Buda benim hayat hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Samsonn Samsonn ama sen gormedınmı :)

kızlar yazdıklarınızda bana cok destek oldunuz
yarınkı randevuyuda guzelce atlatacagım ınsallah.
esım bende gelırım dedı ama ben tek basıma gıtmek ıstıyorum
en azından ılkınde tek basıma olmak ıstıyorum.
 
Samsonn Samsonn ama sen gormedınmı :)

kızlar yazdıklarınızda bana cok destek oldunuz
yarınkı randevuyuda guzelce atlatacagım ınsallah.
esım bende gelırım dedı ama ben tek basıma gıtmek ıstıyorum
en azından ılkınde tek basıma olmak ıstıyorum.
Ne olacak yarın. Oğlunun babasının kim olduğunu mu söyleyeceksiniz???
 
Zaten bunlar unutulacak gibi degil ki cute.
kadın hafızası işte bende bazı olayların konuşmalarına kadar giyilen kıyafetten tut yapılan mimiğe kadar hatırlıyorum.. bazen diyorum bir düğme olsa bassam silinse gitse herşey... belki şuan çok mutluyum ama böyle bir anda aklına geliyor ki hafızamın içine sıçayım diyosun :)
 
yok hayır ben gorusecegım yazdıklarımı anlatacagım
umarım gonul verır bu ıse
Yarının iyi geçmesi dileğiyle, İyi ol. Güçlüsün zaten daha da güçlü ol. Yarından sonra daha da bu konuyu konuşup, hatırlama aklına gelince hemen dağıt dikkatini. Gerçi ben burdan çok bilmiş gibi konuşmayayım, doktor sana gerekeni der.
 
cute canım 5 sayfa daha yazarsan baskıya hazırdır :KK70:
canım gelmiş geçmiş çok şükür atlatmışsın bir daha hatırlamamak üzere atlatmışsın çok güzel...
bence çocuğa söylemek için çok erken doktorlar bilemez ne zaman hazır olduğunu sen onun annesisin en doğru kararı iç güdülerinle bilirsin...
ayrıca ben olsam böyle bir mevzuyu şu an değil 8-9 yaşlarındayken söylerim çocuk şu an daha kendini bilmiyor çünkü
 
Ne mutlu size ki bu kadar acıdan sonra pırlanta gibi bir evladınız pırlanta gibi bir eşiniz olmuş
bundan sonrası çok daha güzel olsun inşallah
oğlunuza gerçeği anlatma sürecini de en iyi şekilde atlatmanızı diliyorum :KK19:
 
az çok biliyorum hikayeni ama bu kadar olduğunu hiç tahmin etmemiştim. neden babalık davası açamadığınızı, bi gün egenin karşısına çıkarsa diye korkunu daha iyi anladım. sperm babası başka hiç bi vasfı yok.
gerçekleri egeye nasıl söylersin sen yazdıkça bende merakla okuyorum, haberleri bekliyorum.
Allah geçmişi unutturacak, egeye baba olcak hayırlı bi eş çıkarmış karşına mutluluğunuz daim olsun. egeye gerçekleri söylerkende korktuğun gibi olmadan o üzülmeden sorunsuzca geçsin inşallah o süreç.
 
gözlerim kör oldu ama okudum :)
böyle kalitesiz bir insanın kötü anılarını sil gitsin aklından.
yarın ne görüşmesi olacak anlayamadım ama umarım iyi geçer
 
gözlerim kör oldu ama okudum :)
böyle kalitesiz bir insanın kötü anılarını sil gitsin aklından.
yarın ne görüşmesi olacak anlayamadım ama umarım iyi geçer

Ege ye biyolojik babasının başka biri olduğunu söylemek için doğru zamanı ve yöntemi hakkında destek amaçlı psikolog/pedagog görüşmesi.
 
Şimdi hem mavi turna hem de bu konuyu okurken kendi boşanma hikayem geldi de aklıma kendimi çok garipsedim. Artık eşim beni un ufak ettiğinden mi yoksa evlilik namına zaten bir şey olmadığından mı bilmem ben çok büyük metanetle karşıladım yaşadıklarımı çok çabuk toparladım. Tek iz güvensizlik kaldı bende, camdan bir faunus ve her an kırılacak gibi gördüm şimdiki eşimle ilişkimi uzun süre. Çok hassas, çok kırılgandım ama o da geçti. Tabii ki yoruyor, iz bırakıyor ruhumuzda yaşadıklarımız gençken yaşlı hissediyoruz ama sizin adınıza mutluyum güzel bir hayatınız var. Dilerim daim olsun.
 
Valla benim cocuklarin babasi gibi ve sizin cocugun babasi gibi babalari cart diye ortadan ikiye ayirasim geliyor. Yazilanlari ofkeyle okudum, benzer hikayem.

Bu erkeklerin cogunlugu salak mi? Neden aldatma sorularina hep ayni cevaplar? "Benimle iyi sevisemiyorsun, bana ilgin yok, askim bitti" vs. Vs. Basma kalip cumleler duymak zorunda miyiz?

Eger sorun bunlarsa, ben hataliysam git bosan edebinle. Niye bosanmiyorsun? Yok, bosanamazlar cunku urettikleri bahanelere kendilerde inanmiyorlar. Eger gercekten iddiada bulunduklari gibi olsak coktan kapiya koyarlardi.

Bana gore bu kisicikler, kisisel gelisimini tamamlamamis, banyoda ilk masturbasyonu yaptigin da kendini erkekten (!) Saymis, sirf mavi kimlige sahip diye toplum tarafindan g*** kaldirilmis son derece ezik kisiler olarak, bu ezikliklerini bizlerin ustune kusmayi ustunluk sanan zavallidan baskasi degildir.

Bir cok kadinla konusunca, sevisince kendini erkek olarak ispat ettigini saniyor cunku beyin yerine koc yumurtasi tasiyolar kafalarinda!!
 
Bende uzun zamandır,giremıyordum..CuteMom çook şeyler yaşamıssn..Yaşarken muhakkak çok zorlanmışndr..Ama tepkısellığın hoşuma gitti.Eğer kendını baskılayıp,dizgınleseydın o acı ruhunda ve psıkolojınde derın etkıler bırakırdı..İyiki yapmışsn..Bunları sana yaşatanlrın da yanına kanmaz inşaallah.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X