• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda benim mutfagimm .mutfagima hangi masa olur bi bakin arkadaslar

Ben mat beyaz istiyodum ama ya:KK43:. Eger moderm masa alirsamda onuda beyaz cam istiyodum daha ferah olur diye cokmu uyumsuz olurr
tabiki senin tercihin canım sen kullanacaksın çok uyumsuz olmaz ama mesela aşağıda resim eklediğim gibi bir renk daha uyumlu olur rengi de açık boğmaz

Eklentiler

• modern-ahşap-sandalye-ve-mutfak-masası-modelleri.webp
    modern-ahşap-sandalye-ve-mutfak-masası-modelleri.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 404
Mobilya_2655667.jpg

merhaba bız bu masadan kullanıyorum mutfakta cok kullanıslı ayrıca acıldıgında rahat 8 kısı oturuyor :KK68:sen bunun kremını alabılırsın cok hos durur eger cıceklı desenlerden hoslanıyorsan sandalyelerı renklı cıcek desenlı yaptırabılırsın bızım sandalyeler daha farklı rahat :KK68:ama kesınlıkle 1 ve 2 gıbı alma derım bacak kısımları hos degıl fıkrımce 2. de senın mutfaga ve dolaplarına hıc uyum saglamaz..o tarz ıstıyorsan 3. olabılır ama nedense bu model bı tuhaf durmus
krem rengi kısmına tamamen katılıyorum bu tarz da olabilir

Mobilya_2655667.jpg

merhaba bız bu masadan kullanıyoruz mutfakta cok kullanıslı ayrıca acıldıgında rahat 8 kısı oturuyor :KK68:sen bunun kremını alabılırsın cok hos durur eger cıceklı desenlerden hoslanıyorsan sandalyelerı renklı cıcek desenlı yaptırabılırsın bızım sandalyeler daha farklı rahat :KK68:ama kesınlıkle 1 ve 2 gıbı alma derım bacak kısımları hos degıl fıkrımce 2. de senın mutfaga ve dolaplarına hıc uyum saglamaz..o tarz ıstıyorsan 3. olabılır ama nedense bu model bı tuhaf durmus
1 hosuma gitti ama mutfakgima uyumsuzdur diye korkuyorum sizinki gibi biseyde olabilir sandalyeleri daha sade yasa pembe olursa nasil olurki tesekkurler

tabiki senin tercihin canım sen kullanacaksın çok uyumsuz olmaz ama mesela aşağıda resim eklediğim gibi bir renk daha uyumlu olur rengi de açık boğmaz
Bu masanin kendiside guzelmis canimya hangi siteden baktin bi incelesem

1 hosuma gitti ama mutfakgima uyumsuzdur diye korkuyorum sizinki gibi biseyde olabilir sandalyeleri daha sade yasa pembe olursa nasil olurki tesekkurler
bence uyumsuz canım :) evet ustunde pembe kucuk cıceklı bır desen hos olur sankı benım sandalyede duz masada cok desenlı sevmıyorum ben :) ustune runner ortunce mıs gıbı oluyor zaaten :)

Bu masadan almaya karar verdimm sizce nasill uygun olurmiki

Eklentiler

• Lukas-Mutfak-Masa-Sandalyesi (2).webp
    Lukas-Mutfak-Masa-Sandalyesi (2).webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 202
Üstü mavi mi olacak masanın?
Bence mutfak modern gibi ama aksesuarlarınız country.
Bi karmaşa olmuş biraz. Bence bu sayfadaki arkadaşın eklediği masa sandalye takımı daha çok uyar size.

Bu masadan almaya karar verdimm sizce nasill uygun olurmiki
bence olur tatlım iki hatta daha fazla stili bir arada kullanabilirsin yeterki göze hoş görünsün hem bu da bir tarzdır. Mavi aksesuarların var bence yakışır.

Mutfagimla beraber maleseff eviminn hicbiyeri gònlüme göre degil. Önce karar vermekte zorlaniyom sonrada verdigim karardan pismanlik duyuyorum:KK12: dekorasyondan anlamiyorum malesefff biraz yardimci olun lütfenn gòzüme batmayan bi tercihte bulunayim

Benim mutfağımda bu renklerde hatta duvar fayansları sizinkinin birleşimi gibi, halımızın renk tonlarıda benzer. Gerçi ben masaya göre almıştım halıyı ama olsun. İstikbalin cam mutfak masalarına da bakmanı öneririm. Cappuccino ve krem renk karışımı renkleri çok tatlı duruyor.

Çok güzel bir mutfak güle güle kullanın 1. reimdeki masa çok güzel olur mutfağınıza.

