• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Budefa dayanilacak gibi degildi duyduklarim :( bir ayin icinde ikinci kez babaevine,dondum

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Arkadaslar, ben buraya derdimi skntimi sizinle paylasmak biraz olsun yalniz olmadigimi hissetmek icin yaziyorum .. senin konularin hep fakee.. zaten hayalindekileri yazmissindir gibilerinden yorumlar geliyor.. ve konum kapaniyor.. lutfen ama lutfen boyle davrananlar yorum yazmasin.. :(

Dun esim oglen 2 de isten geldi.. cumartesileri erken gelir.. sarildi optu neyse iyiydi... sonra birlikte yemek hazirlayip yiyecektik ki..

O sirada Kv aradi bi akrabasi onu yemege davet etmis bize sizde gelir misiniz diye sordu.. bende iki gundur hic duramiyorum kasik agrilarindan gittigim yerlerde rahat edemiyorum rahat oturamiyorum bu defa siz gidin annecim bidahakine de biz,gideriz dedim.
Kadin telefonu kapatti. Sonra esimin surati dustu.. senin agrin falan yok bilerek gelmek istemiyosun ben gitmek istiyorum dedi..
Sen cok gitmek istiyosan annenlerle git bidahakine de birlikte gideriz dedim.
Benim cok agrim var dedim..
Sonra kv yine aradi esim acti telefonu
Hayir yaniiii niye gelmiyo o simdi dedi direk
Esimde agrisi varmis anne dedi.
Kv de ne agriymis bu ilk gunlerde. (5haftalik gebeyim)

3
Esimde sorma anne bu boyle iste dedi.
Bende ver bi telefonu deyip esimden aldim..

Annemm neden boyle davraniyorsun bak esimle ilk kez yalniz kaliyoruz birlikte oturup yemek yiyelim bak gunlerdir tartisiyoruz zaten yok yigenin gelmeyecek yok o bu su agrim var bizi rahat birak sen git selamimizi soyle bidahakine sen nasil istersen ben oyle agirlayayim annem dedim ama gelmeyecez diyoruz bu israr niye dedim kadin ordan soyleniyo boyle olurmu da davet edilmiste ne bicim insansin da..

Esim elimden telefonu kaptigi gibi anne istemorum ben bu kadini dedi
Annemmm sen uzulme sen git benim yerime de dedi..
Ben şok oldum tavirlarina ve bagirmaya basladim aglayarak :(
Bi misafir gezmesine gitmedim diye ne kadar uzattiniz ya ver su telefonu kapat diye bagirdim

Bak bak anne hareketlerine bi bak alllah askina deli gibi saldiriyo bana dedi :(

Esime yalvardim Allahin varsa yapma boyle nolur yapma ne dedim ben bukadar buyuttunuz ne istiyonuz benden dedim yere oturup agladim ayaklarinin onune :(

Esimde guzel anemmm evin hazir gel otur evine.. ben boyle kadin istemiyorum dedi :(
Hasta bu deli dedi. :(
Annesini istemiyorum diye gelmek istemiyor dedi .

Beni rezil etti telefonda :( uc paralik etti :(
Allahim nolur ruya olsun su yasadigim dedim ama ruya degildi
Telefonu kapatti sen benim anneme nasil aramiza girme israr etme karisma dersin dedi bi guzel vurdu bide bana ahmak dedi.

S... git annenin evinde doguruyon mu aldiriyon mu ne b .. yersen ye dedi. Ve ayaklarinin ucundan kalkip cantama iki uc parca sey alip annemin evine geldim..

Dun oldu bunlar...
Belki inanmazsiniz ama inanin yemin ederim size bebegim uzerine yemin ederim annesi yokken beni kucaginda gezdiren elimi ayagimi open isyerindeyken 50 tane msj atan ve sevdigini soyleyen adam bir ayda bana neler yasatti..
Hatta o gun oglen ikiye kadar calistiginda bile sabah 8den oglen ikiye kadar bana 6 tane ask msji atti .. bunu anlatma sebebim su yani oyun mu oynuyor benimle. Seviyor gibi paylasimlar yapiyo msjlar atiyo ariyo ilgileniyo konu annesi olunca bana kopek kadar deger vermiyor. Inanin saskinim.
Bir gun oncesi tv den bizim sarkimizi acip uyuyan beni kucagina,alip dans eden adamdan bahsediyorum..
Salaga dondum iyice. Lutfen ama lutfen kirmayin beni :( siz de kotu bisey soylemeyin..
Buarada bebegimi aldirmiyorum annemin evine geldim . Arayan soran da olmadi . Selamlar

