neden anlamıyolar bizi bu konuda.benimkinin kafasındanmış. hazır ev var kardeşim bizde kalsın diyor bizimkide.
bilmiyor ki kendi evde yokken evde ben oturacağım o evin her işini ben göreceğim o evde kaynımdan ben srumlu olacağım.
canım ya aynı apartmandan bikaç ev alanların niyeti çoluk çocuk hep beraber oturmak zaten. nişanlının ailesini ve senin dayanma sınırlarını bilemem ama ben asla yapamazdım. bazıları abartarak yemeyi içmeyi beraber yapar sadece uyumaya evlerine giderler. nasıl bi aile yapısına sahipler ve aranızda sorun oldu mu hiç?
ben de size katılıyorum....ne yapın edin nişanlıyı ikna edin.... benim de oğlum var evlenecek yaşta ama ben oğlumla aynı binada oturmaya hiç sıcak bakmıyorum...bu kızım için de böyle.....
çocuklarımın aynı şehirde olması beni mutlu eder ama aynı sokakta olmasınlar mümkünse....
onlar bizim çocuklarımız olmuş olsalar da yuvadan uçup kendi hayatlarına yol alacakları için hem onların mutluluğu hem de bizim huzurumuz açısından evleri yolları ayrı olmalı....varsa elimizde oğlumuz için yapılmış bir evimiz onu kiraya veririz ordan aldığımız kirayla da onlara istedikleri yerden bir ev tutarız.. herkes mutlu mesut yaşar.....
aklın yolu birdir.....ne olursa olsun çok yakın oturmak hele ki aynı binada oturmak hiç tasvip etmediğim birşeydir....illa ki sorun yaşayıp huzursuzluk çıkması gerekmiyor...............allah size de ikna etmeyi nasip etsin....kafamçokkarıştı
ikna olması için biraz benle aynı düşünmesi lazım ama oda istiyo korkarımkicanım sen ıkna etmeye bak ama sanırım ne yaparsan bos olur
bana kalırsa ne aılesı ıster ne de kendı ..
ya dediğin gibi olurda.ailesi bunu kabul etcek gibi değiller.benden soğurlar kesin.kırada bı ev tutup dıger evın kıra parasıyla odesenız kırayı
kendı evınzden farkı olmaz
bunu kabul edermı acaba nısanlın:uhm:
evet birbirlerine çok bağlılar.bide baba oğul işleride bir.
oyüzden babası aynı aptda çocuklarıyla oturmak istiyor.
ama bende yapamam diyorum.napcağımı şaşırdım.
çok seviyorum ama herkes ilerde sorunlar olunca görürüm seni diolar.
şimdi sorun yok aramızda.
ama böyle düşündüğümü bilseler kesin kötü gelin olurum
aynı binada olmak bu kadar mı kötü :S
ben de size katılıyorum....ne yapın edin nişanlıyı ikna edin.... benim de oğlum var evlenecek yaşta ama ben oğlumla aynı binada oturmaya hiç sıcak bakmıyorum...bu kızım için de böyle.....
çocuklarımın aynı şehirde olması beni mutlu eder ama aynı sokakta olmasınlar mümkünse....
onlar bizim çocuklarımız olmuş olsalar da yuvadan uçup kendi hayatlarına yol alacakları için hem onların mutluluğu hem de bizim huzurumuz açısından evleri yolları ayrı olmalı....varsa elimizde oğlumuz için yapılmış bir evimiz onu kiraya veririz ordan aldığımız kirayla da onlara istedikleri yerden bir ev tutarız.. herkes mutlu mesut yaşar.....
aklın yolu birdir.....ne olursa olsun çok yakın oturmak hele ki aynı binada oturmak hiç tasvip etmediğim birşeydir....illa ki sorun yaşayıp huzursuzluk çıkması gerekmiyor...............allah size de ikna etmeyi nasip etsin....
evet birbirlerine çok bağlılar.bide baba oğul işleride bir.
oyüzden babası aynı aptda çocuklarıyla oturmak istiyor.
ama bende yapamam diyorum.napcağımı şaşırdım.
çok seviyorum ama herkes ilerde sorunlar olunca görürüm seni diolar.
şimdi sorun yok aramızda.
ama böyle düşündüğümü bilseler kesin kötü gelin olurum
ailesiyle aram iyi beni seviolar bende onları.pekı aılesıyle aran nasıl herseye karısan tıp ınsanlarmı
belkı aradakı mesafeyı koruyabılırsenız ve sen tavrını ortaya koyarsan bı sorun cıkmayabılır de
kaynın derken canım anlamadımkaç yaşında canım kaynın. kusura bakma ama senin açından hiç sağlıklı gelmedi bana. ne yap ne et kabul etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?