• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim küçük evim:))

Allahım saglıcakla sıhhatla yavrularınla oturmak nasıp etsın ıns guzelım benım ben de yenı ev dosıycım beyaz ve grı cok guzel yakısmıs kızzz ıyı fıkır oldu banaaa

çok beğendim sade ve çok şık güle güle oturun insallah bada nasip olur bu aralar dekorasyonla ilgili kafayı yemek üzereyim rüyamda rulo rulo halıların altında kalıyorum annanemin esyaları beim eşyalarım çıkıyo yanlışlıkla kafayı yemeden şu evimi bi kursam bende beyaz istiorum biraz daha böle giderse tımarhanede görcem galiba beyazı huzura ericem :)yuhahahah
:52::52::52::52:

evin güselmiş canım güle güle otur hep kocaman mutlluluklar bi gün bende çekip koyucam fotoları çok özendim :1:

evin çok güzel güle güle otur evim küçük demişin evin neresi k
üçük

daha önce yorum yazdım mı bilmiyorum zira konunu daha önce görmüşsem yazmam gerekirdi neyse evin cok ferah cok begendim

Rabbim korusun kollasin seni yavrularinla saglicakla otur yuvanda cok begendim evini .....:nazar::nazar:

oturma grubun, banyon, mutfağın, yatak odan pek şirin Maşallah Allah güle güle oturmayı nasip etsin

tatlım evin çok güzel güle güle kullan beyaz kare orta sehpanı nereden ve kaçliraya aldın bende bu modeli nette görmüştüm 450 tl idi biraz pahalı gelmişti almamıştım

Mutlulukla, huzurla, bereketle oturun inşallah. Evin muhteşem, bayıldım:46::nazar: Halılarından memnun musun? Biraz bilgi verirsen sevinirim. Sevgiyle kal, hoşça kal:80:

eviniz çok güzelmiş içinde mutlu huzurlu olursunuz bir ömür sevdiklerinzle inşallahh..otrma odan banyon ve mutfağın bir ayrı güzell:)):16:

Back
X