Saç Rengi ve Saç Boyama Buğday tenliyim, saçlarımı hangi renge boyatmalıyım?

ZevMBM

Öleceğiz, birgün. Hepimiz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
130
104
53
Arkadaşlar aslında aklımda kızıl vardı. Birkaç yerde buğday tenlilere kızılın yakıştığını okudum, ama bunun tam tersini söyleyenler de oldu. Kuaför ise tarçın kızılını önerdi. Kararsız kaldım. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

buğday teni tarcın kızıl daha koyu gösteriyor canım,tarcın kızıl bence sadece bembeyaz tene gidiyor.buğday tene kumral yakısıyor ama en cok da siyah yakısıyor bence:)

acıkcası ton olarak tutturulduğunda guzel olabılır ancak cıngene gıbı de olabılırsın ıyı arastır derim

Siyah hiç istemiyorum ya. Ama kumralı bir düşüneceğim.
Yine biraz daha fikir almak ve araştırmak lazım.
Teşekkürler hanımlarHoppa

Canim bende senin gibi dusunuyordum. Yakin arkadasim kizil yapcakti yapma teNine gitmez cok olgun olursun ddm ama yapti cok yakisti. Bugday tenli ama cok cok kara degil.yaptigi kizil da koyu degildi. Sonra kizildan dondu karamel yapti o da yakisti

cnm bende buğday tenliyim önceden hep kendi saç rengimi (koyu kahve)önlere kendim perçemleri açarak sarı renkte kullanıodum cok da yakışıyordu sonra bir heves acık saca heves ettim .bal köpüğü kullandım .küllü kumral kullandım .herkez cok begenıo arkadaşlarım ama ben hep aklım doğal saçlarımdaydı .sonra saçımı koyu kahve olur diye 4 numaraya boyadım kapkara oldu kömür siyahı hıc beğenmedim arkadaşlarım sana acık yakısıo diye aklıma girtdiler kuaför saçlarımı açıp saçımı kumrala boyadı su an kumral ama nedense ben eski saçlarımı çok özledim yine eski saçıma dönmek istiyorum.(kumral bal köpüğü kullana bilirsin küllü kumral önermiyorum)

ben de buğday tenliyim kızıl la bence de çingene gibi oluruz :) en ideal bal köpüğü ya da kirli sarı , koyu kestane felan , kızıl beyaz tenliye gider nerede okudunuz ben hiç duymadım buğday tenliye kızıl yakıştığını.

tatlım buğday tenliyim, kızıl harika olur , ben garnier yakut kızılını kullanıyordum (adını tam hatırlayamıyorum ama yakut vardı) sonra hamilelik emzirme derken kaldı, şimdi de eşimin isteği üzerine açık kumrala dönüp uçları sararttım, herkes çok havalı oldu saçlar diyor, ama ben hala kızıl halimi arıyorum aynada

Bir sitede şöyle demişler:

Buğday tenliler için kızıl saçlar:
Kızıl buğday tenlere kolaylıkla uyum sağlayan ve buğday tenlilere çok yakışan saç rengidir. Buğday teniniz biraz daha açık renkte ise açık kızıl sizin için uygun bir seçenektir. Bakır tonu da teniniz ile uyum sağlayacaktır. Teniniz koyu ise yani tamamen esmer tona dönük buğday tenliyseniz koyu kızıl, mor ve bordo renklerini kullanabilirsiniz.

Ve buğday tene yakışan saç renkleri diye başlık atıp şu fotoğrafı yüklemişler:
500x300xbugday-ten-rengi-icin-sac-rengi.jpg.pagespeed.ic.Ij60Qb4sFSJKxaZHRaHs.webp

Bal köpüğü aklıma yattı ama yine kızıl içimde kaldı.
Ya genelde yazıyor ki koyu buğday tenliyseniz kızıl olmaz, açık buğday tenliyseniz olur.
Aynaya bakıyorum, buğday işte. Ortaya karışık birşey. Ne esmerim ne de esmere yakın. Ne beyazım ne de beyaza yakın.
Tenimi çözemedim arkadaş :confused:

Bir sitede şöyle demişler:

Buğday tenliler için kızıl saçlar:
Kızıl buğday tenlere kolaylıkla uyum sağlayan ve buğday tenlilere çok yakışan saç rengidir. Buğday teniniz biraz daha açık renkte ise açık kızıl sizin için uygun bir seçenektir. Bakır tonu da teniniz ile uyum sağlayacaktır. Teniniz koyu ise yani tamamen esmer tona dönük buğday tenliyseniz koyu kızıl, mor ve bordo renklerini kullanabilirsiniz.

Ve buğday tene yakışan saç renkleri diye başlık atıp şu fotoğrafı yüklemişler:
500x300xbugday-ten-rengi-icin-sac-rengi.jpg.pagespeed.ic.Ij60Qb4sFSJKxaZHRaHs.webp

Bal köpüğü aklıma yattı ama yine kızıl içimde kaldı.
Ya genelde yazıyor ki koyu buğday tenliyseniz kızıl olmaz, açık buğday tenliyseniz olur.
Aynaya bakıyorum, buğday işte. Ortaya karışık birşey. Ne esmerim ne de esmere yakın. Ne beyazım ne de beyaza yakın.
Tenimi çözemedim arkadaş :confused:
koyu kirli sarı dediği küllü açık kumrala benziyor beğendim

Kızlar gercek bir bal köpüğü rengi nasıldır .her kuaför kafasına göre yapıp. Nedir doğrusu görsellerden fln resim resim koyabilecek olan varmı Yada bal köpüğü boyatıp resmini koyabilecek olan

Tamamdır, iyi fikir.
Balkopugune boyatıcam ilk, daha sonra kızıla gecerim duruma gore. tesekkürler kızlar:KK15:

Yardım edin arkadaşlar kızıl saç tan kumrala dönmk istiyorum saçımı açtırmak istemiyorum yanar diye kızıl renk aktı baya üstüne tutarmi 2ay oldu her gün saçımı yıkıyorm çam yağı saç rengini acarms şampuan in içinde o da var Soğan kürü yapıyorum uzama için lavanta da yapıyorum sanırım aktı baya turuncuya dönüyorum artık 2ay daha falan beklesm mi yoksa

boyattıktan sonrada foto atarmısın cnm kendime fikir edincemde
Ah bir cesaret etsem canım nerde o ben de cesaret çok kızıl hala 6 veya 7yıl kızıl kullandım 2ay önce siyah ti aktı aktı ama hala kızıl ne yapacağım evde kendim kustrma işlemi mi yapsam bilemdm nasıl kurtulacağm ki ama yaparsam atarım foto kuaför e gidip danışmam gerek

Buğday tenliyim. Sarının altın tonları cok yakışıyor, küllü sarılarda cok yakışıyor. Ama platine çalan acık sarılar değil. Normal sarılardan bahsediyorum. Kumralda yakışıyor ama ben hep sarı kullandıgımdan kendime yakıştırmıyorum. Kızıl ise en sevmediğim renk ve buğday tenede yakışmıyor bence tek yakıştığı beyaz ten. Siyah saçta esmer ve beyaz tenlere yakışıyor bana göre. Buğday arada kalıyor ve siyah buğday tene yakışmıyor kesinlikle.

Back
X