• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Budefa dayanilacak gibi degildi duyduklarim :( bir ayin icinde ikinci kez babaevine,dondum

takma boşverr arkanda olan bi ailen var mı var daha ne düşünüp kendini üzüyorsun.. hattını değiştirtirr acilen . sana ulaşamaynca anlayacak ne halt ettğni. 2 gün snra özr dilerm döner die düşünüyor. kukla olma!!

Daha önceki konunuza yorum yapmıştım gerçekten merak ediyorum konu sahibi neden buraya konu açıyorsunuz? Hayır yani burda söylenen şeyleri hiçbir şekilde dikkate almıyor bildiğinizi okuyorsunuz. O halde burada konu açmanızın amacı nedir? Ha sıkıntımı paylaşıp rahatlamak istiyorum diyorsanız sadece buraya yazmakla hayatınızdaki problemlerden kurtulamazsınız. Yazdıklarım sert gelebilir ama gerçekten üzülüyorum kendinizi bu hale düşürmenize. Bu kadar güçsüz durmanıza, ezik davranmanıza. Şu son durumda bile ezik davranmışsınız. Ne zaman aklınızı başınıza toplayacaksınız çok merak ediyorum. Başınıza daha ne gelmesi lazım bu adamdan vazgeçmeniz için? Ve bu kadar sıkıntı yaşarken bide çocuk yapmışsınız. Rabbim veriyor elbette orası ayrı ancak bu nasıl bir cesaret ki böyle bir evlilikte çocuk yapabildiniz şaştım doğrusu. Tabi olan olmuş artık pek diyecek bişey yok ne yazık ki. Çok zor bir karar bu çocuğu doğurup doğurmamak. Umarım vereceğiniz karar sizi pişman etmez, bu günlerinizi aratmaz.

Yazdıkların cok fena canım benim Rabbim yardımcın olsun seni çok ii anlıyorum çünkü benimkide aynen bu durumda annesi olunca benim bi önemim yok annesi Yokkende prensesim insan yıpranıyor :(

Size naçizane tavsiyem psikolojik yardım almalısınız. Çünkü en az eşiniz ve kv niz kadar normal değilsiniz sizde. İnsan kendine bu kadar kötülük yapamaz çünkü. Tabi şunuda unutmamak lazım biz bütün bu yorumları sizin anlattıklarınıza göre yapıyoruz. Bize yaşadıklarınızı objektif olarak anlatıyormusunuz bunu bilmiyoruz. O yüzden en mantıklısı buraya boş boş yazmak yerine profesyonel yardım almanız.

Yapacagin tek sey bosamak esini,maddi manevi haklarinida all bebeyinide aldirma kendine yeni bi hayat kur ins mutlu olursun kocan olack adam normal degil asla donmemelisin

Simdi cocugunu iplemeyen baba sen bosanirsan gor ne olacak. O cocuk nasil yapmacik kiymetli olacak, kaldiracak mi bunlari sinirlerin?
Ben hic aman cocuguna kiyma dogur buyut gulluk gulistanlik falan diye polyannacilik oynayamayacagim.
O cocugu aldir ve bu adami bosa. Bu adamla tek bir bagin bile kalmasin.
Bebek bereketiyle falan gelmez, bebek mutsuzluga mutluluk falan getirmez.
Emin olun karninizdaki bebenin soz hakki olsa allah askina beni dogurma derdi.
Eger dunyaya gelirse 10-15 sene sonra beni neden dogurdunuz diye kafalari yemesi kacinilmaz zaten.

Canim N nazarela cim uzme kendini cok zor bi durumun icinde oldugunun daha onceki konularindanda biliyorum ... guzel kardesim yapman gereken sey bosanmak sana daha onceki mesajlarimdada duzelmiycek degismiycek bu adamdan çilen bitmiycek demistim ... moralini bozan herseye kulaklarini tika suana kadar duygusal davrandin suandan itibaren mantiginla hareket etme zamani gerekirse ailene karsi bile oyna onlarada acindir kendini ama o koca musvettesine tekmeyi vurmanin coktan zamani geldi canim .. hic arkana bile bakma bunca zaman emin olki cok fazla alttan alip fedakarlik yaptin emin ol cogu kadin bunlari yapmaz coktan bosardi ... evet biliyorum cok zor bosanmak ama suan gercekten yapman gereken tek sey bosanmak .

