- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Sizi görsem aa ne kötü dişi var diye düşünmem, dikkat çekecek şekilde degil. Rahatsızsanız, yaptırsanız daha mutlu olacaksanız yaptırın. İmkan da varken hazır.
Benim de alt dişlerimden bi tanesi yamuk. Bütün dişler duzgun bi ordan yamulmuş niye bilmiyorum. Bu yastan sonra tel taktıramam kaplamayla falan olur mu acaba bende bir araştırayım
Tel dediler kucukken ama istemedim hic canim hala istemiyorum. Bu Kış kaplama dusunuyorum. Kopek disi çekimi zor olur mu acaba .sBen tel taktirmistim zor bu isler ama sonucu guzel oyle gezmenin bi manasi yok estetik durmuyo hic yaptirin bence
Canim dişleri torpulerken biraz acıyor ben iğne yaptirmamistim spreyle uyusturdu Dr üç aylıkti bebeğim emziriyordumAynen canim banada sadece ust dislerime kaplama yapmayi dusunuyorlar. Ben hep doğalligim bozulmasin dedim. Hic cekinmedim. Ama artik bu kış yaptirayim kafama iyice koyuyorum. Acidi mi ki .s birde benim kopek disi var onu cekerken acir mi acaba.
Ay canim cok sagol cocuguna da Allah uzun ömür versin. Zaten o guzellik ugruna artik acı felan cekerim :)Canim dişleri torpulerken biraz acıyor ben iğne yaptirmamistim spreyle uyusturdu Dr üç aylıkti bebeğim emziriyordum
Dayanilmayacak bir sey değil korkma
Benim kköpek dislerim cekilmedi üst komple kaplama oldu
Sanada eminim çok yakışır dolu dolu gulersin ; )
Ben dis cektirmedim fazlalik disim yoktu cunku ama tel daha iyi olmaz mi kaplamada bildigim kadaryla disini inceltiyolar sonra kapliuolar bi suru bsey annem cok yaptryo boyle seyler bi turlu rahat edemedi sanirim bizim doktorda is yoktu.Tel dediler kucukken ama istemedim hic canim hala istemiyorum. Bu Kış kaplama dusunuyorum. Kopek disi çekimi zor olur mu acaba .s
Niye simdi yaptirmiyorsun canım.Bence de yaptırın, güzelliğinize güzellik katar eminim. Doğrusu bozuk bir görüntü yaratıyor gülüşünüzde üst dişleriniz. Ben de zamanında yaptırmadığıma çok pişmanım. Rahat rahat gülemiyorum, çarpıklık var.
Ben dis cektirmedim fazlalik disim yoktu cunku ama tel daha iyi olmaz mi kaplamada bildigim kadaryla disini inceltiyolar sonra kapliuolar bi suru bsey annem cok yaptryo boyle seyler bi turlu rahat edemedi sanirim bizim doktorda is yoktu.
Niye simdi yaptirmiyorsun canım.
Bu saatten sonra uğraşmak zor geliyor(yaş 36) Bir de belki beş on sene sonra komple damak yaptırırım diye sallıyorum işte
Bu saatten sonra uğraşmak zor geliyor(yaş 36) Bir de belki beş on sene sonra komple damak yaptırırım diye sallıyorum işte
Cok guzelmissiniz yuzunuz fiziginiz falan.
Ama boyle acik yerlerde fotograf paylasmamalisiniz bir kac yorum daha alinca kaldirmalisiniz.
Ve disleriniz estetik acidan kotu duruyor evet imkaniniz da varken yaptirin sonucta dis bu burun dudak dolgu degilki
Bende hep senin gibi dusundum aslinda canım. Tel istemiyorum tel dışında da yapisini bozcak disin ama ilerde şunu dusunuyorum dugun fotoğrafm olsun dügunum olsun foto cektircem ve orda kalıcı bir sıkıntı çıksın da istemiyorum. Ama bu kış yaptırcam malesef .sYaptirma kotu degil ben dogal diste curuk kirik vs yoksa tel disi mudahaleye estetik olarak karsiyim sonucta disi asindiriyorlar distan mudahale ediyorlar Sadece telle hizalama veya duzeltme onun disinda dogal disin saglamsa sikintiya gerek yok kisisel fikrim bu
Canim kaldirma nasil olcak ?Tamamen aynı fikirdeyim, fotoğraf konusunu ben de yazacaktım da sonra karışmiyim dedim. Aman sonradan pişman olmasın da konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?