Bu yenge de fazla olmaya başladı

kız okumak cehaletide alsaymış diyen kadın ya senin geline laf sokmuş ya bana. Bak gene üstüne alındın fesatlık yaptın. Aman ben bayıldım sanki sananhahha
Hayır ya eminim o ikimizin tartışmasını okuyup demiştir. Ayrıca eğer sana ya da yengeye dediyse milyonların önünde özür diliyorum kendisinden :))

Ben KK'da ilk konumu açtığımda herkes tarafından düşman görümce ilan edildim burda kendimi ifade ediş şeklimden dolayı.. Hiç karışmadığım halde sürekli laf sokulan ben, demek ki birşeyleri hissetmişim.
BİZ DE MANYAK DEĞİLİZ DURUP DURURKEN HUZURSUZLUK ÇIKARALIM..
Görümce'lerin adı çıkmış ya hani, ben benim kalbim kırılmadıkça asla kırıcı olmadım..
ama ne oldu?
Biz onun ailesi uzakta diye üzülürken,
Sevgili yengecim, ne annemi babamı, ne beni görmek istemiyor, görüşmüyor..
Sebep; Ailesi başka bir şehirde o başka şehirde diye bizi kıskandığı için görmek istemiyormuş..
Bunu kendi söyledi..

Görümceyiz diye Adımız çıkmış sinir oluyorum bu durumaaaa!!!
Ayy ne dolmuşum yaa :) :)

Bence laflariyla seni oyununa çekmesine izin verme. Sen abine sevgini saygın göster. Yengeye de seviye koy bitti gitti. Kadınlar anladigim kadarıyla görümceye, eltiye ve kv ye bir önyargı ile tepki ile geliyorlar. Sen şimdi o oyuna gelirsen abine sizin aranızda seçime zorlayacaksin gerek yok.

Heee laflarından altında kal mi diyorum. Hayır ama laf sokarak yanıt verme. Yani seni kıracak bir hareketi mi oldu sakin kal incindigini ve kırıldığını açıkla. Böyle yaparsan iliskiniz düzelir.

Sigara konusunda da ben evde içmiyorum zaten beni zor durumda bıraktın diyebilirsin. Bu arada kıyafetlerle odaya sigara kokusu sinmiş olabilir.

Annen de bir daha başkalarının laflariyla sana tepki koymasın. Kız gerçekten kötü niyetli de olabilir. Eğer öyleyse annen ile sana saldırımis olur. Bu durumda annen kabahatli. Herhangi seni sevmeyen biri annen üzerinden seni bu sekilde rahatsız edebilir.

Suyu bende gorumceyim ve gelin musvettesiyls hiiiic muhatap olmuyorum onların nazini kocaları çeker ancaaakkk.sende abi hatrini boşver sok laflarını bir bir öyle yağma yok.böyle hadsizlere haddini b ildirmessen gelene çıkarlar ona göre...

Çok iyi yapmışsın. Patlamadan şekilde konuş, anlat derdini. Bu söylediğini sagisizlik olduğunu bedenini ve kendini sevdiğini başkalarının laflariyla güzellik algilariyla bu düşüncenin degismeyecegini vs

Bence yaşadığın olaylara göre kendini böyle doldurman yanlış. Yani sana bir kere fazla zayıf olduğunu söylemiş , bir kere sigara içtiğini söylemiş ve sevgilisiyle alışverişe giderken yalnız gitmek istemiş.

Ama senin yorumların senin sürekli kuyunu kazan sana sürekli kötü davranan saygi sevgi nedir bilmeyen lanet mi lanet biriyemiş gibi. Bence aynı gün içinde 3 mevzu yaşamıştır ama daha Bismillah. kendini böyle doldurma sonra sen zararlı çıkarsın.

Yahu iyi yapmış yılanın başını küçükken ezmis Hahaha diye yorum mu olur.

Olmaz tabii de o yorumu burada herkes okudu gördü. Kimse de onunla aynı fikirde değil. Sen verip veristiriyorsun. Sağolsun o da altta kalmamış kavgaya tutusmussunuz yılan dediyse yılan mi oldun. Kendi konunu niye sabote ediyorsun. İkinizi yazışmalarını atlayarak okuyorum.

Ama bak ilk başta seni haklı buluyordum şimdi yine haklisin ama senin icin uzulmuyorum artık. Sen kavgacı bir tipsin galiba. Yenge dayanamaz fazla sana.

valla başa dönsem bende o konuşmaları atlayarak okurum haklısınız.

senden diyorsun ki gelinin başını kuçukken ezmek lazım hhahhaha

aynı ben ah canım abim

aynisinda bizde de var ama hiç görüşmüyoruz.. abimi 40 yılda bi görüyorum en son işyerime geldi gitti..
boşver naparlarsa yapsınlar bölede rahatim..
yenge diyecek kadin doğum yapacak yakında.. ama gitmiycem gidemem. ne işi var diye surat ascak ya. Aman boşver abimizle görüşüyoruz ya o yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…