• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Budefa dayanilacak gibi degildi duyduklarim :( bir ayin icinde ikinci kez babaevine,dondum

Hamile oldugun icin konusarak cozum ara gerekirse susarak cezalandir seni cozmek icin caba sarf ersin

Canlarim bugun kv beni cagirdi gel kizim konusalim evde annen yok biz gelmeyelim gel bi ikimiz bi konusalim dedi (evler 7 dk uzaklikta)
Bende annemi arayip gideyim mi doye sordum git bi konus bakalim dedi gittim evime.

Kv sanki dunku kv degildi ve karsisina aldi konusti kizim benim oglum seni cok seviyor dedi sen gitsen gercekten ayrilsan bu bakirkoye yatar dedi.. ama suan hic gozunde yoksun hasta gibi davraniyor ben hadi gidelim gelinimizi alup gelelim dedim hayir diyor cok sevdigi seni bile gozu gormuyor dedi.. peki ne istiyosun benden,dedim

Gitme yuvana sahip cik dedi kocana,destek ol dedi bende dedimki tamam destek olayim biz hastalikta saglikta diyerek yemin ettik ozaman ne hastaligi varsa yaninda olayim dedim

Aldim esimi karsima annen boyle boyle diyor bak dunku duydugum agir laflara ragmen gelmemem gerekirken ciktim geldim destek olmami ister misin dedim

Bana bakti bakti bos bos, duzelirsen evliligimiz devam etsin dedi.. ne yaparsam duzelmis olurum dedim

1) gidecez dedigimiz yere gidecez
2.) Evde prizler ve kalorifer petekleri lekeli,dedi bunlar temiz olacak dedi

Ve daha bicok sacma sebep saydi
Butun bu sacma seyler yuzunden mi bana kotu davraniyosun yani sen dedim aynen dedi. Bin defa dunyaya gelsem yine senle evlenirdim ama ben temizlik hastasiyim sende prizlere peteklere bakmiyosun dedi

Annesi de dediki oglumun pskolojik sorunlari var bence hic bi erkek boyle seyler icin karisina kotu konusmaz dedi (bu defa kv iyi davrandi kocam salak gibiydi)

Kv dedi ki kizim oglumun davranis bozuklugu var dedi ( bilmiyorum yalan mi yapiolar gercek mi ) insan ayrilma asamasinda kalorifer petegine takilmaz heralde ...

Deismeyeceksen gidebilirisn ben seni tutmuyorum dedi esim..

Bende tamam az bi kafamizi dinleyelim olmazsa davayi acariz dedim ciktim geldim geri annemlere.... cok saskinim.. esim hasta mi yoksa numara mi yapiolar neden boyle davraniyolar anlayamadim
her çağırdıklarında ayaklarına gidiyorsun. seni neden ciddiye alsınlar ki?
onlar için ha sen konuşmuşsun, ha duvar.
resmen yalvarır pozisyondasın hem hareketlerinle hem sözlerinle.
ayaklarına gitmek ve bekleyelim de ona göre dava açarız demek, nolur beni terketme demektir.
sen böyle çok git gel yaparsın. kocan da sana daha çok eziyet eder.

Her gidip döndüğünde daha kötü şeyler yaşayacaksın ister aldırmister doğur öylemi !! Ben olsam kim ne derse desin dönmezdim çocuğumunda tırnağını göstermez muhattap olmazdım ! Alsın annesini evinde yaşasın canıma acımıyosan karnımdakine acı

Arkadaslar, ben buraya derdimi skntimi sizinle paylasmak biraz olsun yalniz olmadigimi hissetmek icin yaziyorum .. senin konularin hep fakee.. zaten hayalindekileri yazmissindir gibilerinden yorumlar geliyor.. ve konum kapaniyor.. lutfen ama lutfen boyle davrananlar yorum yazmasin.. :KK43:

Dun esim oglen 2 de isten geldi.. cumartesileri erken gelir.. sarildi optu neyse iyiydi... sonra birlikte yemek hazirlayip yiyecektik ki..

