Buda Benim Kafamdaki Dert Fikir Verir Misiniz ? (Resimli )

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Kızlar size fikir danismak istiyorum Lütfen.
Ben pek oyle dis gorunus takmam ama yinede insan düşünüyor.
Kucukken benim dislerim yere dusup agzimi çarpmam ile iyice sekilsiz çıktı. On dislerim sadece.
Ama ben hic dert etmedim bunu. Zaten foto atcam sizde bakicaksiniz. Size sorum ben boyle dogal dislerim ile devam mi ediyim yoksa estetik mi oliyim. Istesem şimdiye 100 kere yaptirmistim disimi cunku amcam , amca kızı vs hep diş doktoru bizim ailede.
Hep diyorlar gel yapalim diye ama ben istemedim. Dalga gecen oldu bir kac kere ayrik dişli olan zengin olur dedim guldum gectim.
Normal fotomu da atiyorum dislerimide atiyorum siz olsaniz napardiniz. Yada cok kotu duruyor mu acaba.

İmkanın varken ben senin yerinde olsam yaptırırdım.
Tel falan mı takacaklar?
Ben bir zararı yoksa senin için yaptır diyorum.

Canim sagol tel takma işini yas kucukken dediler ben istemedim. Hala tel istemem. Ben sadece ön iki disime kaplama düşünüyorum. Duzelmesi icin sadece.

Canım benim üst dislerimde ayrıkti bu sene kaplama yaptırdım üste komple çok güzel oldu bi güven geldi
Gülerken hep elim agzimdaydi şimdi dolu dolu gülüyorum
Tavsiye ederim

Canım benim üst dislerimde ayrıkti bu sene kaplama yaptırdım üste komple çok güzel oldu bi güven geldi
Gülerken hep elim agzimdaydi şimdi dolu dolu gülüyorum
Tavsiye ederim
Aynen canim banada sadece ust dislerime kaplama yapmayi dusunuyorlar. Ben hep doğalligim bozulmasin dedim. Hic cekinmedim. Ama artik bu kış yaptirayim kafama iyice koyuyorum. Acidi mi ki .s birde benim kopek disi var onu cekerken acir mi acaba.

Sizi görsem aa ne kötü dişi var diye düşünmem, dikkat çekecek şekilde degil. Rahatsızsanız, yaptırsanız daha mutlu olacaksanız yaptırın. İmkan da varken hazır.

Benim de alt dişlerimden bi tanesi yamuk. Bütün dişler duzgun bi ordan yamulmuş niye bilmiyorum. Bu yastan sonra tel taktıramam kaplamayla falan olur mu acaba bende bir araştırayım

Güzelsin çok daha güzel olursun. Kaplama yaptır kesinlikle. Ayriklik belki tam geçmez ama simetrik durursa bi sorun kalmaz. Gayet iyi olur kesin yaptir.

kötü durmuyor. ama sizin yerinizde olsam yaptırırdım. karar verebildinmi?
Canim siizn sayenizde verdim bu kış yaptircam korkum var biraz ama yenicem. Daha gecen kliniği gittim abim hani yapmiyor muyuz gel artık yapalim yaza yeni dislerle gir diyip duruyor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…