Uyuyunca gecer
Benim icin ilginc alısmışsınız dizilerdeki entrikaya napalım yani bu da benim derdim gayette bu denilecek bi içerik beklentiye girmeseydin keskeBu
Bu
Nedir bu
İlginç bişe cıkcak sandım aklıma şaşimm
Aynı kulüpteyiz o benden büyük ve iki aydır hoslanıyorum söyleyemedimde tam dedim anlatıyim bitsin kaldı öyleBişi olmaz. Sonra yine ararsın? Nerden tanıyorsun?
Benim icin ilginc alısmışsınız dizilerdeki entrikaya napalım yani bu da benim derdim gayette bu denilecek bi içerik beklentiye girmeseydin keske
Ya arayıp pazartesi bisey konusabilirmiyiz dicektim anlatacaktım herseyi öyle planladım ama kalkıp cocuga iyi o zaman iyi aksamlar dedim yaNiye tek sans olsun yahu ?
Tek kullanimlik telefon hakkin mi var.
Ararsin bida olmadi yazarsin.
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere bucesaretini toplamış halin mi bu
Karalar baglama hemen.Ya arayıp pazartesi bisey konusabilirmiyiz dicektim anlatacaktım herseyi öyle planladım ama kalkıp cocuga iyi o zaman iyi aksamlar dedim ya
Tamam tavsiyen için sağolHadi cocuk git hoşlandığın cocuğun sesini dinle
Ac bi şarkı dinlet fln
Atara atar yapcağına gidere gider yap
Hımm bence direkt ben senden hoşlanıyorum demek yerine sosyal ağlardan iletişim kurup muhabeti ilerletseniz..Aynı kulüpteyiz o benden büyük ve iki aydır hoslanıyorum söyleyemedimde tam dedim anlatıyim bitsin kaldı öyle
Çocuk biliyor gibi bişey zaten sevgili olmak istemiyorum çocukla benden duysun amacım ne bilsin. Yanındaki arkadasları korkuyolar cocuk elden gidecek diye onlarda bilsin. Demistim ama sonuc iyi aksamlar olduHımm bence direkt ben senden hoşlanıyorum demek yerine sosyal ağlardan iletişim kurup muhabeti ilerletseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?