O sirada Kv aradi bi akrabasi onu yemege davet etmis bize sizde gelir misiniz diye sordu.. bende iki gundur hic duramiyorum kasik agrilarindan gittigim yerlerde rahat edemiyorum rahat oturamiyorum bu defa siz gidin annecim bidahakine de biz,gideriz dedim.
Kadin telefonu kapatti. Sonra esimin surati dustu.. senin agrin falan yok bilerek gelmek istemiyosun ben gitmek istiyorum dedi..
Sen cok gitmek istiyosan annenlerle git bidahakine de birlikte gideriz dedim.
Benim cok agrim var dedim..
Sonra kv yine aradi esim acti telefonu
Hayir yaniiii niye gelmiyo o simdi dedi direk
Esimde agrisi varmis anne dedi.
Kv de ne agriymis bu ilk gunlerde. (5haftalik gebeyim)

3
Esimde sorma anne bu boyle iste dedi.
Bende ver bi telefonu deyip esimden aldim..

Annemm neden boyle davraniyorsun bak esimle ilk kez yalniz kaliyoruz birlikte oturup yemek yiyelim bak gunlerdir tartisiyoruz zaten yok yigenin gelmeyecek yok o bu su agrim var bizi rahat birak sen git selamimizi soyle bidahakine sen nasil istersen ben oyle agirlayayim annem dedim ama gelmeyecez diyoruz bu israr niye dedim kadin ordan soyleniyo boyle olurmu da davet edilmiste ne bicim insansin da..

Esim elimden telefonu kaptigi gibi anne istemorum ben bu kadini dedi
Annemmm sen uzulme sen git benim yerime de dedi..
Ben şok oldum tavirlarina ve bagirmaya basladim aglayarak :KK43:
Bi misafir gezmesine gitmedim diye ne kadar uzattiniz ya ver su telefonu kapat diye bagirdim

Bak bak anne hareketlerine bi bak alllah askina deli gibi saldiriyo bana dedi :KK43:

Esime yalvardim Allahin varsa yapma boyle nolur yapma ne dedim ben bukadar buyuttunuz ne istiyonuz benden dedim yere oturup agladim ayaklarinin onune :KK43:

Esimde guzel anemmm evin hazir gel otur evine.. ben boyle kadin istemiyorum dedi :KK43:
Hasta bu deli dedi. :KK43:
Annesini istemiyorum diye gelmek istemiyor dedi .

Beni rezil etti telefonda :KK43: uc paralik etti :KK43:
Allahim nolur ruya olsun su yasadigim dedim ama ruya degildi
Telefonu kapatti sen benim anneme nasil aramiza girme israr etme karisma dersin dedi bi guzel vurdu bide bana ahmak dedi.

S... git annenin evinde doguruyon mu aldiriyon mu ne b .. yersen ye dedi. Ve ayaklarinin ucundan kalkip cantama iki uc parca sey alip annemin evine geldim..

Dun oldu bunlar...
Belki inanmazsiniz ama inanin yemin ederim size bebegim uzerine yemin ederim annesi yokken beni kucaginda gezdiren elimi ayagimi open isyerindeyken 50 tane msj atan ve sevdigini soyleyen adam bir ayda bana neler yasatti..
Hatta o gun oglen ikiye kadar calistiginda bile sabah 8den oglen ikiye kadar bana 6 tane ask msji atti .. bunu anlatma sebebim su yani oyun mu oynuyor benimle. Seviyor gibi paylasimlar yapiyo msjlar atiyo ariyo ilgileniyo konu annesi olunca bana kopek kadar deger vermiyor. Inanin saskinim.
Bir gun oncesi tv den bizim sarkimizi acip uyuyan beni kucagina,alip dans eden adamdan bahsediyorum..
Salaga dondum iyice. Lutfen ama lutfen kirmayin beni :KK43: siz de kotu bisey soylemeyin..
Buarada bebegimi aldirmiyorum annemin evine geldim . Arayan soran da olmadi . Selamlar

Boşan boşan boşan

:oha:çocuk gibi adam ya. Sok oldum. Bir çocukla evli olabilir misin?ergen misin sende adam neler yapıyor oturup ağlayıp bir de derdini anlatmaya çalışmışsin...adam bile değil bir de baba mi olacak ?

Allah sabır versin sana canım anlattığına göre çok dengesiz bi kocan var. Annesine karşı sana öyle davranıp seni ezikliyorsa sen o kocadan bi hayır bekleme.

Allah yardımcın olsun. Bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inş.
Eşine bebeği aldıracağını söyle bak bakalım ne tepki verecek ona görede bu adamdan eş, baba olur mu olmaz mı diye düşün. birde vurmanın şiddeti ne bilmiyorum ama darp raporu alabilirsen iyi olur...

