Buda bi yalan

Tesadüfen öğrenmeniz çok uyanık olmadıgınız,evin gelirinden giderinden haberinizin olmadıgı anlamına gelir.O yüzden üzümünü yiyin,bağını sormayın bence,kafa yormamanız en güzeli bu.
Kendi hesabimizdan gitmiyo gidemez zaten imkansiz is yerinin kartindan odeniyo yoksa odendigi dakika gorurum

indir.webp
Yakında bununla ilgi konu acılır diye endişe ediyorum..

Ya tamam zenginsiniz arabanız takılarınız burum burum bulmalarınız var dert mi bu şimdi satın birkaç burma ödeyin tabi Ferrari değilse:)))

Hayir yani iyi yalan soyleyebiliyo iki gun sora baska bisey yapsa ondanda haberim olmiycakmis yani
Bu konuda haklısın... ama en azından sana faydası olan bir yalan söylemiş. Başkalarına harcamamış ya parayı.... ya öyle yapsaydı?

Kk yeni bir konuda foto istiyo falan dermişim :halay:
Özellikle mi yapıyosunuz, bir de daha önce komik olduğunuzu söyleyen var mıydı?

Arabanin fiyatini nasil bilmiyorsunuz? Simdi esim bana gelse x aldim su fiyata diye olur mu yahu o paraya o araba gelmez derim. Dunyadan bihaber olmak ya da uzayda falan yasamak lazim bir arabanin fiyatini yarisi zannetmek icin
Arkadasi garajci en dusuk fiyata veriyo kendisine zaten ikinci el nekadara olabilir diye tahmin yurutemedim

Arkadasi garajci en dusuk fiyata veriyo kendisine zaten ikinci el nekadara olabilir diye tahmin yurutemedim
Tamam en dusuk fiyattir da. 3000-5000 ucuz olur. Yari fiyatina olmasina imkan yok. Hesap kitap bilmemek cok zor sizi her yerde kandirirlar o zaman. Biraz uyanik olmalisiniz. Evde de yalanci koca varsa cok cok daha uyanik olmalisiniz.

Back
X