Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat her zaman doğru ve güzel değil , ve ayrıca herkesin hayatı mükemmel değil. Yargılamayın , istemiyorsanızda okumayın size tavsiyem
Konuyu ve konu sahibini inandırıcı bulmuyorum. Bu yorumdan size ne.Hayat her zaman doğru ve güzel değil , ve ayrıca herkesin hayatı mükemmel değil. Yargılamayın , istemiyorsanızda okumayın size tavsiyem![]()
Bu durumda olan insanlara üzüldüğüm ve bu tür yorumlara yapan kızıyorum. İnandırıcı bulmuyorsanız sizde bu konuyu okumayın yorum yapmayın lütfenKonuyu ve konu sahibini inandırıcı bulmuyorum. Bu yorumdan size ne.
Okumadan geçin.
Bu durumda olan insanlara üzüldüğüm ve bu tür yorumlara yapan kızıyorum. İnandırıcı bulmuyorsanız sizde bu konuyu okumayın yorum yapmayın lütfen
Ya doğru öyle ama boşan deyince boşanılmıyor Aynısı sizin başınıza gelse boşanıyım mı diye illaki 100 defa düşünürsünüz.sorun şu aslında. insanlar üzülüyor burda. bir sürü olumlu, yapıcı yorumlar yapıyor. ama konu sahibi hepsine birşey uydurup her seferinde bir üst dertlerle geliyor. artık baydı.
ya susup oturacak bu adamı ve ailesini böyle kabul edicek, ya da her türlü zorluğa rağmen bebeğiyle birlikte bir yol çizecek. çok fazla bir seçeneği de yok. çünkü değişmeye hazır bir eş, olumlu ve pozitif aileler, destek arkadaşlar falan yok ortamında. hayat işte herkese farklı birşeyler sunuyor.
Sizin elestirdiginiz tarzda yorum yapan arkadaşlar da kendince haklı çünkü konu sahibi derdini anlatıyor ama çözüm önerilerine hem haklisiniz diyor hem de her seferinde başa dönüyorYa doğru öyle ama boşan deyince boşanılmıyor Aynısı sizin başınıza gelse boşanıyım mı diye illaki 100 defa düşünürsünüz.
Boşanmak kolay değil. Ama tabi o adamla nasıl daha devam ettirilir onuda bilemiyorum Rabbim yardımcısı olsun.
siz de benim yorumlarımı görmezden gelin o halde.Bu durumda olan insanlara üzüldüğüm ve bu tür yorumlara yapan kızıyorum. İnandırıcı bulmuyorsanız sizde bu konuyu okumayın yorum yapmayın lütfen
Evet canım haklısınSizin elestirdiginiz tarzda yorum yapan arkadaşlar da kendince haklı çünkü konu sahibi derdini anlatıyor ama çözüm önerilerine hem haklisiniz diyor hem de her seferinde başa dönüyor
Ben de konu sahibine yardimci olma amacli yazdim. Uzun zamandan sonra bir haftadir kkda konu okuyorum ve bu konu sahibi de her gün yeni konu açıyordu, bir dargin bir barisik sonra hamileligini öğrendi bu sefer aldirsam mi diye dusunur oldu zira kocasi sevinmedi kendi ailesi de cocukla kabul etmedi
Yani zor bir süreçten geçiyor ama güçlü durup net bir karar vermesi lazim ve burada yorum yapan herkes de elinden geleni yapiyor
Ya doğru öyle ama boşan deyince boşanılmıyor Aynısı sizin başınıza gelse boşanıyım mı diye illaki 100 defa düşünürsünüz.
Boşanmak kolay değil. Ama tabi o adamla nasıl daha devam ettirilir onuda bilemiyorum Rabbim yardımcısı olsun.
Canlarim bugun kv beni cagirdi gel kizim konusalim evde annen yok biz gelmeyelim gel bi ikimiz bi konusalim dedi (evler 7 dk uzaklikta)
Bende annemi arayip gideyim mi doye sordum git bi konus bakalim dedi gittim evime.
Kv sanki dunku kv degildi ve karsisina aldi konusti kizim benim oglum seni cok seviyor dedi sen gitsen gercekten ayrilsan bu bakirkoye yatar dedi.. ama suan hic gozunde yoksun hasta gibi davraniyor ben hadi gidelim gelinimizi alup gelelim dedim hayir diyor cok sevdigi seni bile gozu gormuyor dedi.. peki ne istiyosun benden,dedim
Gitme yuvana sahip cik dedi kocana,destek ol dedi bende dedimki tamam destek olayim biz hastalikta saglikta diyerek yemin ettik ozaman ne hastaligi varsa yaninda olayim dedim
Aldim esimi karsima annen boyle boyle diyor bak dunku duydugum agir laflara ragmen gelmemem gerekirken ciktim geldim destek olmami ister misin dedim
Bana bakti bakti bos bos, duzelirsen evliligimiz devam etsin dedi.. ne yaparsam duzelmis olurum dedim
1) gidecez dedigimiz yere gidecez
2.) Evde prizler ve kalorifer petekleri lekeli,dedi bunlar temiz olacak dedi
Ve daha bicok sacma sebep saydi
Butun bu sacma seyler yuzunden mi bana kotu davraniyosun yani sen dedim aynen dedi. Bin defa dunyaya gelsem yine senle evlenirdim ama ben temizlik hastasiyim sende prizlere peteklere bakmiyosun dedi
Annesi de dediki oglumun pskolojik sorunlari var bence hic bi erkek boyle seyler icin karisina kotu konusmaz dedi (bu defa kv iyi davrandi kocam salak gibiydi)
Kv dedi ki kizim oglumun davranis bozuklugu var dedi ( bilmiyorum yalan mi yapiolar gercek mi ) insan ayrilma asamasinda kalorifer petegine takilmaz heralde ...
Deismeyeceksen gidebilirisn ben seni tutmuyorum dedi esim..
Bende tamam az bi kafamizi dinleyelim olmazsa davayi acariz dedim ciktim geldim geri annemlere.... cok saskinim.. esim hasta mi yoksa numara mi yapiolar neden boyle davraniyolar anlayamadim
YA DEVE YI GUTCEKSIN YA BU DIYARDAN GITCEKSIN karar seninEvet canım haklısın
Ama eleştirme kısmına katılmıyorum kimseyi eleştiremeyiz hayatı hakkında fikir vermek için burdayız zaten
YA DEVE YI GUTCEKSIN YA BU DIYARDAN GITCEKSIN karar senin
Ben ayirilmak isteyen arkadaslarima bunu derim terazine artilarini eksilerini koy ve oyle dusun kendi kararini ver ... insanoglu her ortama alisir varligada yokluguda hersey.......Öyle cnm işte napıcan