Bu yüzden ayrılık düşünülebilir mi?

ikna olcak gibi değil.yani olsa bile hani olurya tmm ben arada kalayım yeterki sen surat asma diyip bunu yapcak gibi konuştu.
ozamanda ben kötü gelin olup çıkcam.
bu konu önemsiz gibi gelebilir ama çok kafama takıldı

Aynı apartmada oturmak gerçekten çok zor.
7 aydır aynı apartmandayım alışana kadar çok zorluk çektim.
Sürekli beraber olmak isterler. Bir yere giderken "nereye gidiyorsun, kaçta geliceksin" gibi soruların ardı arkası kesilmez.
Eşimin her izin gününde sabahın 8'inde kapıya dayanırlardı.
Her izin gününde ya yapılacak bir iş çıkarırlardı ya da gidilecek bir yer.
Akşam 10'dan sonra anca başbaşa kalabilirdik.
Şimdi eşim askerde dönünce aynı şeyler yeniden yaşanıcak.
Bizimkilerde sürekli her şeyi beraber yapma arzusu vardır.Beraber ye iç, beraber gez.
Yeme içme bir olunca her şey daha da zor oluyor.
Ben en başında ayrı istememe rağmen buna pek fırsat verilmedi.
Tabi bu kötü bi örnek.
Aynı apartmanda oturup mutlu yaşayanlar da var.
Çok müdahale olmadığı sürece yürütülebilir sıkıntı olmadan.
Bu yüzden ayrılınır mı, ben ayrılmam bi orta yol illa bulunur.
Çok inada bindirmeden yeniden konuşun nişanlınızla
Aslında onun düşündüğü de çok mantıksız değil, ev varken kirada oturmak istemez kimse.
Kayınvalidenizle ilişkiniz nasıl bilemiyorum ama dediğim gibi en baştan müdahale etmelerine fırsat vermezseniz yürütürsünüz

bu kdr saçma bişey yüznden ayrılınmaz tatlım benim ne kadar kuzenim varsa hepsi kayınvalideleriyle aynı binadalar altlı üstlü kapısı ayrı odası ayrı çekersin kapını oturursun nolucak sanki...ne güzell ya ev varmış işte..ah ahh bnm sevgilimn annesi de diyor okullarınız bitnce düğününüzü yapıcam diye ben de dıyorm karşılıklı otururz ben isterdim açıkcası aynı apt da oturmak hem bişey olduğu zamanda yanında olucak insanlar olur iyi günde kötü günde..bnce çevrenden de etkilenme unutma bEŞ PARMAĞIN BEŞİ BİR DEĞİLDİR...(bn ztn bu gelnlerdeki kaynana takıntısını bi türlü anlayablmş değilim...kaynanaya göre dğeişr o tbi ) neyse canım tkma bnce kira ödemekten dha iyidir ...

evet sonra öğrendim.yeni alcaklar 3,4 katlı ev.önceden hiç bilmiodum

Mesafeyi ayarlamalısın, bizim apartman a aile apartmanı, bitek biz yabancı ev sahibiyiz, gelinle kaynananın arasında sorun yok ve bunun tek nedeni gelinin nasıl konuşacağını, davranacağını ve mesafeyi nasıl ayaralayacağını bilmesi. Hep imrenmişimdir zaten bu konuda o ablama( gelin).

Birlikte gündüz yemek de yerler, otururlar da ama mesafe hep bellidir. Müstakbel kocana da çok iş düşüyo, onun kocasını hiç bi konuda gelinden ayrı ya da uzak görmedim.

cnm sen bi önceki konunda daha ev yok arsa alıp yapıcaklar demiştin

kızlar meraba ben yeni nişanlandım.2 sene sonrada düğünüm var.
benim kayınvalidem oğluna biraz fazla düşkün.o yokken herşey normal ama o yanımızdayken anneciğimizin tavırları değişiyor.sizde de böyle şeyler oluyormu?
birde babası arsa alıp ev yaptırmak istiomuş.sanırım bütün çocuklarıyla beraber oturmak istioyor aynı apt da.bu düşünce beni öyle ürküttü ki anlatamam.

gün doğmadan neelr olurr
daha ev bile yok dediğine göree

ya herkes az çok kendini bilir.ayrılmak istemiyorum zaten.
ama endişlerim var işte fikrinizi almak istedim.

