptırdı acaba:sm_cool:
kuşumm iyiyimm aslının tel var aslında arayayım diyorum ama şimdi telaşı vardır onun yaaa ama meraktan çatlıcam faceden bakıyordum ona acaba bişiler oraya yazarmı diyeee şu saatlerde heralde kuaförden çıkmış fotoğrafgçıdadır sanırım
Evet kızlar. Sonunda isteme ve söz oldu. Müthiş güzel bir gündü. Darısı diğer kızların başına. Allah hepimiz için tamamını erdirsin.
Assslıııııııııııııııı bacımm nerelerdesin baktım topic felan yok canım benim atlattın sende söz olayını zemuszemus resimleri felan sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmm hihoyyyt
reinedelamour aslıcım hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yettim kızlarrr... Aslıcımm nasıl geçti canım?? Allah tamamını erdirsin inşhtşk ederım sedacımmmm
darısı basına olucak ıns bıtanem
Yettim kızlarrr... Aslıcımm nasıl geçti canım?? Allah tamamını erdirsin inşhSaçın nasıl oldu kıyafetin nasıldı?? Ayy ne meraklıyım:asigim:
reinedelamourcum tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun sıra bize mi geldi şimdi:kedi:
bebekım hosgeldınn superdı hersey kusum yaaa
ayrıntılar topigımde canım gır bak :kedi:
aslhnkyk hayırlı olsun canım. resimlerine bakarken nasıl gözlerim doldu of of çok duygulandım. darısı bizlerin başına
Sanırım benimde bu tarz bişey olucak
ama akşam detaylandırıcaz
spedicim hayırdırrr... :jeyyar:
aaa sen burda mıydın akannehirakannehir
Şaka yaptın ben opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yimezler canımmmm :jeyyar:
Günnüke yazdım canım oku istersen son detayları mirmirmirmir
okudum şimdi canım.
bu akşam için sana bol şans diliyorum.
umarım güzel bi konuşma olur...hayırlı bi konuşma olur...
bende evlenme teklıfı almadan evlendım kusum bısey olmaz..
hersey kendılıgınden gelısmıstı bızım
sarkı dınletmıstı hakan altunun teklıf edıorum benımle evlenırmısın dıye o kadar
oda teklıften sayılırsa tabı :roflol:
aynen canım Vallahi bu akşam bişeyler kesinleşicek artık :Saruboceq:
Allah hayırlı olanı nasip etsin bakalım konuşucaz falan filan hihoyyyt
Evlenme teklifine gelince de bilmiyorum ufukta bişeyde yok
Çok beklentiye de düşmek taraftarı değilim ya gerçi
kusumm babası bıle fıkrını sorduysa demekkı bıseyler olucakkı soruyo
laf olsun dıye soramaz yaa :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?