Bu zamanda gecinebiliyormusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turkiye ortalamasinin cook cook ustunde degiliz kendi adima. +20 şuan gelirimiz. Ortalama bir şekilde yaşiyoruz işte. Bir başkasi bu gelirle ayı cikaradigini da yazabilir.
ahh ahhhh nerede o asgari ücretle ev taksidi ödüyorum lüks yaşıyoruz diyen üyeler?nerede koleje çocuk gönderiyorum her yiyecekten de yiyoruz rahatça diyen üyeler.ben onları pek bi özledimmmmm

ahh ahhhh nerede o asgari ücretle ev taksidi ödüyorum lüks yaşıyoruz diyen üyeler?nerede kolaee çocuk gönderiyorum her yiyecekten de yiyoruz rahatça diyen üyeler.ben onları pek bi özledimmmmm

Eskiden bu kadar da değildi Ceycey. Geçen seneyle bu sene arasinda bile acayip dev fark var.

Çok güzel yazmışsınız, keşke milyoner olsam da dediklerinizi yapabilsem.
Deniz kenarında müstakil bahçeli evi hangi memur alabilir ki?
Almayin kiralayin.3 bine var burada deniz 500 metre asagisi

Eskiden bu kadar da değildi Ceycey. Geçen seneyle bu sene arasinda bile acayip dev fark var.
çok fark var da eskiden asgari ücretle ev taksidi ödenip rahatça yiyip içip üstüne de 2 çocuk bakılamıyordu.o üyeleri hatırlamıyor musun?az tartışmamıştık.

ahh ahhhh nerede o asgari ücretle ev taksidi ödüyorum lüks yaşıyoruz diyen üyeler?nerede koleje çocuk gönderiyorum her yiyecekten de yiyoruz rahatça diyen üyeler.ben onları pek bi özledimmmmm
Bir de bir üye demişti ki ,markete gidiyorum 700 tl harcıyorum.hatta şaşırdı siz nasıl 3000 harcıyorsunuz dedi. sonra pazarı dahil etmedim dedikesin köyünden de mercimek ,fasulye geliyordur.

Evet önceden memurlar emekli ikramiyeleriyle ya ev yada lüksünden bir araba alabiliyordu ama
Şimdi emeklileride yok ettiler
Önceden maaşımızın yarısına iyi bir buzdolabı vs alabiliyorduk şimdi alınmıyor taksitte vardı Soğanmış, patatesmiş sütmüş, ekmekmiş bunun hesabı bile yapılmazdı ya

Aktivite yok, araba yok, ev zaten yok. Yemek yemeye verdim kendimi ,sürekli çikolata abur cubur. Onlarda çok tutuyor da tek onlarla hayata tutunmaya başladım gibi hissediyorum.
çikolatanın verdiği mutluluğu kimse veremez katılıyorummm

Türkiye’de hersey suan dehset pahalı , hergün herseye zam geliyor maaşlara da geliyor mu acaba merak ettim ? Burda da hersey cok pahalı suan ve senede sadece bir kez zam alabiliyoruz ve bu sene sadece 50 euro almışım bu benzin farkına bile yetmiyor

Aylık gelir 16 bin bunun,6 ev kredisi 2.5 faturalar aidat,3 bin arabaya bezin geri kalanı da mutfak ve diğer digerler için yetmiyo ayin başı zor geliyo

Araba yok, birikim yok, günü kurtarmaya çalışıyoruz bu şekilde insanca yaşamaya çalışıyoruz 2 çocuğumuzla. Ev var şükür bide arsa var bunları zamanında aldigimiza şükür ediyoruz. Zira şuan araba almamız hayal oldu bırakın evi. 10-12 arası gelirimiz. Her ay eksideyiz. En çok yiyeceğe gidiyor bizim bide gezme. Yazın tatile hala gidebiliyor olduğumuza seviniyorum. İnşallah onu da kaptirmayiz bu ekonomiye

Bu ay giderimiz 12 bin tl.. ev kredisi, mutfak masrafları, araba sigortası, aidat, elektrik vs. Bu nedir arkadaş sadece evde 2 kişiyiz. Almam gereken ihtiyaçlarım var diğer aya erteledim mecburen. Nereye gidiyoruz böyle

ailemle yaşıyorum, çalışıyorum. asgarinin bin lira üzerinde maaşım. borç olarak aydan aya 350 tl öğrenim kredim var başka da bişeyim yok. bekar olduğum için rahatça birikim yapıyorum açıkçası, ev masraflarına yardımcı oluyorum vs. annem esnaf. biz birikim yapmaya gayret ediyoruz, yani aç olmaktan ya da ay sonunu nasıl getiricem diye düşünmekten iyidir ama öyle bol yemeli içmeli, gezmeli tozmalı eğlenceli bir hayat değil. arada dışarı çıkarım, alkollü mekana giderim, kişi başı 300-400 tutar yer içeriz falan. geçen trendyoldan alışveriş yaptım, 3 kıyafet 1 çanta aldım 600 tl tuttu. şu an evli olan, çocuğu olan nasıl geçiniyor hiç bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…