Sizin nasıl tepkiler verdiğiniz de önemli bence onu da dinlemek gerek gaza getiremicem sizi
Hamile eşine el kaldırıp hakaret etmenin bence hiç bir açıklaması olmaz ... Bu kv de suç kız gelmicez demiş niye oğlunu arayıp ısrar ediyor. Millete ayıp olmasın diye karı koca arasını açıyor.

Esin dengesizin teki valla psikolog falan değilim ama bu davranislari pek normal değil klinik vaka olması kuvvetle muhtemel
Imkanin varsa psikolojik ve hukuki destek almani tavsiye ederim çünkü çocuğunun sağlıklı bir anneye ihtiyaci var

Canlarim bugun kv beni cagirdi gel kizim konusalim evde annen yok biz gelmeyelim gel bi ikimiz bi konusalim dedi (evler 7 dk uzaklikta)
Bende annemi arayip gideyim mi doye sordum git bi konus bakalim dedi gittim evime.

Kv sanki dunku kv degildi ve karsisina aldi konusti kizim benim oglum seni cok seviyor dedi sen gitsen gercekten ayrilsan bu bakirkoye yatar dedi.. ama suan hic gozunde yoksun hasta gibi davraniyor ben hadi gidelim gelinimizi alup gelelim dedim hayir diyor cok sevdigi seni bile gozu gormuyor dedi.. peki ne istiyosun benden,dedim

Gitme yuvana sahip cik dedi kocana,destek ol dedi bende dedimki tamam destek olayim biz hastalikta saglikta diyerek yemin ettik ozaman ne hastaligi varsa yaninda olayim dedim

Aldim esimi karsima annen boyle boyle diyor bak dunku duydugum agir laflara ragmen gelmemem gerekirken ciktim geldim destek olmami ister misin dedim

Bana bakti bakti bos bos, duzelirsen evliligimiz devam etsin dedi.. ne yaparsam duzelmis olurum dedim

Butun bu sacma seyler yuzunden mi bana kotu davraniyosun yani sen dedim aynen dedi. Bin defa dunyaya gelsem yine senle evlenirdim ama ben temizlik hastasiyim sende prizlere peteklere bakmiyosun dedi

Annesi de dediki oglumun pskolojik sorunlari var bence hic bi erkek boyle seyler icin karisina kotu konusmaz dedi (bu defa kv iyi davrandi kocam salak gibiydi)

Kv dedi ki kizim oglumun davranis bozuklugu var dedi ( bilmiyorum yalan mi yapiolar gercek mi ) insan ayrilma asamasinda kalorifer petegine takilmaz heralde ...

Bende tamam az bi kafamizi dinleyelim olmazsa davayi acariz dedim ciktim geldim geri annemlere.... cok saskinim.. esim hasta mi yoksa numara mi yapiolar neden boyle davraniyolar anlayamadim

Bence ikisi anlaşmış, sana tiyatro yapıyorlar. Bebeği doğurtup elinden alacaklar ana-oğul.

Cnm boyle sert cikislarla arayi duzeltemezsin
Erkeklerin annesi soz konusu oldumu akan sular durur su yaptiklarini esime yapsam ayni sekilde kopek kadar deger vermez bana
Madem sancin var esin gitseydi birde neden teli alip yok yalniz kalamiyoruz yok rahat birakin soylencek laf mi bunlar kaynanaya
Esine sancim var diyosun kaynanana yalniz kalicaz diyosun esine sen hit annenlerle diyosun karismis ortalik ne dedigini bilmiyosun boyle gidersen cook ezer daha esin seni boyle davranirsan bosanirsin sen bu gidisle erkeklerin annesine bole laflar edilmez yoksa hiç huzur bulamazsn
Esinibaglamak istiyorsan kaynanani idare edicen esine nazla istediğini yaptiracan bak bakalim ayriliyomu pesinden

Sen akillanmazsin...

Bence sen bebeğini aldiracagina mumkunse tip o kadar ilerlediyse senin şu eşini aldırmak lazım olmamış insan musvedesi... insan hamile eşine öyle dermi yaaa... çok sinir oldum kafasını kirasım geldi... hele o annesi insanliktan zerre nasib almamış niye uğraşıyor ki senle defolup gitsin nereye istiyorsa... göbeği sizinle mi kesilmiş. .. Rabbim böyle huzur bozanlarin yanına bırakmasin inan yaaa... nedir bu kaynanalar yaa bi düşsunler gelinlerin yakasından. .. uffff....