Offff valla içim sisti.. yazmayayim diyorum olmuyor sinir boğuyor beni..nerden buluyorsunuz bu adamları anlamadım gitti..bosan mümkünse

Arkadaslar, ben buraya derdimi skntimi sizinle paylasmak biraz olsun yalniz olmadigimi hissetmek icin yaziyorum .. senin konularin hep fakee.. zaten hayalindekileri yazmissindir gibilerinden yorumlar geliyor.. ve konum kapaniyor.. lutfen ama lutfen boyle davrananlar yorum yazmasin.. :KK43:

Dun esim oglen 2 de isten geldi.. cumartesileri erken gelir.. sarildi optu neyse iyiydi... sonra birlikte yemek hazirlayip yiyecektik ki..

O sirada Kv aradi bi akrabasi onu yemege davet etmis bize sizde gelir misiniz diye sordu.. bende iki gundur hic duramiyorum kasik agrilarindan gittigim yerlerde rahat edemiyorum rahat oturamiyorum bu defa siz gidin annecim bidahakine de biz,gideriz dedim.
Kadin telefonu kapatti. Sonra esimin surati dustu.. senin agrin falan yok bilerek gelmek istemiyosun ben gitmek istiyorum dedi..
Sen cok gitmek istiyosan annenlerle git bidahakine de birlikte gideriz dedim.
Benim cok agrim var dedim..
Sonra kv yine aradi esim acti telefonu
Hayir yaniiii niye gelmiyo o simdi dedi direk
Esimde agrisi varmis anne dedi.
Kv de ne agriymis bu ilk gunlerde. (5haftalik gebeyim)

3
Esimde sorma anne bu boyle iste dedi.
Bende ver bi telefonu deyip esimden aldim..

Annemm neden boyle davraniyorsun bak esimle ilk kez yalniz kaliyoruz birlikte oturup yemek yiyelim bak gunlerdir tartisiyoruz zaten yok yigenin gelmeyecek yok o bu su agrim var bizi rahat birak sen git selamimizi soyle bidahakine sen nasil istersen ben oyle agirlayayim annem dedim ama gelmeyecez diyoruz bu israr niye dedim kadin ordan soyleniyo boyle olurmu da davet edilmiste ne bicim insansin da..

Esim elimden telefonu kaptigi gibi anne istemorum ben bu kadini dedi
Annemmm sen uzulme sen git benim yerime de dedi..
Ben şok oldum tavirlarina ve bagirmaya basladim aglayarak :KK43:
Bi misafir gezmesine gitmedim diye ne kadar uzattiniz ya ver su telefonu kapat diye bagirdim

Bak bak anne hareketlerine bi bak alllah askina deli gibi saldiriyo bana dedi :KK43:

Esime yalvardim Allahin varsa yapma boyle nolur yapma ne dedim ben bukadar buyuttunuz ne istiyonuz benden dedim yere oturup agladim ayaklarinin onune :KK43:

Esimde guzel anemmm evin hazir gel otur evine.. ben boyle kadin istemiyorum dedi :KK43:
Hasta bu deli dedi. :KK43:
Annesini istemiyorum diye gelmek istemiyor dedi .

Beni rezil etti telefonda :KK43: uc paralik etti :KK43:
Allahim nolur ruya olsun su yasadigim dedim ama ruya degildi
Telefonu kapatti sen benim anneme nasil aramiza girme israr etme karisma dersin dedi bi guzel vurdu bide bana ahmak dedi.

S... git annenin evinde doguruyon mu aldiriyon mu ne b .. yersen ye dedi. Ve ayaklarinin ucundan kalkip cantama iki uc parca sey alip annemin evine geldim..

