- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.284
- 108
- Konu Sahibi handeac123
-
ahh ahhhh nerede o asgari ücretle ev taksidi ödüyorum lüks yaşıyoruz diyen üyeler?nerede koleje çocuk gönderiyorum her yiyecekten de yiyoruz rahatça diyen üyeler.ben onları pek bi özledimmmmmTurkiye ortalamasinin cook cook ustunde degiliz kendi adima. +20 şuan gelirimiz. Ortalama bir şekilde yaşiyoruz işte. Bir başkasi bu gelirle ayı cikaradigini da yazabilir.
ahh ahhhh nerede o asgari ücretle ev taksidi ödüyorum lüks yaşıyoruz diyen üyeler?nerede kolaee çocuk gönderiyorum her yiyecekten de yiyoruz rahatça diyen üyeler.ben onları pek bi özledimmmmm
Almayin kiralayin.3 bine var burada deniz 500 metre asagisiÇok güzel yazmışsınız, keşke milyoner olsam da dediklerinizi yapabilsem.
Deniz kenarında müstakil bahçeli evi hangi memur alabilir ki?
çok fark var da eskiden asgari ücretle ev taksidi ödenip rahatça yiyip içip üstüne de 2 çocuk bakılamıyordu.o üyeleri hatırlamıyor musun?az tartışmamıştık.Eskiden bu kadar da değildi Ceycey. Geçen seneyle bu sene arasinda bile acayip dev fark var.
Bir de bir üye demişti ki ,markete gidiyorum 700 tl harcıyorum.hatta şaşırdı siz nasıl 3000 harcıyorsunuz dedi.ahh ahhhh nerede o asgari ücretle ev taksidi ödüyorum lüks yaşıyoruz diyen üyeler?nerede koleje çocuk gönderiyorum her yiyecekten de yiyoruz rahatça diyen üyeler.ben onları pek bi özledimmmmm
çok fark var da eskiden asgari ücretle ev taksidi ödenip rahatça yiyip içip üstüne de 2 çocuk bakılamıyordu.o üyeleri hatırlamıyor musun?az tartışmamıştık.
Evet önceden memurlar emekli ikramiyeleriyle ya ev yada lüksünden bir araba alabiliyordu amaEskiden bu kadar da değildi Ceycey. Geçen seneyle bu sene arasinda bile acayip dev fark var.
çikolatanın verdiği mutluluğu kimse veremez katılıyorummmAktivite yok, araba yok, ev zaten yok. Yemek yemeye verdim kendimi ,sürekli çikolata abur cubur. Onlarda çok tutuyor da tek onlarla hayata tutunmaya başladım gibi hissediyorum.
Hadi ya hizmet puanı 200 üstü gelmez mi aydın civarıOralarda boş yer bulursanız tayin istersiniz, hepsi silme dolu zaten. Allah gönlünüze göre versin inşallah
aynen öyle yuvarlanıp gidiyoruz diyelimmm.metres konuları en azından eğlendiriyordu.bu konu içimi acıttı ben gidiyorum anacığımmm.Geçinemeyip ne yapacağız
Mecbur geçiniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?