Bu zamanda gecinebiliyormusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyide bunlardan bize ne?

Bende İstanbul'da yaşıyorum ama tavuk gittiğim marketlerde en basit bimde 35 liradan başlıyor, hep gittiğim kasapta da bütün tavuğun kilosu 40 tl, eğer parçalara ayrılmış halini sorarsanız onlar daha pahalı evet ama daha kilosu 80 100 tl tavuk ilk defa sizden duydum.
İstanbul’da hanımefendi. 70-100 arası kg tavuk fiyatı. Size yalan borcum mu var?

Merhaba kizlar bu zamanda malum 7 8bintl maas bile yetmez hersey asiri pahali biz mesela ayda rahat 8 10bintl harciyoruz anca yetiyor sizin gelirleriniz nasil eldeki nakitdenmi harciyorsunuz
Geçenemeyenlere geçim paketi falanmı açıklayacaksınız? Konunuzun amacı nedir? Milleti birbirine düşürmekten başka

Geçenemeyenlere geçim paketi falanmı açıklayacaksınız? Konunuzun amacı nedir? Milleti birbirine düşürmekten başka
Konu sahibin dört yıldır çalışmayan kocası ikinci evi aldı galiba, konuları açıp evi turlamaya gitti, cevap veremez.

Diğer marketleri de kıyasladım, yarım kilo fiyatıdır.
Çeşitliliklere göre fiyat artıp azalsa da ortalama 80 100 tl kilo fiyatı var artık peynirin.
İnternet üzerinden alırsanız böyle. Peynirin çeşidine göre de değişiyor. Ben direk Peynirciden aldım ve sizin bahsettiğiniz fiyatlardan uygundu beyaz peynir. Ama kilosu 60 da olsa çok pahalı.

Merhaba kizlar bu zamanda malum 7 8bintl maas bile yetmez hersey asiri pahali biz mesela ayda rahat 8 10bintl harciyoruz anca yetiyor sizin gelirleriniz nasil eldeki nakitdenmi harciyorsunuz
Bizim cevaplarımızın tam olarak size faydasını bilmemekle birlikte yine de cevap vereyim
Evimizin geliri yüksek rakamsal olarak ama pek bi önemi kalmıyor git gide fakirleştiğimiz için ayda sadece 18 bin TL ev kredisi ödüyoruz gerisini hiç saymayayım söyleceklerim bu kadar kısa ve derin

Ben de İstanbuldayim. 40 liraya tavuğu en son bir kaç sene önce almişimdir herhalde.

İnternet üzerinden alırsanız böyle. Peynirin çeşidine göre de değişiyor. Ben direk Peynirciden aldım ve sizin bahsettiğiniz fiyatlardan uygundu beyaz peynir. Ama kilosu 60 da olsa çok pahalı.
Benim bir mandıradan peynir almam demek, kilosuna marketten 20 30 tl daha fazla vermem demek.
Metropolde şehir içi problemleri…

Bütün piliçlerin evet 45 TL civarı ve genelde bir kg civarı geliyorlar. Bu File marketten Banvit fiyatı ki ben Banvit’i yemem antibiyotikli diyerek. Hadi diyelim but 90 olmasın 70 olsun, hadi güzel hatrınıza 60 TL / Kg olsun sorarım normal mi? Elin Almanı 60 € ile markete girip haftasonu alışverişini yapıyor, bunu sorgulayacağımız yerde yok çok dedin ben az veriyorum diyoruz. Bu kafayla çoook eziliriz enflasyon altında.

Eklentiler

• 384C6A40-76D0-4B1A-8187-9F112B093EA3.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 38
  • A82E2BCB-0209-4844-B449-FC59F9FD568D.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 31
Ben de İstanbuldayim. 40 liraya tavuğu en son bir kaç sene önce almişimdir herhalde.

Tabaklılar nedense ucuz oluyor ama 800 gramla 1 kg arası küçücük bişey, ona yaktığın doğalgaza yazık çocuk doymaz etiyle.

Üşendim koymaya ben, koysam da anlamayacak nasılsa diye. Bu da ahım şahım lezzetli değil bir de daha ucuzları direkt peynir suyu. Napalım tebeşir mi yiyelim alıp, bu mu reva?
Ben internetten almamıltım direk aldığım fiyatı söylüyorum. Ondan dolayı dedim. Ayrıca trendyol vs direk market fiyatına satmıyor her zaman. Üstüne biraz daha ekliyorlar. Ama yinede bunun için tartışmaya gerek yok. Her ilçede farklı fiyatlar demekki. Yinede eskiye göre çok çok pahalı herşey. Hatırlıyorum da eskiden fırınlık bütün piliçi 7-8 tl den alıyorduk kilosunu.

Ben büyük illerde değilim 2 gun önce 600 gr tavuğa 42 tl verdim .

Yav biz de marketten alıyoruz aaaa. Size göstermek için internetten koyduk emsal.

Ayrılmış parçalar pahalı ama bu ürğnler migros ve carrefourda daha pahalı, ben kasaptan daha uyguna almıştım o yüzden aldığım fiyatı söylüyorum.
kasap yoksa ne olacak mahallemizde ki bizde yok.kasaba gitmek için arabanın benzin parası aynı hesaba hatta daha pahalıya geliyor.yoksa herkes biliyor peynirci bulmayı kasap bulmayı ama olmuyor

kasap yoksa ne olacak mahallemizde ki bizde yok.kasaba gitmek için arabanın benzin parası aynı hesaba hatta daha pahalıya geliyor.yoksa herkes biliyor peynirci bulmayı kasap bulmayı ama olmuyor

Sus hesabını bilmiyon sen sus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…