Cnm boyle sert cikislarla arayi duzeltemezsin
Erkeklerin annesi soz konusu oldumu akan sular durur su yaptiklarini esime yapsam ayni sekilde kopek kadar deger vermez bana
Madem sancin var esin gitseydi birde neden teli alip yok yalniz kalamiyoruz yok rahat birakin soylencek laf mi bunlar kaynanaya
Esine sancim var diyosun kaynanana yalniz kalicaz diyosun esine sen hit annenlerle diyosun karismis ortalik ne dedigini bilmiyosun boyle gidersen cook ezer daha esin seni boyle davranirsan bosanirsin sen bu gidisle erkeklerin annesine bole laflar edilmez yoksa hiç huzur bulamazsn
Esinibaglamak istiyorsan kaynanani idare edicen esine nazla istediğini yaptiracan bak bakalim ayriliyomu pesinden
kelin merhemi olsa başına sürer demişler.
konularına bakılırsa eşin seninle vakit geçirmekten hoşlanmıyor, her bahanede annesine gidiyor, kalıyor.
bir de tam tersini deneyin bakalım.
siz eşinize köpek gibi davranın. ne değişecek?
ya boşar, ya döver, ya da ne oluyor bu kadına diye peşinize düşer.
hiç kimse taviz vererek bir şey elde etmez, özellikle karşınızdaki insan sizi umursamıyorsa.
taviz vermeyin, kendiniz olun, kimse vazgeçilmez değildir, bunu ona hissettirin.
siz alttan aldıkça, sustukça, tepenize çıkardıkça, canınızı çıkarmak için her fırsatı kullanıyorlar.
koca dediğin ya ömür törpüsüdür, ya da ömür süsüdür.
onlara bağımlı görünmeyin, onsuz da yaşayabildiğinizi gösterin.
sizi yok sayanı siz de yok sayın. ne kadar ekmek o kadar köfte.

Ya Allah aşkina biraz olsun akillan.
Çok afedersin ama seni köpek yerine koyuyolar. Kuçu kuçu diyolar gidiyosun, hoşt diyolar kaçiyosun.
Hiç mi ağirligin yok, kendine saygin yok, aklin yok!
Kendini bu kadar değersiz gösterirsen kusura bakma ama karşindaki de seni bu şekilde kullanir.
Bi cesurluğun doğmamiş bebeğine! ( aldirsam mi aldirmasam mi naralari atiyodun) bi zahmet önce sen,sana ruhsal ve fiziksel işkence çektirenlere dişini göster.
Yeter, vallahi billahi yeter! icimi şişirdin.

Son düzenleme:

Ya anlayamiyorum beynim yandi, ayrilmaya gelinmis es diyorki petekler prizler kirli. Ya ne kafa bu, cidden sorunlum k.validendede sorun var bence dun inat edip 2.kez arayip kavgayi korukleyen kadin bugun ara bulmaya ugrasiyor. Sana tavsiyem asla birdaha ayaklarina gitme, gelsinler yalvarsinlar cok istiyorlarsa ama sanmamki bu olaylsr son bulsun. Rabbim yardimcin olsunn insallah

Afedersin ama kendine saygın yok senin. Hani sinek kadar kocam olsun, başımda bulunsun diyenlerdensin. "Annen evde yok, biz gelmeyelim sen gel" diyen kaynanaya "annem gelince gelirsiniz o zaman" diyememiş, bir de dayak yiyip hakaret gördüğün eve konuşmaya gitmişsin. Dengesiz kocanın petek, priz saçmalıklarını dinleyip dönmüş bir de kafamızı dinleyelim, sonra karar verelim diyebilmişsin. O sana hamile halinle çok rahat s*ktr çekmiş ama sen tüm dengesizliğine rağmen aynı şeyi ona yapamamışsın. Mazoşist misin arkadaşım? Öyleysen söyle, seni rahata erdirmek için boşuna yorum yapmayalım. Eziyet çekmeyi seviyor olmalısın bu kadar şeyi miden aldığına göre

Son düzenleme:

3 ihtimal..
Eşin ya hasta..
Ya da oyun oynuyorlar..
Ya da her ikisi, çünkü böyle oyun oynayan insanın zaten akli dengesi yerinde değildir.
Ana oğul manyak olabilirler...

Madem boşanmayacaksın.. Bir süre dönme ve kendini biraz ağırdan sat mümkünse.
Uzum bir süre........

Back
X