Buda benim derdim

zizizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
216
20
0
İstanbul
Merhaba benim derdim.esimle sokaga ciktigimizda kadin olsun erkek olsun yaşlisi gençi herkesin gözunun uzerimizde olmasi ! Hatta okadar dikkatli bakiyorlarki acaba tanidikta bizmi cikaramadik diyorum. Sanki ünlüyüz yav :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sana öyle geliyor olmasın arkadaşım.... yani bir kişi bakar beş kişi bakar ama herkes neden baksın :))) yada sen herkese o kadar dikkatli bakıyorsun ki onlarda bize niye böyle bakıo diye bakıyorladır... :))
konuyla alakası yok ama benimde bir arkadaşım vardı .. biraz özgüven eksikliği olan ve Allah affetsin birazda çirkince.. bu erkek olan ortamlarda hepsine istisnasız gözlerinin içine dik dik bakar, onlar ona bakana kadar gözlerini ayırmaz , ondan sonra da bana ayyyy şu bana baktı , yok şu beni fena kesiyo dıye hava atardı.. ben de he hee der geçerdim :))))

Son düzenleme:

Çok gulduuuuuum :)))))))

Çok gulduuuuuum :)))))))

:-D:-D:-D Allaha sukur özguvenim yerinde tatlim. Yanindan gecenlere tabiki gozun kayar ama bunlar bildigin uzerimize dogru geliyolar sanki. Bi defa esim soruyo biseymi var diye. Yoo diyo oyle bakiyodum dedi kadin:-D

Esınız cok yakışıklı siz daha sonukseniz Yada tam tersi o durumda bakabilirler. Yada boy farkınız coksa.yada cok uzun Yada cok kisaysaniz

ikiniz biri çok güzel biri çok yakışıklı olabilirsiniz.giyimlerinizde hoştur bakarlar.....
yada biriniz güzel biriniz değil yine bakarlar
çok boy farkı varsa yien bakarlar...yanii millet her türlü bakanlar oluyor arada...
Mİsal ben geçenlerde bi çift gördüm el ele kadın çok güzel adam yakışıklı.aralarında boy farkı var ama kadın topuk giymiş..Adam mutlu bu kadın benim modunda..öyle bi anda olsa baktım yani Allah mutlu etsin ne diyim..ama dikakt çekiyor o an aralarındaki uyum ,bi havalı yürüyüş :)

Allaha bin sukur :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…