• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim KARATAY DİYETİ günlüğüm olsun

1.3 vermisim topu topu ya. Bu hfta yarimsaatlik yuruyusler eklyecem gunluk. Snrm o kucuk kacamaklardan kynklandi. Bi de persembe reglim bitio o gunde solerim yine kilomu. Sende var mi bi gelisme.

1.3 vermisim topu topu ya. Bu hfta yarimsaatlik yuruyusler eklyecem gunluk. Snrm o kucuk kacamaklardan kynklandi. Bi de persembe reglim bitio o gunde solerim yine kilomu. Sende var mi bi gelisme.

Hiç yoktan iyidir ben o kadar dikkat ediyorum bi haftadır içinde şeker olan hiç bişey yemiyorum meyve bile ama işte bende gözle görünür pek bişey yok o yüzümdeki şişlik gitti birazda göbek hafif toparlandı gibi evdeki tartıya güvenmediğim icin ben ayda bir dısarda tartılcam o yüzden 1.ayı bekliyorum tartılmak için :KK51:

Merhabalar. Ben de dun başladım karatay diyetine. Merak ettiğim bişey var. Ara oğunde leblebi yenebilirmi acaba?

Ohh hadi hayırlı olsun diyetin:kk77: Yani leblebi Nohut kavrulduğu için gilisemik indeksi yükseliyo o yüzden önermiyor canan karatay kitabındada fındık fıstık ceviz badem ayçekirdeği kabak çekirdeği diye söylemiş.
Sen kaç öğün yapıyosun günde?

Bugünü özetleyecek olursam
Uyanır uyanmaz
-ılık limonlu su 08.45
-sonra 1 fincan türk kahvesi şekersiz (09.00)
-1 tane kuru kayısı(09.00)

Sabah (10.15)
-domates
-salatalık
-peynir
-2 parça brokoli
-2parça bürüksel lahanası
-1 tane bulgursuz yaptığım kırmızı mercimek köftesi
-çay

Ara öğün (15.00)
-Pul biberli yoğurt
-Salatalık

Akşam (sanırım 18.30 gbi)
-salata
-bulgursuz mercimek köftesi
-ekmeksiz köfte
-yoğurt

Günlük 3lt ye yakın su içiyorum

Ohh hadi hayırlı olsun diyetin:kk77: Yani leblebi Nohut kavrulduğu için gilisemik indeksi yükseliyo o yüzden önermiyor canan karatay kitabındada fındık fıstık ceviz badem ayçekirdeği kabak çekirdeği diye söylemiş.
Sen kaç öğün yapıyosun günde?
Cevabınız için teşekkürler. Ben şim dilik 3 öğün yapıyorum. Tam olarak uygulayamadım diyetimi maalesef. Nazı gunler akşam üzeri aşırı acıktım, yemekte bir lokma ekmek yedim. Öğlen ve sabah hiç ekmek yemedim. Yeşil kahve aldım ama iki gün içmeye fırsat buldum. Pazartesi tartı gunum bakalım ilk hafta için ne kadar vermiş olacağım

Ben 12 gündür şeker orucu yapıyorum ve karatay diyetini uyguluyorum suana kadar bi kaçamak bile yapmadım ama cok kilo verebildiğimi hissetmiyorum enerjim düşüyo bu yüzden. Tiroid problemim yüzünden naparsam yapıyım cok kilo veremiyorum ama bakalım artk nasıl olcak en başta ayda yarım kilo versem yeter diyodum ama benden daha az dikkat edip daha cok kilo verenleri görünce enerjim düşüyo biraz

Ben 12 gündür şeker orucu yapıyorum ve karatay diyetini uyguluyorum suana kadar bi kaçamak bile yapmadım ama cok kilo verebildiğimi hissetmiyorum enerjim düşüyo bu yüzden. Tiroid problemim yüzünden naparsam yapıyım cok kilo veremiyorum ama bakalım artk nasıl olcak en başta ayda yarım kilo versem yeter diyodum ama benden daha az dikkat edip daha cok kilo verenleri görünce enerjim düşüyo biraz
Benim kızkardeşimde de tiroid sorunu var. Diyetisyeni sabahları dereotu yemesini önermiş. Sennde bir dene istersen. Ama umitsizliğe kapılmamak gerek. Bu kilolar gidecek

Benim kızkardeşimde de tiroid sorunu var. Diyetisyeni sabahları dereotu yemesini önermiş. Sennde bir dene istersen. Ama umitsizliğe kapılmamak gerek. Bu kilolar gidecek

Bunları tabi bunalım bunalım yazdım ama 12 gün önce tartıldığım yere gittim daha güvenilir olduğunu düşündüğüm icin bide ne görüyüm tam 2kg 400gr gitmiş böyle resmen uçtum bugün yaa mümkün değildi demekki verebilmişim dedim bi gaza geldim anlatamam :KK49:

Bunları tabi bunalım bunalım yazdım ama 12 gün önce tartıldığım yere gittim daha güvenilir olduğunu düşündüğüm icin bide ne görüyüm tam 2kg 400gr gitmiş böyle resmen uçtum bugün yaa mümkün değildi demekki verebilmişim dedim bi gaza geldim anlatamam :KK49:
Tebrik ederim durmak yok, yola devam arkadaşım. Benim de pazartesileri tartı gunum. Sabah tartıldım, 1.5 kilo vermişim inanamadım çok da sevindim. İyice gaza geldim. Şimdi limonlu yeşil çayımı içtim yatağa girdim. İyi geceler

Tebrik ederim durmak yok, yola devam arkadaşım. Benim de pazartesileri tartı gunum. Sabah tartıldım, 1.5 kilo vermişim inanamadım çok da sevindim. İyice gaza geldim. Şimdi limonlu yeşil çayımı içtim yatağa girdim. İyi geceler

İyi geceler canım... İnşallah böyle devam edelim bende cok gaza geldim. :KK45:

:)
ben hala -1.3 deyim kızım hastalandı 2 hafta gibi bir süre evdeydim bu hafta yeniden başladın bakalım cozutmazsam. bütün motivasyonum gitti. burada yazılanları okuyunca birazda olsa motıve oluyordum hırslanıyordum. internete pek giremeyince diyette kalmadı. ama en azından abur cubur yemedim. o gün çok yediysem aksam yemedim yemek fin filan.

Back
X