Bu

Çocuk biliyor gibi bişey zaten sevgili olmak istemiyorum çocukla benden duysun amacım ne bilsin. Yanındaki arkadasları korkuyolar cocuk elden gidecek diye onlarda bilsin. Demistim ama sonuc iyi aksamlar oldu
sevgili olmak istemiyorsun ama hoşlandığını öğrensin istiyorsun. durum bu mu? yanlış mı anladım?

Bence direk hoşlandığını söyleme ama muhabbet etmeye çalış. Zaten karşılığı varsa o sana açılır. Genelde kızlar ilk açılan taraf olunca, erkekler kıymet bilmiyor.

Amacin sevgili olmak degilse hic bulasma ozaman.
Benden duysun falan da deme , birak elden duysun da sonra inkar etme sansin olur en azindan.

Aramayla olmadıysa yazarsın olur biter nedir yani.

Hemen hemen bu. Böylede anlatıcam zaten sevgili olmak icin değil durumu benden duy diye dicem

Ee bu durumda bilse ne olur bilmes ne ... Bende senden hoslanmistim sevgili olalim o zaman dese. Ooo nooo hayir hayirr sevgili olmak yok mu dicen? Anlamadim ben. Bana bir tuhaf geldi.

Ee bu durumda bilse ne olur bilmes ne ... Bende senden hoslanmistim sevgili olalim o zaman dese. Ooo nooo hayir hayirr sevgili olmak yok mu dicen? Anlamadim ben. Bana bir tuhaf geldi.
Öyle demiyecek biliyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…