Ikinci masa sizin mutfağa Uygun bence dolaplarınız modern aksesuarlar pembe ve biraz daha klasik cauntry seçilmiş bu masanın krem renklisi perdeleriniz renginde düz renk sandalyelerle tam bütün olacaktır birinci masa mutfağa göre çok klasik fakat mutfakta kumaş sandalye temizlik açısından iyi düşünmek gerek güle güle oturun...

Benim mutfağımda bu renklerde hatta duvar fayansları sizinkinin birleşimi gibi, halımızın renk tonlarıda benzer. Gerçi ben masaya göre almıştım halıyı ama olsun. İstikbalin cam mutfak masalarına da bakmanı öneririm. Cappuccino ve krem renk karışımı renkleri çok tatlı duruyor.
Tesekkür ederim istikbalede en kisa zamanda bakacam . Canim eger sakincasi yoksa mutfagini cok merak ettimm paylasabilirmisin lütfen
Üstü mavi mi olacak masanın?
Bence mutfak modern gibi ama aksesuarlarınız country.
Bi karmaşa olmuş biraz. Bence bu sayfadaki arkadaşın eklediği masa sandalye takımı daha çok uyar size.
Şuanki halimi karmasa yoksa son ekledigim masayi alirsammi karmasa olurr . Bu masayi cok beyendimm

Ikinci masa sizin mutfağa Uygun bence dolaplarınız modern aksesuarlar pembe ve biraz daha klasik cauntry seçilmiş bu masanın krem renklisi perdeleriniz renginde düz renk sandalyelerle tam bütün olacaktır birinci masa mutfağa göre çok klasik fakat mutfakta kumaş sandalye temizlik açısından iyi düşünmek gerek güle güle oturun...
Tesekkur ederimm . Haklisinizz kumas sandalyeden vazgectimm son ekledigimm masa nasil olur sizce onda karar kildim ama hala acaba uyumsuz olurmu diyede dùşünüyorum

Arkadaslar böyle bisey nasil olur peki .sanki bu uyumlu olur nedersiniz ama ben en son ekledigim mavi camliyi cok beyendim onu alisam gercekten bi karmasama olur. Nedersiniz cook begendigim bi masama almaliyim yoksa yakisn uyumlu bi masami. Gerci buda cok hosmuss

Eklentiler

• city-bank-18112014-1.webp
    city-bank-18112014-1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 495
Son düzenleme:
selam tekrar ben son resimdeki mavili masayı beğenmedim senin mutfak için seçtiğin aksesuarlardan ve renklerden fazla modern bir zevkin olmadığını düşünüyorum bu nedenle beyaz kahve olan banklı masa çok güzel hatta ilk beğendiğim ikinciden de güzel ve pembe perdelerin var bu masayı da pembe bir runner ile düşünebilirsin yalnız çok önemli beyaz kısımlar kırık ya da krem olmalı yoksa krem dolapların içinde parlar ve uyumsuz olur eğer bulamazsan bu model sırf krem mutfağın alt kapaklar renginde metal içermeyen başka bir takım da olur yardımcı olabildiysem sevinirim dekorasyon benim bir numaralı hobim selamlar:))

Arkadaslar böyle bisey nasil olur peki .sanki bu uyumlu olur nedersiniz ama ben en son ekledigim mavi camliyi cok beyendim onu alisam gercekten bi karmasama olur. Nedersiniz cook begendigim bi masama almaliyim yoksa yakisn uyumlu bi masami. Gerci buda cok hosmuss
çok tatlıymış bu

Mutfağınıza klasik ya da country tarz masa almayın çünkü çok sırıtır.
Ben eklediğiniz resimlerden 3. ve 5. yi mutfağınıza yakıştırdım.
Hatta en son eklediğiniz üstü ahşap masa güzel ama sandalyelerin beyaz olması biraz tereddütte bıraktı açıkcası.
Ben böyle birşeye karar versem sanırım masayı koyacağım yere beyaz sehpa gibi bişeyim varsa oraya koyar bi bakardım, mutfağımın renklerinde beyaz çok çiğ kaldı mı diye.
Heleki o tarz mutfağınıza parlak beyaz hiç almayın. Ekru renk daha çok yakışacaktır ya da çok hafif krem.
Çok kararsızlık yaşamanız çok kötü.

renk tonlarını anlatabilmek için 2 resim ekledim. Sakın model olarak desteklediğimi sanmayın, parlak krom ayaklar pek tarzım değil
Krem-Suni-Deri-Köşeli-Mutfak-Masası-Modelleri.webp TKMASA2104BCZ1445-733.webp

Back
X