Bu yenge de fazla olmaya başladı

ya konu sahibi anlattığın laylarda haklı olsan da, anlatışın o kadar kaba ki, haklılığını cımbızla çekmek zorunda kalıyorum.

abin ve sevgilisi için kullandığın tabirler de hiç hoş değil.

ne bileyim, burada görümcesi kv si hakkında konu açan kişilere diyoruz ki, seni sevmek zorunda değiller, sen de çok kafaya takma onları.

senin için de aynısını diyeceğim, sevgili gelin adayınız sizi sevmek zorunda değil, ancak yaptıkları da hoş değil, söylediğine anında cevap verebilir ve konuyu kapatabilirsiniz. Çok da kafanızda büyütmeyin, en nihayetinde bayramda seyranda göreceğiniz bir kişi.

Kadın kendisine kaf gelsin istemiyorsa, eşeklik etmesin adam gibi davransın
Konuyu siz okumuyor musunuz yoksa anlayamıyor musunuz?
Kız tek cevap bile vermemiş ama kadın geldiği ilk gün kızı annesiyle kavga ettirmiş, abisine ayarı çekmiş, kızı da aşğılamış. Şimdi bu kız bi laf etse aaoovv görümce görümcelik yapıoo olur

evet aynen öyle olur.

eğer o kızın yanında da bu şekilde argo konuşuyorsan uzak durması normal. kıza patavatsız demişsin ama erkek gibi,erkek ağızıyla konuşuyorsun.

evet aynen öyle olur.

İstediğini söyleyen istemediğini işitir
Bu gelin ilk tanışmada aileyi birbirine katmış, ağzının kemiği kaymış gibi dilinin ucuza geleni takır takır söylemiş. O zaman da evlenince yada evlenmeden istemediğini işitir bu kızdan
Görümce diye kendisine edilen lafları yutmak zorunda değil hiç kimse

Kızın üslubunu eleştirdiniz ama sizinki nerede?
"bak canım belki sevgilisiyle tek gezmek istemiştir. Belki sigaraya alerjisi vardır odada rahatsız olmuştur. Çekingendir bilerek soğuk davranmamıştır. Hemen ön yargılı olma" demek var
Daha ilk yorumdan yılanın başını ezmiş hahahahah demek var

e siz diyib işte bunları neden bana takılı kaldınız.

e siz diyib işte bunları neden bana takılı kaldınız.

Çünkü konu sahibini başından beri polemiğe sürükleyen sizsiniz.
Konu sahibini çıldırtıp sonra aa bak çirkefmişsin diyen sizsiniz
Ve üstelik size haksızsın diyenlere de bunu kabullenmeyip ben objektifim haklıyım diyen sizsiniz
Olayı çok farklı yerden alakasızca tutan, konu sahibi abim üzülmesin diye ağzımı bile açmadım dediği halde yuva yıkan hızur bozan olarak gören sizsiniz
Yani bunca sayfa fikir almak yerine, size laf yetiştirilmeye çalışılmış yazık sadece

çalışmasaymış... Ben hala kendimi haklı görüyorum ve şuan siz bana saldırıyorsunuz.

Bence sen kızı çekememişsin kıskanıyorsun ya ağabeyini ya kızın bulunduğu konumu ayrıca kız neden sizde kalıyor ben onu anlamadım daha arada resmiyet yok falan senin odanda ne işi var sen nerede yattın? ağabeyinin yanında nasıl diyebilir ki senin gibi olmak istemem ya da bölümün rahat falan diye annende getirme kızı eve deseydi hem sen niye ağabeyine yazmıyorsun da direkt kıza yazıyorsun ne zaman geleceksiniz diye onu da anlayamadım ağabeyine yaz o cevap verir yani. Kızın işi zor aslında her sözüne bir kulp bulunacak belli sizin tarafınızda görümce damarınız kabarmış.

çalışmasaymış... Ben hala kendimi haklı görüyorum ve şuan siz bana saldırıyorsunuz.
Magdurum ben magdurum falan da desene :))

Hah bi tane daha çıktı ahahah isin yoksa bi de buna laf anlat simdi :))))

Hay allah razi olsun sizden ya valla:)

Yav he he bonzai stayla

Kusura bakmayın ama bu ne demek ?
Sanki biraz yaşınız küçük verdiğiniz cvplardan öyle anlasiliyor.
Illaki can sıkan oluyor burda bi konuda mutlaka ban yenir kk nin kuralı böyle önüne gecemiyoruz. Ama çok fevrisin tatlım sende hakliyken bak haksız konumuna dusmussun. Reelde de böyle isen çok başın ağrir. Her zaman fevri sinirli olmak ise yaramaz biraz alttan alttan yürütmek lazım değil mi ?
Konunun hepsini okudum lakin yorumlarinda bir kısmını hararetli bi kavga icindesin biraz frenle canım kendini kendin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…