- Konu Sahibi handeac123
-
İyide bunlardan bize ne?Kendimi bildim bileli bu ülkede çalışıyorum ve her fırsatta kenara para atan biriyim. Birikimimin yüzde 15 peşinatını verdigim ve taksitlerini 50 seneye böldüğüm evi aldım. Tutumluyum ve elimden geldiği kadar kendime değer veririm. Her sene 3-4 kez tatile gidiyorum doğru cünkü sadece gece çalışıyorum haftada 6 gece ve cok yoğun bir işim var. Bu da benim yaşam tarzım neden sizi rahatsız etti ? Kimisi sigara kullanır kimisi içki bense onlrı kullanmayıp bu şekilde tatil yapabiliyorum. Bu arada Antalya da da evim var onu hesaplamayı unuttunuz. Ayrıca kişi bası 18000 degil oda bası 1800 lira. Eskiden olsa bunun kat be katını harcardım.
İstanbul’da hanımefendi. 70-100 arası kg tavuk fiyatı. Size yalan borcum mu var?
Geçenemeyenlere geçim paketi falanmı açıklayacaksınız? Konunuzun amacı nedir? Milleti birbirine düşürmekten başkaMerhaba kizlar bu zamanda malum 7 8bintl maas bile yetmez hersey asiri pahali biz mesela ayda rahat 8 10bintl harciyoruz anca yetiyor sizin gelirleriniz nasil eldeki nakitdenmi harciyorsunuz
Konu sahibin dört yıldır çalışmayan kocası ikinci evi aldı galiba, konuları açıp evi turlamaya gitti, cevap veremez.Geçenemeyenlere geçim paketi falanmı açıklayacaksınız? Konunuzun amacı nedir? Milleti birbirine düşürmekten başka
İnternet üzerinden alırsanız böyle. Peynirin çeşidine göre de değişiyor. Ben direk Peynirciden aldım ve sizin bahsettiğiniz fiyatlardan uygundu beyaz peynir. Ama kilosu 60 da olsa çok pahalı.Diğer marketleri de kıyasladım, yarım kilo fiyatıdır.
Çeşitliliklere göre fiyat artıp azalsa da ortalama 80 100 tl kilo fiyatı var artık peynirin.
Bizim cevaplarımızın tam olarak size faydasını bilmemekle birlikte yine de cevap vereyimMerhaba kizlar bu zamanda malum 7 8bintl maas bile yetmez hersey asiri pahali biz mesela ayda rahat 8 10bintl harciyoruz anca yetiyor sizin gelirleriniz nasil eldeki nakitdenmi harciyorsunuz
Bende İstanbul'da yaşıyorum ama tavuk gittiğim marketlerde en basit bimde 35 liradan başlıyor, hep gittiğim kasapta da bütün tavuğun kilosu 40 tl, eğer parçalara ayrılmış halini sorarsanız onlar daha pahalı evet ama daha kilosu 80 100 tl tavuk ilk defa sizden duydum.
Benim bir mandıradan peynir almam demek, kilosuna marketten 20 30 tl daha fazla vermem demek.İnternet üzerinden alırsanız böyle. Peynirin çeşidine göre de değişiyor. Ben direk Peynirciden aldım ve sizin bahsettiğiniz fiyatlardan uygundu beyaz peynir. Ama kilosu 60 da olsa çok pahalı.
Bende İstanbul'da yaşıyorum ama tavuk gittiğim marketlerde en basit bimde 35 liradan başlıyor, hep gittiğim kasapta da bütün tavuğun kilosu 40 tl, eğer parçalara ayrılmış halini sorarsanız onlar daha pahalı evet ama daha kilosu 80 100 tl tavuk ilk defa sizden duydum.
Ben de İstanbuldayim. 40 liraya tavuğu en son bir kaç sene önce almişimdir herhalde.
Konu sahibinin geçinebiliyormusunuzdan kastı karı-koca geçimi ozaman?Konu sahibin dört yıldır çalışmayan kocası ikinci evi aldı galiba, konuları açıp evi turlamaya gitti, cevap veremez.
Ben internetten almamıltım direk aldığım fiyatı söylüyorum. Ondan dolayı dedim. Ayrıca trendyol vs direk market fiyatına satmıyor her zaman. Üstüne biraz daha ekliyorlar. Ama yinede bunun için tartışmaya gerek yok. Her ilçede farklı fiyatlar demekki. Yinede eskiye göre çok çok pahalı herşey. Hatırlıyorum da eskiden fırınlık bütün piliçi 7-8 tl den alıyorduk kilosunu.Üşendim koymaya ben, koysam da anlamayacak nasılsa diye. Bu da ahım şahım lezzetli değil bir de daha ucuzları direkt peynir suyu. Napalım tebeşir mi yiyelim alıp, bu mu reva?
Ayrılmış parçalar pahalı ama bu ürğnler migros ve carrefourda daha pahalı, ben kasaptan daha uyguna almıştım o yüzden aldığım fiyatı söylüyorum.
Ben internetten almamıltım direk aldığım fiyatı söylüyorum. Ondan dolayı dedim. Ayrıca trendyol vs direk market fiyatına satmıyor her zaman. Üstüne biraz daha ekliyorlar. Ama yinede bunun için tartışmaya gerek yok. Her ilçede farklı fiyatlar demekki. Yinede eskiye göre çok çok pahalı herşey. Hatırlıyorum da eskiden fırınlık bütün piliçi 7-8 tl den alıyorduk kilosunu.
kasap yoksa ne olacak mahallemizde ki bizde yok.kasaba gitmek için arabanın benzin parası aynı hesaba hatta daha pahalıya geliyor.yoksa herkes biliyor peynirci bulmayı kasap bulmayı ama olmuyorAyrılmış parçalar pahalı ama bu ürğnler migros ve carrefourda daha pahalı, ben kasaptan daha uyguna almıştım o yüzden aldığım fiyatı söylüyorum.
kasap yoksa ne olacak mahallemizde ki bizde yok.kasaba gitmek için arabanın benzin parası aynı hesaba hatta daha pahalıya geliyor.yoksa herkes biliyor peynirci bulmayı kasap bulmayı ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?