Dun oldu bunlar...
Belki inanmazsiniz ama inanin yemin ederim size bebegim uzerine yemin ederim annesi yokken beni kucaginda gezdiren elimi ayagimi open isyerindeyken 50 tane msj atan ve sevdigini soyleyen adam bir ayda bana neler yasatti..
Hatta o gun oglen ikiye kadar calistiginda bile sabah 8den oglen ikiye kadar bana 6 tane ask msji atti .. bunu anlatma sebebim su yani oyun mu oynuyor benimle. Seviyor gibi paylasimlar yapiyo msjlar atiyo ariyo ilgileniyo konu annesi olunca bana kopek kadar deger vermiyor. Inanin saskinim.
Bir gun oncesi tv den bizim sarkimizi acip uyuyan beni kucagina,alip dans eden adamdan bahsediyorum..
Salaga dondum iyice. Lutfen ama lutfen kirmayin beni :KK43: siz de kotu bisey soylemeyin..
Buarada bebegimi aldirmiyorum annemin evine geldim . Arayan soran da olmadi . Selamlar
Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm. Asıl hasta ve deli olan senin kocan. Geri dönme bir daha. Bebeğin sana yoldaş olur, annenle bakarsınız. Üstesinden gelebilirsin. Baksana, kocanın umrunda bile değilsin, bebeği de umrunda değil. İster öldür ister yaşat diyor resmen. Bundan sonra bebeğinle yeni sayfa aç lütfen, ikinizin iyiliği için.

M......k herif mutlu olsun anasiyla Kıyamam sana sokmuş sizi anasi

Bu arada it gibi yalvart süründur kocani

Arkadaslar, ben buraya derdimi skntimi sizinle paylasmak biraz olsun yalniz olmadigimi hissetmek icin yaziyorum .. senin konularin hep fakee.. zaten hayalindekileri yazmissindir gibilerinden yorumlar geliyor.. ve konum kapaniyor.. lutfen ama lutfen boyle davrananlar yorum yazmasin.. :KK43:

Dun esim oglen 2 de isten geldi.. cumartesileri erken gelir.. sarildi optu neyse iyiydi... sonra birlikte yemek hazirlayip yiyecektik ki..

O sirada Kv aradi bi akrabasi onu yemege davet etmis bize sizde gelir misiniz diye sordu.. bende iki gundur hic duramiyorum kasik agrilarindan gittigim yerlerde rahat edemiyorum rahat oturamiyorum bu defa siz gidin annecim bidahakine de biz,gideriz dedim.
Kadin telefonu kapatti. Sonra esimin surati dustu.. senin agrin falan yok bilerek gelmek istemiyosun ben gitmek istiyorum dedi..
Sen cok gitmek istiyosan annenlerle git bidahakine de birlikte gideriz dedim.
Benim cok agrim var dedim..
Sonra kv yine aradi esim acti telefonu
Hayir yaniiii niye gelmiyo o simdi dedi direk
Esimde agrisi varmis anne dedi.
Kv de ne agriymis bu ilk gunlerde. (5haftalik gebeyim)

3
Esimde sorma anne bu boyle iste dedi.
Bende ver bi telefonu deyip esimden aldim..

Annemm neden boyle davraniyorsun bak esimle ilk kez yalniz kaliyoruz birlikte oturup yemek yiyelim bak gunlerdir tartisiyoruz zaten yok yigenin gelmeyecek yok o bu su agrim var bizi rahat birak sen git selamimizi soyle bidahakine sen nasil istersen ben oyle agirlayayim annem dedim ama gelmeyecez diyoruz bu israr niye dedim kadin ordan soyleniyo boyle olurmu da davet edilmiste ne bicim insansin da..

Esim elimden telefonu kaptigi gibi anne istemorum ben bu kadini dedi
Annemmm sen uzulme sen git benim yerime de dedi..
Ben şok oldum tavirlarina ve bagirmaya basladim aglayarak :KK43:
Bi misafir gezmesine gitmedim diye ne kadar uzattiniz ya ver su telefonu kapat diye bagirdim

Bak bak anne hareketlerine bi bak alllah askina deli gibi saldiriyo bana dedi :KK43:

Esime yalvardim Allahin varsa yapma boyle nolur yapma ne dedim ben bukadar buyuttunuz ne istiyonuz benden dedim yere oturup agladim ayaklarinin onune :KK43:

Esimde guzel anemmm evin hazir gel otur evine.. ben boyle kadin istemiyorum dedi :KK43:
Hasta bu deli dedi. :KK43:
Annesini istemiyorum diye gelmek istemiyor dedi .

