Bu

crumb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
51
1
1
29
Hoşlandığım çocuğu aradım biraz önce acmadı nasıl cesaret ettim bilmeden sonra o aradı tam açıcaktım kapandı sonra ben aradım tekrar vee tabikkii heycandan yanlıslıkla aradım kusura bakma dedim bunu söylerken kekeledim ya cocukta sorun degil nasılsın dedi iyiyim sen dedim oda bende dedi iyi o zaman iyi aksamlar dedim resmen ya tam bir aptalım napcam şimdi gitti elimdeki tek sansta zaten cesaretimi zor toplamıstım ya off

Niye tek sans olsun yahu ?
Tek kullanimlik telefon hakkin mi var.
Ararsin bida olmadi yazarsin.

Bişi olmaz. Sonra yine ararsın? Nerden tanıyorsun?

Öf öf aha dedim konu başlığını görünce atraksiyonlu bir şey çıkacak.

Benim icin ilginc alısmışsınız dizilerdeki entrikaya napalım yani bu da benim derdim gayette bu denilecek bi içerik beklentiye girmeseydin keske

Hadi cocuk git hoşlandığın cocuğun sesini dinle
Ac bi şarkı dinlet fln
Atara atar yapcağına gidere gider yap

Niye tek sans olsun yahu ?
Tek kullanimlik telefon hakkin mi var.
Ararsin bida olmadi yazarsin.
Ya arayıp pazartesi bisey konusabilirmiyiz dicektim anlatacaktım herseyi öyle planladım ama kalkıp cocuga iyi o zaman iyi aksamlar dedim ya

Ya arayıp pazartesi bisey konusabilirmiyiz dicektim anlatacaktım herseyi öyle planladım ama kalkıp cocuga iyi o zaman iyi aksamlar dedim ya
Karalar baglama hemen.
Sanki cocuk evli cikti bu ne keder.
Plan bu yenisi yapilir. Bu sefer ne kadar cesaret varsa hepsini tam topla ama

Aynı kulüpteyiz o benden büyük ve iki aydır hoslanıyorum söyleyemedimde tam dedim anlatıyim bitsin kaldı öyle
Hımm bence direkt ben senden hoşlanıyorum demek yerine sosyal ağlardan iletişim kurup muhabeti ilerletseniz..

Hımm bence direkt ben senden hoşlanıyorum demek yerine sosyal ağlardan iletişim kurup muhabeti ilerletseniz..
Çocuk biliyor gibi bişey zaten sevgili olmak istemiyorum çocukla benden duysun amacım ne bilsin. Yanındaki arkadasları korkuyolar cocuk elden gidecek diye onlarda bilsin. Demistim ama sonuc iyi aksamlar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…