- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o adamın eşyası değil çocuk. ne gururu? çocuğun suçu ne?"Evin hazır annem gel otur evine"nasıl bir terbiyesizliktir? Madem anasına aşıktı, niye sizinle evlendi? Çocuğu ister doğur ister aldır kısmına girmiyorum bile, büyük konuşmak istemem ama böyle bir adamın çocuğunu doğurup büyütmeyi gururuma yediremezdim.
OkumayabilirsinSenin konularını okurken ben bile dayanamıyorum ya çekilmez birisin gerçekten, yazdıklarının da çoğunun mübalağa!!!! Olduğuna eminim, nickini de tam kendine göre seçmişsin işi gücü naz niyaz olan NAZeralla hanım..
Ailem israr edicek baski yapicak don diye.. simdi,degil tabii eve gelip ilk ozur dileyip barismak istediklerinde... umarim gelmezler . Gelmezlerse git baris,diyen olmaz ama arayan soran olursa ailem sende biraz alttan al sende sesini cikarma bebek var ortada gibilerinden konusucakBen anlamıyorum arasa yalvarsa gel dese,birşey değişecek mi?
Kayınvalidenize aramız yeni düzeldi,biraz başbaşa kalalım diye açıkça söylüyorsunuz,kadin yangına körük misali tekrar arıyor,sorun çıksın diye. Hadi kayınvalideyi geçtim eşiniz naklen yayın yapıyor telefondan deli bu kadin,istemiyorum diye,hadi bunuda geçtim,birde vuruyor size hamile halinizle. Peki ne istiyorsunuz ? Dönecekmisiniz tekrar,bunca olan bitene rağmen?
Yapmayın,ana oğul problemli,vicdansız insanlar belliki.
Insanlar çığırdan nasıl çıkartılır part 1-2-3-4 vs vs merak ediyor insan, tabiiki bütün suç senin değil, eşin evlenmeden böyle olduğunu biliyordu herhaldeOkumayabilirsin