Buda Benim Kafamdaki Dert Fikir Verir Misiniz ? (Resimli )

Ben sizin yerinizde olsam tel taktırırdım. Ki şuan tel kullanıyorum, sizin gibi zirkonyum için gittim fakat doktor tavsiye etmedi. Kendi dişiniz gibi olmaz hem sağlıklı diyorsunuz 1 2 sene de inci gibi olur. Dişinize de zarar gelmez..

Hakkinda hayirlisi olsun cnm benim disimde cocukluktan kalma curugum vardi estetik kompozit dolgu yapildi yapilmasi gerekn bise saglik yani estetige girmiyor iki uc defa elimde kaldi cay kahveden sarariyor ana disimle farklilik artinca sorun olmasada senede bir degistiriyorum soguk sicak sizlamasi oluyor zaman zaman yani agzindaki yabanci hemen kendini one atiyor disci zaten sikinti sevmem
dusunuyorum disim saglikliysa yapma islemlere girmezdim
Birde dis atolyesi cok onemli benim arkadas laminant yaptirdi bildigin tavsan kardes on iki disi uzatmislar falan dislerinde skintisi yoktu goruntu icin uzulmesin diye solemiyorum ama dogal daha guzeldi
Hep derim kisi kendine sikinti yapiyorsa imkanida varsa herseyi yapabilir kendine sikinti yapmiyorsa dogal iyidir

Simdiden hayirli olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…