- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.254
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kendi beyanı 24 tü.... değil miymiş22Kim diyo bu 24 abartısını yaaaaa
Kendi hesabimizdan gitmiyo gidemez zaten imkansiz is yerinin kartindan odeniyo yoksa odendigi dakika gorurumTesadüfen öğrenmeniz çok uyanık olmadıgınız,evin gelirinden giderinden haberinizin olmadıgı anlamına gelir.O yüzden üzümünü yiyin,bağını sormayın bence,kafa yormamanız en güzeli bu.
Bu konuda haklısın... ama en azından sana faydası olan bir yalan söylemiş. Başkalarına harcamamış ya parayı.... ya öyle yapsaydı?Hayir yani iyi yalan soyleyebiliyo iki gun sora baska bisey yapsa ondanda haberim olmiycakmis yani
Biz 22 saydıkAma kendi beyanı 24 tü.... değil miymiş![]()
Birde işyerinin kartından ödeniyor ha :) sesimi çıkarmazdımKendi hesabimizdan gitmiyo gidemez zaten imkansiz is yerinin kartindan odeniyo yoksa odendigi dakika gorurum
Üzerime farz oldu artık @HanimKelesimiGetir ,Yokuspokus lütfen değerli yorumlarınızı bekliyoruz
@KaraTurna bizimlesııın:)
Dini içerik değil mi o?
Buda'nın bir yalan olduğunu söylemek, budistlere saygısızlık ama şu an.
Konu nedir?
Bi okuyayım.![]()
Çok üst üste binmişlerdi. Arada kaçan olmuş olabilir. Ben konu sahibine güveniyorumBiz 22 saydık![]()
Arkadasi garajci en dusuk fiyata veriyo kendisine zaten ikinci el nekadara olabilir diye tahmin yurutemedimArabanin fiyatini nasil bilmiyorsunuz? Simdi esim bana gelse x aldim su fiyata diye olur mu yahu o paraya o araba gelmez derim. Dunyadan bihaber olmak ya da uzayda falan yasamak lazim bir arabanin fiyatini yarisi zannetmek icin
Yaa valla ben yazicaktim sen yazmizsin supersinKonularin niye hep maddiyata dayali, catlatma garantili?
Simdi arabanin fotosunu da atma he direksiyonu tutarken sakir sakir bileziklerle adadasd
Gözüme mi inanayım konu sahibine miÇok üst üste binmişlerdi. Arada kaçan olmuş olabilir. Ben konu sahibine güveniyorum![]()
Hediye almaya çalışmış. Hediye olduğu için olma sin? Güven eksiklerinizi başka şeylere yormayın.Hayir yani iyi yalan soyleyebiliyo iki gun sora baska bisey yapsa ondanda haberim olmiycakmis yani
Valla 20 bine de 2. El var 200 bine de... marka model önemliArkadasi garajci en dusuk fiyata veriyo kendisine zaten ikinci el nekadara olabilir diye tahmin yurutemedim
Tamam en dusuk fiyattir da. 3000-5000 ucuz olur. Yari fiyatina olmasina imkan yok. Hesap kitap bilmemek cok zor sizi her yerde kandirirlar o zaman. Biraz uyanik olmalisiniz. Evde de yalanci koca varsa cok cok daha uyanik olmalisiniz.Arkadasi garajci en dusuk fiyata veriyo kendisine zaten ikinci el nekadara olabilir diye tahmin yurutemedim