Beni rezil etti telefonda :KK43: uc paralik etti :KK43:
Allahim nolur ruya olsun su yasadigim dedim ama ruya degildi
Telefonu kapatti sen benim anneme nasil aramiza girme israr etme karisma dersin dedi bi guzel vurdu bide bana ahmak dedi.

S... git annenin evinde doguruyon mu aldiriyon mu ne b .. yersen ye dedi. Ve ayaklarinin ucundan kalkip cantama iki uc parca sey alip annemin evine geldim..

Dun oldu bunlar...
Belki inanmazsiniz ama inanin yemin ederim size bebegim uzerine yemin ederim annesi yokken beni kucaginda gezdiren elimi ayagimi open isyerindeyken 50 tane msj atan ve sevdigini soyleyen adam bir ayda bana neler yasatti..
Hatta o gun oglen ikiye kadar calistiginda bile sabah 8den oglen ikiye kadar bana 6 tane ask msji atti .. bunu anlatma sebebim su yani oyun mu oynuyor benimle. Seviyor gibi paylasimlar yapiyo msjlar atiyo ariyo ilgileniyo konu annesi olunca bana kopek kadar deger vermiyor. Inanin saskinim.
Bir gun oncesi tv den bizim sarkimizi acip uyuyan beni kucagina,alip dans eden adamdan bahsediyorum..
Salaga dondum iyice. Lutfen ama lutfen kirmayin beni :KK43: siz de kotu bisey soylemeyin..
Buarada bebegimi aldirmiyorum annemin evine geldim . Arayan soran da olmadi . Selamlar

Annesine çok düşkün eşiniz. Annesi yokken sizi el üstünde tutması ve aranızın iyi olması bunun göstergesi..maalesef bazı erkekler annelerinden çok fazla etkileniyor. kendi babamdan biliyorum ne anneme ne de bize yapmadığı kalmamıştı. ama şimdi annesi öldü biz bakıyoruz kendisine ...
Kayınvalideyi hayatınızdan uzakta tutarsanız daha huzurlu olursunuz bence benim yaşadıklarımdan çıkardığım bu: kaynana ne kadar uzak o kadar iyi.

Ah nazarella kaç defa dedik sana bu kocan adam olmaz diye. Anlamadın yok şöyle iyi, yok ayaklarımı öpüyor, yok sabredicem alttan alıcam kitap okuyorum falan filan. Annesine of bile diyemiyorsunuz diyemeyeceksinizde.. Adam iyi olsa ne olur. Hamile bir kadına dayak atan insan değildir. Ya kocanızın ve kayınvalidenizin emirlerine uyup yaşayın yada başka yollar düşünün. O kv senin hep hayatında olacak ve kocan ayaklarını öpüp, üstüne seni dövecek.

Hanımlar lütfen bu kız çocuğunu tek başına doğursa onu çok mu iyi günler bekliycek.
Belli ki mesleği yok elinde.
Ailesi bi değişik gelenekselci.
Yeri gelip laf da söylerler ki çocuğu istemiyor ailesi de.
Çok büyük zorluklar yaşayacak. 3-5 ay doğru düzgün evli kalmamış ama boşanmış çocuklu olacak.
Ve en kötüsü de bu psikolojik manyak adam fikrini değiştirip ara ara Tüm hayatı boyunca konu sahibini çocuk nedeniyle taciz edicek.
Kv yalancı bi torun sevdaligina düşücek belki.
Hayatı boyunca bu insanları sokup atamiycak.
Dogurmamalisin hayatını çok etkiliycek. Sök at şu insanları da hayatından.
Kendine bu onursuz hareketleri yakıştırma.
Tekrar ve sıfırdan başla.

Allah yardımcın olsun bence boşan gitsin ondan koca olmaz anlattiklarına göre hamileyim diyorsun ya ne demek vurdu dengesiz işte iki yüzlü manyak seninde sınavın buymuş bol bol dua et hakkında hayırlisi olsun canım

Ayaklarına kapanırsan böyle olur o oyle konuşurken ben çoktan annemin evine yol almıştım bile

Back
X