- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Amiiin sen insansan otekiler ne acaba insanlar fesatliktan demediklerini birakmadi
Türkçe meali o kazançla zar zor karın doyurulur kazancınız normal bile değil az eşiniz bu halde bişeyler almış şükret diyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin sen insansan otekiler ne acaba insanlar fesatliktan demediklerini birakmadi
Size tavsiyem maddi konularınızı genelde aldatma, şiddet, geçim sıkıntısı , bunalım gibi dertlerin yoğun olduğu böyle sitelerde paylaşmayın.Amiiin sen insansan otekiler ne acaba insanlar fesatliktan demediklerini birakmadi
Hee yaa çok büyük bir yalan 24 tane bileziginle döv onuArkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Bencede güzel durmuyor ama sayılarının çok az olduğunu düşündüğüm bazı insanlar bayılıyoraklıma ilk evliligimde yaşadığım bir olay geldi. köy gibi bir yerde oturuyorduk. devamlı düğün videomu seyretmek isteyip duruyorlardı. bende herhalde beni ailemi merak ediyorlar diye düşünüyordum.actik hep beraber izledik. takı merasimine kadar ilgiyle izlediler.sonra ilgilerini kaybettiler. tek amac bana takilan altinlari gormekmis.ben altın takmayı sevmem pek. o yüzden dügunde takılan hicbir takıyı takmıyordum.videoyu izlerken de ooo bayağı takmışlar ha falan diyorlar kendi aralarında.yani demem o ki sizin icin guzel görünen o altın takılar bazıları icin sadece gorgusuzluktur. fesatlık falan degil. mesela ben sizin elinizde o kadar altını görsem sadece görgüsüzlük olarak nitelerim.fesatligimdan çatlamam.![]()
Canım krediye girmemiş sonuçta elden verecekmiş seni düşünmüş bence birşey söyleme seni düşündügü için üzülme diye söylememiş hiç seslenme benceArkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Kimsenin fesatlık yaptığı yok.. dikkat edip te açtığın konulara bakarsan paradan başka bi derdin yok gibi.. her konuda derdin bi yerden paraya değiyor.. rahatsız olmamız normal değil de kıskançlık mı oluyor..Amiiin sen insansan otekiler ne acaba insanlar fesatliktan demediklerini birakmadi
HahahahahahahhahahahKonularin niye hep maddiyata dayali, catlatma garantili?
Simdi arabanin fotosunu da atma he direksiyonu tutarken sakir sakir bileziklerle adadasd
Haha bende camlicadayim ben satin almayi birak kiralik bile otursam yeter villadaAh kuzum ben de camlicadayim ama fakir evlerinde ancak konaklara bakıp geçiyoruz ıste çünkü bir milyondan başlıyor fiyatları biz de bakıp geçiyoruz iç çeke ceke![]()
Olmaz ayakta fotonu atman lazımŞu konuya 42 sayfa prim veren kk hatunlarını ayakta alkışlıyorum![]()
Ne yapalim yahu parasıyla başı dertteOlmaz ayakta fotonu atman lazım
Gözümle görmeden inanmam![]()
Aman şimdi kirada olsak ne fayda bunun doğalgazı var dekoru var mobilyası var biz fakirlere göre değil orasıHaha bende camlicadayim ben satin almayi birak kiralik bile otursam yeter villada![]()
Orasida oyle aman gelen olursa bahcede oturtursun cayini kahvesini icer etrafi seyreder esyaya kimse bakmazAman şimdi kirada olsak ne fayda bunun doğalgazı var dekoru var mobilyası var biz fakirlere göre değil orasıgel bacim biz kirazlıtepe den vazgecmeyelim
![]()
Yok ben ille de kuzguncuktan alacam alamazsam kaciracam ordaki evlerden biriniOrasida oyle aman gelen olursa bahcede oturtursun cayini kahvesini icer etrafi seyreder esyaya kimse bakmazarada tepeye cikarsiniz olduda bitti.
Kızlar bi ne kadan var umraniye çamlıca buluşma ayarlayalım camlica tepesi sosyal tesislerinde :) olmayan simitler benden olsun çay zaten ucuzHaha bende camlicadayim ben satin almayi birak kiralik bile otursam yeter villada![]()