- 13 Mart 2015
- 130
- 104
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyu kirli sarı dediği küllü açık kumrala benziyor beğendimBir sitede şöyle demişler:
Buğday tenliler için kızıl saçlar:
Kızıl buğday tenlere kolaylıkla uyum sağlayan ve buğday tenlilere çok yakışan saç rengidir. Buğday teniniz biraz daha açık renkte ise açık kızıl sizin için uygun bir seçenektir. Bakır tonu da teniniz ile uyum sağlayacaktır. Teniniz koyu ise yani tamamen esmer tona dönük buğday tenliyseniz koyu kızıl, mor ve bordo renklerini kullanabilirsiniz.
Ve buğday tene yakışan saç renkleri diye başlık atıp şu fotoğrafı yüklemişler:
![]()
Bal köpüğü aklıma yattı ama yine kızıl içimde kaldı.
Ya genelde yazıyor ki koyu buğday tenliyseniz kızıl olmaz, açık buğday tenliyseniz olur.
Aynaya bakıyorum, buğday işte. Ortaya karışık birşey. Ne esmerim ne de esmere yakın. Ne beyazım ne de beyaza yakın.
Tenimi çözemedim arkadaş![]()
Boyasını CNM bal köpüğüneTamamdır, iyi fikir.
Balkopugune boyatıcam ilk, daha sonra kızıla gecerim duruma gore. tesekkürler kızlar![]()
Ah bir cesaret etsem canım nerde o ben de cesaret çok kızıl hala 6 veya 7yıl kızıl kullandım 2ay önce siyah ti aktı aktı ama hala kızıl ne yapacağım evde kendim kustrma işlemi mi yapsam bilemdm nasıl kurtulacağm ki ama yaparsam atarım foto kuaför e gidip danışmam gerekboyattıktan sonrada foto atarmısın cnm kendime fikir edincemde