Senin ayrı oturmak istemeni çok iyi anlıyorum canım.:teselli:
Benim erkek arkadaşımın babasının zamanında işleri kötü gitmeseydi
Belki de evlenince bende onlarla aynı binada oturucaktım..
Yengeleri altlı,üstlü oturuyor ve araları bozuk
hatta birbirlerini görmedikleri bile oluyormuşakannehir
Nerde çokluk orda b...luk işte kısacasılmaz:

bide neden nişan olmadan bu konu konuşulmadı
bu çocuklar nerde oturucak demedimi aileniz?

öyle ama eğer şimdiden düşünmezsem ilerde çok üzülebilirim diye bu konuyu açtım.
sonuçta böyle bi fikirleri var.er geç bu ev alıncak yapılcak
kafalarına takmışlar çünkü

ee daha almamıslarsa ozaman nısanlını ıkna edıp apt degılde hıc degılse aynı sokaktan baska bı ev alabılırsınız

bilmiyorumki
fikirleri değişirmi
işte konuyu o yüzden açtım fikrleriniz neler diye
tekrar konuşcaz bu konuyu

iyi görüşleriniz için teşekkürler......bu arada aynı yerde oturmak bu kadar kötümü denilmiş cevap vereyim....
ben çocuklarımın ayrı sokakta oturmalarını isterken şöyle düşündüğüm için istiyorum...gecenin bir vakti ışığını yanıyor görsem acaba ne oldu yoksa bir sorunmu var diye kafam karışır uykum kaçar...arasam olmaz aramasam olmaz.....
onlar bana ihtiyaç duyduklarında her zaman her koşulda yanlarında olurum ama ben onların mutlu huzurlu gülen yüzlerini görmek istiyorum... aynı binada olunca her hallerine şahit olabiliriz bu nedenle yolları ve yuvaları ayrı olsun isterim.....
hiç bir ard niyetim yok açıkçası ilişkinin selameti açısından sadece ..........kim olursa olsun arada mesafe olsun....bu 1 gün 1 ay yada 1 yıl değil ki....bir ömürlük iş...
ben şahsen kayınvalidemle uzun yıllar aynı binada oturdum....kavga gürültü yaşamadık ama çok fazla özveri ve anlayış gerekiyor.....bu nedenle çocuklarıma aynı şeyleri yaşatmak istemem.....
kararı kendileri versinler, onlar nasıl isterse benim başımüstüne...............
inşallah siz de nişanlınızı güzellikle ikna edersiniz.....nasılsa önünüzde zamanınız var, gün be gün sırası geldikçe ona bu konudaki isteğinizin çok mantıklı olduğunu anlatabilir ve bu fikre onuda ikna ederseniz iş kendiliğinden hallolur... su akar yolunu bulur.....yeter ki güzellikle olsun.....hakkınızda hayırlısı.........

Son düzenleme:

hımm. peki senin ailen ne diyor bu duruma. ha daha ev yoksa dur bakalım belki alamazlar ya hemen panikleme. düğün ne zaman kısmetse?

askere gidip gelicek düğün sonra.kızlar maksat şu paniklememdeki
benim yalanım dolanım yoktur
baştan sölimki dedim nişanlıma yarın bana demesin başta böle demiodun die

bilmiyorumki
fikirleri değişirmi
işte konuyu o yüzden açtım fikrleriniz neler diye
tekrar konuşcaz bu konuyu

valla canım bana sorarsan ortada alınan bı evde yokken ıstedıgını guzellıkle yaptırmaya calıs
sonucta o evde bı omru gecırıceksın

bence bu sebebten ayrılmazsınız zaten ayrılmam diyorsunuz şimdilik iyi anlasıyormussunuz onlarda zaten birlikte olmayı seven bir aileymiş sizinde bunu kabullenip mutlu olmanız gerekiyor aksi taktirde kavgaların ardı arkası kesilmez.. onları sevdikten sonra cok sorun olmaz... ama yinede umarım istediginiz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…