Buda bi yalan

aklıma ilk evliligimde yaşadığım bir olay geldi. köy gibi bir yerde oturuyorduk. devamlı düğün videomu seyretmek isteyip duruyorlardı. bende herhalde beni ailemi merak ediyorlar diye düşünüyordum.actik hep beraber izledik. takı merasimine kadar ilgiyle izlediler.sonra ilgilerini kaybettiler. tek amac bana takilan altinlari gormekmis.ben altın takmayı sevmem pek. o yüzden dügunde takılan hicbir takıyı takmıyordum.videoyu izlerken de ooo bayağı takmışlar ha falan diyorlar kendi aralarında.yani demem o ki sizin icin guzel görünen o altın takılar bazıları icin sadece gorgusuzluktur. fesatlık falan degil. mesela ben sizin elinizde o kadar altını görsem sadece görgüsüzlük olarak nitelerim.fesatligimdan çatlamam. ;)

Amiiin sen insansan otekiler ne acaba insanlar fesatliktan demediklerini birakmadi
Size tavsiyem maddi konularınızı genelde aldatma, şiddet, geçim sıkıntısı , bunalım gibi dertlerin yoğun olduğu böyle sitelerde paylaşmayın.
Türkiye’de insanların %65 gibi bir kısmı tatile çıkamıyorken siz kızım benden çok yer gördü derseniz sizi böyle taşlarlar :bicak:
Ayrıca yaptıkları fesatlık değil sadece sizin neyi dert ettiğinizi anlamaya çalışıyorlar :KK51:

Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.

Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.

Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.

Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?

Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Hee yaa çok büyük bir yalan 24 tane bileziginle döv onu

aklıma ilk evliligimde yaşadığım bir olay geldi. köy gibi bir yerde oturuyorduk. devamlı düğün videomu seyretmek isteyip duruyorlardı. bende herhalde beni ailemi merak ediyorlar diye düşünüyordum.actik hep beraber izledik. takı merasimine kadar ilgiyle izlediler.sonra ilgilerini kaybettiler. tek amac bana takilan altinlari gormekmis.ben altın takmayı sevmem pek. o yüzden dügunde takılan hicbir takıyı takmıyordum.videoyu izlerken de ooo bayağı takmışlar ha falan diyorlar kendi aralarında.yani demem o ki sizin icin guzel görünen o altın takılar bazıları icin sadece gorgusuzluktur. fesatlık falan degil. mesela ben sizin elinizde o kadar altını görsem sadece görgüsüzlük olarak nitelerim.fesatligimdan çatlamam. :KK66:
Bencede güzel durmuyor ama sayılarının çok az olduğunu düşündüğüm bazı insanlar bayılıyor :işsiz:
Sizin yaşadığınız olayda garip ama komik geldi :KK70:

Canım
Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.

Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.

Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.

Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?

Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Canım krediye girmemiş sonuçta elden verecekmiş seni düşünmüş bence birşey söyleme seni düşündügü için üzülme diye söylememiş hiç seslenme bence

Amiiin sen insansan otekiler ne acaba insanlar fesatliktan demediklerini birakmadi
Kimsenin fesatlık yaptığı yok.. dikkat edip te açtığın konulara bakarsan paradan başka bi derdin yok gibi.. her konuda derdin bi yerden paraya değiyor.. rahatsız olmamız normal değil de kıskançlık mı oluyor..

Bacım yaa gözünü seveyim yapma şu maddiyatcılığı.

Adam sana sürpriz yapmak istemiş keyfin bozulmasın diye de eksik söylemiş ne olmuş yani?

Sanki adam arabayı başkasına almışta öğrenmiş gibi konuşuyorsun:KK51:

Hem 24 adetcik burgudan kalan rakama katkı yap, karşılıklı jestleşin:KK53:

Birakin odesin haketmis yalan atarak.. Sirf bu nedenle erkeklerin uzerinde mal olmasina karsiyim arabam kendi uzerime asla da vermem esime nolcagi belli olmaz

Buda bi yalan

Diyorumki bende nerden hatırlıyorum buna benzer bi cümleyi
şimdi hatırladım
Bi ara Bahar Candan diye salak bi kız vardı yarışma programın da
salak salak ağlardı sonra da
buda bi ağlama deyip bidaha ağlardi aynı salakligiyla

Çok benzettim şuan o bahar denen kızla konu sahibini

Aman şimdi kirada olsak ne fayda bunun doğalgazı var dekoru var mobilyası var biz fakirlere göre değil orası :deli: gel bacim biz kirazlıtepe den vazgecmeyelim:halay:
Orasida oyle aman gelen olursa bahcede oturtursun cayini kahvesini icer etrafi seyreder esyaya kimse bakmaz:KK53:arada tepeye cikarsiniz olduda bitti.

Orasida oyle aman gelen olursa bahcede oturtursun cayini kahvesini icer etrafi seyreder esyaya kimse bakmaz:KK53:arada tepeye cikarsiniz olduda bitti.
Yok ben ille de kuzguncuktan alacam alamazsam kaciracam ordaki evlerden birini:deli: benim hayalimde kuzguncuk var amma ıste para yok hayaller kuzguncuk hayatlar kirazlitepe yazık bizede çok yazık:KK45:

Back
X