Bu yemekler yetersiz diyor

gulsecicekk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
107
136
18
26
Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası

Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.

Ya kaç gündür bu erkeklerin ramazan tiplerini okuyoruz, içim şişti
Çok biliyorsan al sen yap diyin
Bu ne yahu
Ayrıca evet bu yemekler az ama bana göre az
Sizin hem çocuğunuz var hemde ikizlere hamilesiniz
Kocanız çok insafsız davranıyor düşüncesiz ve halden anlayan biri değil demek ki

Keşke 17-18 yaşında evlenip üstüne bir de 3 çocuk yapmasaydınız..

Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız

Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
Menünüz gayet güzel yanlarına salata cacık yada ayran ekle derim sadece tavuk ve makarna yapmışsın ya yanına cacık ekle,köfte patates ve çorbanın yanınada salata ekle mesela.

20 yaş, 1 bucuk yasında cocuk, 8 aylık ikiz gebelik :KK57: Maşallah diyeyim.. Konuna gelince corba, salata/cacık ekle bence tatlı olmasa bile bunlar yeter karpuz falan da kesersin eşin işte gelince ver oglunu kalanları ozaman yap

yemekler yetersiz degil de, seçimler yanlış dese eşiniz ben biraz hak verirdim.
bütün gün aç kaldıktan sonra tavukla iftar açma fikri bana pek iyi hissettirmedi.😖
ama bu yemek alışkanlığıdır.
sizinki öyle olabilir.
çorba -salata
çorba-zeytinyağlı
çorba-ana yemek
yanına yoğurt, cacık, komposto duruma göre ne yakışırsa işte..
yetiyor bize 🤷🏻‍♀️
eşim de ve ufak tefek bir adam degil 🤣 bayaga neredeyse 2 metre, 100 kilo adam 😅

Back
X