- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
-
Hayır ya eminim o ikimizin tartışmasını okuyup demiştir. Ayrıca eğer sana ya da yengeye dediyse milyonların önünde özür diliyorum kendisinden :))kız okumak cehaletide alsaymış diyen kadın ya senin geline laf sokmuş ya bana. Bak gene üstüne alındın fesatlık yaptın. Aman ben bayıldım sanki sananhahha
Kime dedin ki onu?[KEŞKE OKUMAK SADECE CEHALETİ ALMASAymışşş...
Hayır ya eminim o ikimizin tartışmasını okuyup demiştir. Ayrıca eğer sana ya da yengeye dediyse milyonların önünde özür diliyorum kendisinden :))
Tutan mi vardı yat allah allah. Hadi iyi geceler :)Hahahahhahahahah hadi be yazma daha uyucamocuk kalkıcak sabahın altısında sen yatıcan öğlene kadar.
iyi geceler. Yalnız son sayfayı okuyan ikimize de fena sövecek heralde.Tutan mi vardı yat allah allah. Hadi iyi geceler :)
hem de bin bir turlu bunun eltisi var gorumcesi var gelini var kaynanası var kaybı var :)İnsanlar çeşit çeşit. .
Sıkıntı yok ben ona da cevap yetiştiririmiyi geceler. Yalnız son sayfayı okuyan ikimize de fena sövecek heralde.
Selam hanımlar. Ya abim bi ay önce falan bizi kız arkadaşıyla tanıştırdı. Abimle kirk yılda bir görüşürüz başka bir şehirde doktor kendisi . bu kız da doktormus ama ben hayatımda boyle bor gicikla daha karşılaşmadım. Ben 170 boylarında 46 kiloyum. Evet zayifim ama kilo alamiyorum napim. Ki spor yaptigimdan dolayı öyle bi deri bi kemik de görünmem. Konu diyetten açıldı bu demez mi birkaç kilo vermek istiyorum ama (beni gostererek) boyle de olmak istemem simdi dedi. Yuh dedim ağzım açık bakıyorum acaba şakaya bagliycak mi diye yok konu kapandı orda. Ben iyi davranmaya calisiyorum ama bir soğukluk bir terslik. Kız gerçi genel olarak soğuk bi abime sıcak davraniyo. Ama çok da patavatsız. Kendisi doktor ya benim okuduğum bolumu eleştirdi aman dedi o bolumu bitirmekte ne var yata yata geciyosun. Ben de bi celallendim zaten sivri dilli biriyim ama abimin hatrina bisey yapamadim. Kıza odamızı verdik demez mi yaa oda sigara mi kokuyo of havalandiralim falan. Halbuki odada da sigara icmem, mümkün değil. Annemden papara yedim anasını satiyim bu kız yüzünden . son olarak az önce gezmeye gittiler whatsaptan yazdım ne zaman gelceksiniz diye kız goruyo ama cevap vermiyo çevrimiçi arabada ama yazmiyo. Mecbur aramak zorunda kaldım yarim saat cevap gelmeyince. Sürekli bi burun kivirmalar falan. Annem de sevmedi zaten. Ama genelde bana yuruyo kız hayır ne yaptıysak sanki. Abim sen de gel istersen alisverise demisti abime kaş goz yapti hani gelmesin anlaminda onu da yakaladim. Yok abi gelmiyim dedim.ki zaten de ne isim var yanlarinda.Çok gicik oldum tamam bi dert değil ama yine de içimi dökmek istedim.
Hayir şöyle de bi durum var tamam Adriana lima değilim de fizigimde b.k atılacak hicbir şey yok. Üstelik diyet konusu açıldığında bence gayet iyisin de dedim ben de kilo almaya calisiyorum dedim nezaketen. Tutup bana kendimi çirkin hissettirmeye çalıştı. Abim bayaa şaşırdı bana baktı aha simdi kardeşim patlayacak eyvah bakışı attı ben şok olduğumdan bisey diyemedim hem de ilk günlerden kavga çıksın istemedim.
Ya biliyorum zaten susmamam gerektiğini. Dediğim gibi dilimin kemiği yok. Ben de bilirim yerin dibine sokup onu ömür boyu susturmayi ama abime üzülüyorum sonra. Nasılsa eğer evlenirlerse ona cevap vereceğim çok zamanlar olucak. Hirsimi ve sinirimi o zaman cikaririm. Simdi abim üzülür diye korkuyorum
Yahu iyi yapmış yılanın başını küçükken ezmis Hahaha diye yorum mu olur.
valla başa dönsem bende o konuşmaları atlayarak okurum haklısınız.Olmaz tabii de o yorumu burada herkes okudu gördü. Kimse de onunla aynı fikirde değil. Sen verip veristiriyorsun. Sağolsun o da altta kalmamış kavgaya tutusmussunuz yılan dediyse yılan mi oldun. Kendi konunu niye sabote ediyorsun. İkinizi yazışmalarını atlayarak okuyorum.
Ama bak ilk başta seni haklı buluyordum şimdi yine haklisin ama senin icin uzulmuyorum artık. Sen kavgacı bir tipsin galiba. Yenge dayanamaz fazla sana.
Suyu bende gorumceyim ve gelin musvettesiyls hiiiic muhatap olmuyorum onların nazini kocaları çeker ancaaakkk.sende abi hatrini boşver sok laflarını bir bir öyle yağma yok.böyle hadsizlere haddini b ildirmessen gelene çıkarlar ona göre...
aynı ben ah canım abimah ahhh cektim konuyu okuyunca.
bende görümceyim! asla da kötü bişey yapmadım ama sevilecek yanı olsa severdim gelini!
bende yakaladım öyle kaşlar gözler ama senin gibi abim için bişey demedim.
gerçi şimdilerde o maço abim olmuş evine kuzu .. bu işler böyle demekki.
bişey demiş olsaydık zaten düşman ederdi bize abimi. yine yüzünü gören cennetlik ama yapacak bişey yok kız almadık oğlan verdik resmen
aynisinda bizde de var ama hiç görüşmüyoruz.. abimi 40 yılda bi görüyorum en son işyerime geldi gitti..ah ahhh cektim konuyu okuyunca.
bende görümceyim! asla da kötü bişey yapmadım ama sevilecek yanı olsa severdim gelini!
bende yakaladım öyle kaşlar gözler ama senin gibi abim için bişey demedim.
gerçi şimdilerde o maço abim olmuş evine kuzu .. bu işler böyle demekki.
bişey demiş olsaydık zaten düşman ederdi bize abimi. yine yüzünü gören cennetlik ama yapacak bişey yok kız almadık oğlan verdik resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?