"Evin hazır annem gel otur evine"nasıl bir terbiyesizliktir? Madem anasına aşıktı, niye sizinle evlendi? Çocuğu ister doğur ister aldır kısmına girmiyorum bile, büyük konuşmak istemem ama böyle bir adamın çocuğunu doğurup büyütmeyi gururuma yediremezdim.

Adam çocuğu istemiyo bacım bundan ne eş ne baba olur.boşan gitsin.. Çocuğu doğurmada eminmisin.. Doğurursanda ona gösterme.. Ses kaydı alsaydın keşke doğurcan mı aldırcan mı derken mahkemede delil olurdu çocuğun velayeti için..

N nazarela annenler yine ; hamilesin evine dön senin yerin kocanın yanı diyecek biliyorsun değil mi ?

Bence sen değil annen buraya bir konu açsın da biz onunla bi konuşalım !

Şimdilik anne evinde dur. Gitme daha . Seninde psikolojin normal değil.

Eşin zaten anormal.

Bir müddet hiç bir şey yapmayın.

Adamın seni sevdiğine nasıl inanırsın? Bir insanın karakteri herşey güllük gülistanlıkken değil, sorunlardaki tutumundan anlaşılır. Hamileyken seni kırması bir yana bir de vurdu diyorsun. Bu tek başına bile affedilir birşey değil. Bebeğine de kıymet verdiği yok, söylediği laftan belli. Doğurursan kendin için doğuracaksın, ondan babalık bekleme. Dönüp dönmemek senin tercihin ama dönsen de birşey değişmeyecek gibi. Herşeyden önce hamile bir kadına fiziksel ve psikolojik şiddetten kaçınmayan vicdansız insanlar var karşında. Bu değişmeyecek, bunu bil ona göre karar ver

Önceki konularını pek bilmiyorum ama fake olmanı istiyorum şu anlattıklarından sonra.
Kocan koca değil, kocalığı bırak insan değil. Kadına el kaldırmak, hele hele hamile bir kadına... Ne küfür etsem hafif durur kocanın üstünde.

Dönme geri, normal değil ne kocan olacak insanımsı mahluk ne de vicdansız anası.

Adam elini ayagibi open birisi ve senin hakkinda bu sekilde mi konusuyor? Ya esinde cok ciddi bipolar tarzi bi dengesizlik var yada olaylari abartiyorsun. Hamileligide bu kadar bahane etme daha 5 haftalikken baslarsa agirlasinca sana hic inanmazlar

Sen yine bu manyağa 1-2 mesajla geri dönersin eminim.
Adam seni aptala döndürmüş oynuyor seninle. Yarın bir gün mahkemede o aşk mesajlarını gösterirse sen suçlu çıkarsın bile.
Yapman gereken her yerden engelleyip iletişimi kesip hiç kimsenin lafına bakmadan boşanmak. Eşin çift karakterli resmen.

Bir bebeğin vebalini almak istemem bu adamın çocuğunu doğurmak istiyorsan onunla birlikte hareket edemeyeceğini tek başına olacağını bil.

ya koskoca adam kol kırılır yen içinde kalır lafını hiç duymamış mı, karı koca kavgası telefondan naklen yayın mı yapılırmış yuh artık ya

valla istediği kadar aşk mesajı atsın bu adamdan koca olmaz, olgunluk sıfır

kocan böyle davrandıktan sonra kv at koşturur tabii normal

Arkadaslar, ben buraya derdimi skntimi sizinle paylasmak biraz olsun yalniz olmadigimi hissetmek icin yaziyorum .. senin konularin hep fakee.. zaten hayalindekileri yazmissindir gibilerinden yorumlar geliyor.. ve konum kapaniyor.. lutfen ama lutfen boyle davrananlar yorum yazmasin.. :KK43:

Dun esim oglen 2 de isten geldi.. cumartesileri erken gelir.. sarildi optu neyse iyiydi... sonra birlikte yemek hazirlayip yiyecektik ki..

