Buda benim derdim

Algıda secicilik bunun adı her insan yanından geçtiği insana bakar ama bunu sadece "acaba bana bakıyorlar mı? " diye merak eden insan fark eder.
Belki eşinizi fazlasıyla kiskanan bir hanimsinizdir cevreyi kontrol ede ede bu dusunceye varmissinizdir.
Hem baktilar diyelim akillarinda en fazla 3-5 saniye kalırsınız belki o kadar bile değil. Herkesin işi gücü var sizi mi dusunecekler
Ve bir ihtimal belki de siz onlara baktığınız için onlar da "bu kadın bize niye bakıyor" düşüncesiyle bakiyor olabilirler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende tekken cok dikkat çekmem sanki erkek arkadaşımla daha cok dikkat çekiliyor gibi geliyor valla yalan yok çiftlere bende bakiyorum ne bilim baksınlar Bosver :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bazen bende dikkat ediyorum özellikle dik dik bakanlar çok kötü sokağa da mı çıkmayak napak

hımmm şöyle bir beyin fırtınası yapayım kendi kendime, insanlar kimlere böyle dikkatli bakarlar... (espiri amacı taşımıyorum ciddi düşüncelerim tahminlerim)
- aşırı uzun boylu olabilirsiniz,
- aşırııııı kilolu olabilirsiniz
- biriniz çok çirkinken biriniz çok güzel olabilirsiniz
-çok marjinal değişik farklı giyinmiş olabilirsiniz
-Çok açık teshir boyutunda giyinmiş olabilirsiniz
-ikinizde çoook güzel olabilirsiniz.
-farkına varmadan biyeriniz açılmış olabilir
-siz birilerine tanıyor gibi bakınca onlarda size tanıyor gibi dikkatli bakıyor olabilir.
Başka da bir şey aklıma gelmedi...

derdi kesss ego tatmini mi bu degilse de ne?

Birinizden biriniz ya cok cirkindir yada sisman Allah affetsin bende bakiyorum Allahim banada sunun sansindan ver diye 😁😁😁

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)))
Allah afetsin de, bende bazen böyle diyorum.

Konuyla çok alakasız olacak ama mini mini giyip daracık daracık taytlar giyip , ne bakıyorsun denmeside çok abes geliyor.Bir tuhaflığınız olduğu kesin , kim bilir milletin gözün içine nasıl bakıyorsunuz ki bana bakıyorlar mı bakmıyorlar mı diye haliyle göz göze geliyorsunuzdur.

Size ilk bakana " ne bakiyorsun " diye sorun. %99.5 cevabi " size asik oldum. Okadar guzelsiniz ki bakmadan duramiyorum " olmazsa bende ben degilim.

bende evde bir üsüyorum uzun kollu giyiyorum, sonra sicak oluyor t-shirtle dolasiyorum,

ayni sorunu yasayan varmi, ne yapmam gerekir, cok kararsizim :18:

Derdiniz budizmin kurucusu 'Buda' ysa bir inanca hakaret etmiş oluyorsunuz ve bu forum kurallarına aykırı.
Şayet kastettiğiniz dahi anlamındaki de/daysa bu ayrı yazılır ve en basit en bilinen dil bilgisi kuralıdır, bunu bile bilecek kadar eğitim almadıysanız büyük ihtimalle toplumda nasıl davranacağınızı da bilmiyorsunuzdur, bu yüzden bakıyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…