O sirada Kv aradi bi akrabasi onu yemege davet etmis bize sizde gelir misiniz diye sordu.. bende iki gundur hic duramiyorum kasik agrilarindan gittigim yerlerde rahat edemiyorum rahat oturamiyorum bu defa siz gidin annecim bidahakine de biz,gideriz dedim.
Kadin telefonu kapatti. Sonra esimin surati dustu.. senin agrin falan yok bilerek gelmek istemiyosun ben gitmek istiyorum dedi..
Sen cok gitmek istiyosan annenlerle git bidahakine de birlikte gideriz dedim.
Benim cok agrim var dedim..
Sonra kv yine aradi esim acti telefonu
Hayir yaniiii niye gelmiyo o simdi dedi direk
Esimde agrisi varmis anne dedi.
Kv de ne agriymis bu ilk gunlerde. (5haftalik gebeyim)

3
Esimde sorma anne bu boyle iste dedi.
Bende ver bi telefonu deyip esimden aldim..

Annemm neden boyle davraniyorsun bak esimle ilk kez yalniz kaliyoruz birlikte oturup yemek yiyelim bak gunlerdir tartisiyoruz zaten yok yigenin gelmeyecek yok o bu su agrim var bizi rahat birak sen git selamimizi soyle bidahakine sen nasil istersen ben oyle agirlayayim annem dedim ama gelmeyecez diyoruz bu israr niye dedim kadin ordan soyleniyo boyle olurmu da davet edilmiste ne bicim insansin da..

Esim elimden telefonu kaptigi gibi anne istemorum ben bu kadini dedi
Annemmm sen uzulme sen git benim yerime de dedi..
Ben şok oldum tavirlarina ve bagirmaya basladim aglayarak :KK43:
Bi misafir gezmesine gitmedim diye ne kadar uzattiniz ya ver su telefonu kapat diye bagirdim

Bak bak anne hareketlerine bi bak alllah askina deli gibi saldiriyo bana dedi :KK43:

Esime yalvardim Allahin varsa yapma boyle nolur yapma ne dedim ben bukadar buyuttunuz ne istiyonuz benden dedim yere oturup agladim ayaklarinin onune :KK43:

Esimde guzel anemmm evin hazir gel otur evine.. ben boyle kadin istemiyorum dedi :KK43:
Hasta bu deli dedi. :KK43:
Annesini istemiyorum diye gelmek istemiyor dedi .

Beni rezil etti telefonda :KK43: uc paralik etti :KK43:
Allahim nolur ruya olsun su yasadigim dedim ama ruya degildi
Telefonu kapatti sen benim anneme nasil aramiza girme israr etme karisma dersin dedi bi guzel vurdu bide bana ahmak dedi.

S... git annenin evinde doguruyon mu aldiriyon mu ne b .. yersen ye dedi. Ve ayaklarinin ucundan kalkip cantama iki uc parca sey alip annemin evine geldim..

Dun oldu bunlar...
Belki inanmazsiniz ama inanin yemin ederim size bebegim uzerine yemin ederim annesi yokken beni kucaginda gezdiren elimi ayagimi open isyerindeyken 50 tane msj atan ve sevdigini soyleyen adam bir ayda bana neler yasatti..
Hatta o gun oglen ikiye kadar calistiginda bile sabah 8den oglen ikiye kadar bana 6 tane ask msji atti .. bunu anlatma sebebim su yani oyun mu oynuyor benimle. Seviyor gibi paylasimlar yapiyo msjlar atiyo ariyo ilgileniyo konu annesi olunca bana kopek kadar deger vermiyor. Inanin saskinim.
Bir gun oncesi tv den bizim sarkimizi acip uyuyan beni kucagina,alip dans eden adamdan bahsediyorum..
Salaga dondum iyice. Lutfen ama lutfen kirmayin beni :KK43: siz de kotu bisey soylemeyin..
Buarada bebegimi aldirmiyorum annemin evine geldim . Arayan soran da olmadi . Selamlar
valla bu adamdan ne koca ne baba olur.
bildiğin dengesiz kaypak herifin teki.
boşanma davanı aç ve maddi manevi tazminat iste.
sakın affetme. anasıyla gezmek için karısını bebeğini silen adamdan bir halt olmaz.

Back
X